Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי ההורים שלי היו לקוחות מצויינים בסניף וזה לא הזיז לבנק. מה שקרה בסוף הוא שההורים שלי עברו בעקבותי. שלום לבנק הפועלים, ולא להתראות!

:turn-l:
פורסם

גם אני הייתי בפועלים, לא ניסו לשמר אותי לשניה, רק להתפטר ממני, גם הבנק אליו עברתי עשה השבוע פאשלה הוא שובת (דיסקונט), ולא נתן הודעה מראש, וגם הפיל לי את המסגרת ושכח לחדש אותה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בנק דיסקונט זה הבנק האחרון שהייתי חושב לעבור אליו. אני לקוח הפועלים וכך גם זוגתי. אצלי הבעיה שאני בכיף יעבור לבנקים הבינוניים אבל זוגתי מתנגדת בתוקף.

נראה אם לי יהיה יותר מזל מיתר החברים במו"מ לשיפור התנאים.

פורסם

בנק הפועלים הוציא לי את המיץ שנתיים עד שהסכימו לתת לי מסגרת עו"ש של 5K ועוד 5K בכרטיס אשראי מקומי.

פתחתי חשבון ב"לאומי" שנמצא מולם וקיבלתי מסגרת עו"ש פי 3 (עם ריביות טובות יותר !), מסגרת כ.אשראי כמעט כפולה ועוד הלוואה בריבית מעולה - כל זה, בלי להכיר אותי בכלל !

העברתי את הכסף של ההלואה מ"לאומי" ל"פועלים" וסגרתי את הלוואה שהיתה לי בריבית מפגרת. פתאום הם אמרו לי בבנק הפועלים: "למה לא אמרת ? אולי היה אפשר לעשות משהו".

הסברתי שכל כמה חודשים אני נכנס לסניף ומתעניין אם יש הלוואות בתנאים מועדפים, אבל אין. אז לקחתי ב"לאומי" וסגרתי את ההלוואה של "הפועלים".

אחר כך כבר למדתי את השיטה: חזרתי ל"פועלים" ואמרתי להם שבלאומי קיבלתי מסגרת עו"ש פי 3, מסגרת כ.אשראי כמעט כפולה - ואם הם רוצים שאני אשאר הם צריכים ליישר קו בתנאים.

תוך יומיים קיבלתי מה שרציתי. יש בנקים שצריך לנהוג איתם כמו עם חברות הסלולר, יש - סבבה; אין - להתראות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי אף פעם לא הייתה בעיה בדיסקונט. גם כשהייתי בחובה היה לי אשראי בין לאומי (וגם לפני וההורים שלי לא חתמו על כלום). כשהייתי חייל עם הכנסה של 350 שקל לחודש אישרו לי מסגרת אשראי של 5000 שח בלי לשאול שאלות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...