Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השבוע הגעתי למכונה של הבנק להפקיד צ'ק והופתעתי לגלות שמופיע חיוב על סך 1.35 ש"ח ללא זיכוי. הגעתי למסקנה שהסתיימה החגיגה של 100% זיכוי על כל העמלות והסתיים חשבון הסטודנט שלי.

יש לי משכנתא בבנק, אני מפקיד משכורת נאה כל חודש וחוגג על הכרטיס אשראי. תמיד נמצא בצד החיובי של הבנק.

האם באמצעות משא ומתן עם הבנק אני יכול לדאוג שהחגיגה תמשיך ולא אצטרך לשלם את העמלות שקר האלה ?

אני לקוח בנק הפועלים

תודה רבה למסייעים.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

אני לקוח בנק הפועלים

פה בדיוק הבעייה.

גם אני הייתי שם. בנק הפועלים נתן לי ללכת. הלכתי לבנק שרוצה אותי יותר. אחרי שנתיים פנו אליי עם הצעות כלקוח "מועדף". אמרתי להם שאת ההזדמנות שלהם הם הפסידו ואני לקוח מועדף ומרוצה של בנק אחר.

בקיצור, אם יש לך משכורת של 7K ומעלה (לחשבון, גם אם זה סכום משכורות) לך לבנק אחר, רצוי קטן, למשל איגוד. מבטיח לך שלא תרצה לחזור.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אפשר להתמקח איתם, עדיף שלא. תוכל לקבל תנאים הרבה יותר טובים בבנק אחר.

במזרחי לדוגמא, תקבל 3 שנים ללא עמלות, רק תבוא. גם אחרי זה, תוכל להוציא תנאים טובים יותר..

המשכנתא לא קשורה לסיפור. אין קשר בין הבנק שבו מנהלים את המשכנתא לבין הבנק בו מתנהל חשבון העו"ש.

פורסם

תעשה ניוד לבנק אחר. כמו בסלולר, רק טיפה יותר מסובך.

אם יש לך כרטיס סטודנט עם מדבקה בתוקף אתה יכול לפתוח חשבון סטודנט בבנק אחר. בבנק האחר יתנו לך עוד שלוש שנים ללא עמלות, אף אחד לא בדוק כמה נק"ז לתואר כבר עשית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מרוצה ומעדיף לא לעזוב מתחילים בסקר שוק בבנקים אחרים, באים לבנק שלך עם ההצעה הכי טובה ונותנים להם הזדמנות להשוות את התנאים.

אם הם הסכימו, חסכת לעצמך כאב ראש.

אם לא, לעבור בנק זה קצת טרטור אבל לא כזה נורא.

פורסם

כשעזבתי את בנק הפועלים, זה היה בדיוק ככה.

בהתחלה, ישראכרד (של בנק הפועלים) החליט לגבות ממני דמי כרטיס. באתי עם הוראת קבע לויזה כ.א.ל (ללא דמי כרטיס) וזה לא גרם להם לרדת מהעץ. הלך הישראכרד אחרי 16 שנים של נאמנות.

אח"כ בדקתי וגיליתי שהריבית שאני מקבל מ"הפועלים" על פקדונות, בתור "לקוח מועדף" / "בנקאות פרטית" וביקור חודשי בסניף להתמקחות, נמוכות מהריביות שקיבלתי ב"איגוד". אז פתחתי באיגוד חשבון "השקעה" והוצאתי את כל החסכונות מ"הפועלים".

אז התברר לי שב"איגוד" אני גם לא אחוייב ב"עמלת שורה" בעו"ש, וגם את המשכורת העברתי משם.

בשום שלב לא עשיתי "הצגות של עוזב" כדי לקבל יותר, אלא באתי עם הצעה של ממש. בשום שלב לא ניסו אפילו "להשוות".

בקיצור, חבל על הזמן שלך. לעבור בנק זה ממש לא סיפור.

:turn-l:
פורסם

גם אני הייתי באותו מצב בדיוק. מאחר ואני עצמאי אבל לא דנקנר או תשובה אין לי את ההטבות שמציעים היום לשכירים שמפקידים משכורת קבועה.

