Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פורד פוקוס 5 דלתות ידנית שנת 2002. אני יד 2 מפרטי (רכשתי ב 2005 ).

193,000 ק"מ. צבע כסף.

ספר טיפולים ותיעוד כל הטיפולים מיום עליית הרכב לכביש. התיקון המשמעותי היחיד היה החלפת גיר. הבעלים הקודם כנראה לא ידע ממש להחליף הילוכים....

ללא תאונות משמעותיות וללא פגיעות שלדה.

בעבר הוחלף, ע"י הבעלים הקודם, מכסה מנוע. בוצע תיקון פחחות בכנף אחורית.

מבחינה מכנית הרכב במצב מצויין. טיפולים בזמן ולפי הספר (עד לפני 4 שנים במוסכים של פורד. אז עברתי לטפל במוסך עצמאי שאני מכיר היטב). צמיגי מישלן.

עשיתי טסט בנובמבר והמצבר מדצמבר.

חיצונית יש לרכב מספר דפיקות וקצת חלודה. לא תיקנתי כי זה לא מטריד אותי.

בממוצע -12-13 ק"מ לליטר.

בנהיגה לאילת השגתי 15-16 ק"מ לליטר.

מזגן פצצה.

נוסע מצויין על הכביש. רכב טוב לחובבי נהיגה (יחסתי למשפחתית שאינה ספורטיבית). לא סובל מהעצלות של פוקוס דור 2 ו 3. שם מדובר באותו מנוע אבל עם משקל גבוה יותר משמעותית ותיבה אוטומטית עצלה.

רכב מאוד אמין (הרבה רכיבים משותפים למאזדה 323 הידועה באמינותה).

בגלל שנפוץ יש הרבה חלפים.

הייתי ממשיך לנהוג בו בשמחה אבל הבעיה היא שאני עצמאי ותדמיתית הרכב קצת ישן מדי. אני מגיע ללקוחות וזה לא נראה מתאים.

מחיר 16,000

הרכב ואני בת"א

דן 0545745055

2014-01-26 09.43.25.jpg2014-01-26 09.43.46.jpg2014-01-26 09.44.33.jpg

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...