אספתי חומר באינטרנט והגעתי איתו מודפס לבנק כולל מחירון עמלות וכו'. ישבתי עם מנהלת הסניף והסברתי לה את המצב, היא נתנה לי 50% הנחה בעמלות עו"ש לשנה.

מדובר בבנק לאומי. אציין שאין לי משכנתא ואין לי הלוואות.

אפשר להתמקח איתם, עדיף שלא. תוכל לקבל תנאים הרבה יותר טובים בבנק אחר.

במזרחי לדוגמא, תקבל 3 שנים ללא עמלות, רק תבוא. גם אחרי זה, תוכל להוציא תנאים טובים יותר..

זה נכון לכל לקוח חדש או רק לשכירים מפקידי שכר קבוע?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
גם אני הייתי באותו מצב בדיוק. מאחר ואני עצמאי אבל לא דנקנר או תשובה אין לי את ההטבות שמציעים היום לשכירים שמפקידים משכורת קבועה.

אספתי חומר באינטרנט והגעתי איתו מודפס לבנק כולל מחירון עמלות וכו'. ישבתי עם מנהלת הסניף והסברתי לה את המצב, היא נתנה לי 50% הנחה בעמלות עו"ש לשנה.

מדובר בבנק לאומי. אציין שאין לי משכנתא ואין לי הלוואות.

זה נכון לכל לקוח חדש או רק לשכירים מפקידי שכר קבוע?

שכירים עם משכורת קבועה.

ניתן לבחור בין לקבל 1500 ש"ח מתנה, 3 פעמים המסגרת כהלוואה ללא ריבית והצמדה או 3 שנים ללא עמלות.

פורסם

ספר לי על זה.

הכי כיף זה להיות גם שכיר וגם עצמאי, כדי שתשלם כפול לביטוח לאומי.

אסור להיות עצמאי, זה המסר החד-משמעי שמעבירה המדינה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עשיתי שיחה היום לבנק, השחזתי את הסכינים שלי טוב טוב לשיחה.

הבנקאית עונה, שואלת מה המספר חשבון שלי ואז...."טוב אני אזרים לך עוד שנה ללא עמלות"

:) HAPPY ENDING

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עשיתי שיחה היום לבנק, השחזתי את הסכינים שלי טוב טוב לשיחה.

הבנקאית עונה, שואלת מה המספר חשבון שלי ואז...."טוב אני אזרים לך עוד שנה ללא עמלות"

:) HAPPY ENDING

To be continued...

תחזור להתייעץ בעוד שנה :-D

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

היה לי מצב דומה עם אחד הבנים - עתודאי, סיים טרניון, התגיס לצה"ל.

מבחינת העו"ש לא היתה בעיה - העבירו אותו לסטטוס חייל, פטור מעמלות. אבל סטטוס חייל לא מקנה זכות לכרטיס אשראי בין-לאומי. הפקידה גרדה בפדחתה, אח"כ את המקלדת - מצאה איזה מועדון לקוחות של מהנדסים - וכעבור עוד 10 שניות כרטיס האשראי חזר לסטטוס של פטור מעמלות. בעוד שנתיים הסיפור יחזור - אבל עד אז הבחור יקבל הטבות חבר, כך שהבעיה תפתר מאליה.

מה שלמלד שאם אתה לקוח טוב - ועוד יותר אם אבא וסבא לקוחות טובים בסניף - יעזרו לך בכל דבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Sperial מסכים איתך לגמרי,

כשפתחתי את החשבון ההורים שלי חתמו ערבות על החשבון שלי ומגיל 16 מצאתי את עצמי עם אשראי בצבע זהב שפטור מתשלום,

ובשניה שהשתחררתי מהצבא קיבלתי פטור מעמלות על החשבון.

היום אני מקווה שה״חסכונות״ שלי יעשו את העבודה לבד ולא אצטרך לשחק על זה שההורים לקוחות מאוד טובים בבנק

• תוכן חדש...