Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בקניית יונדאי חדשה ואני ארשום אותה על שמי ועל אמא שלי כשותפים ונשאלת השאלה הבאה:

אם הרכב רשום על שנינו, והביטוח יהיה רשום עליי ואני אהיה הנהג היחידי ברכב, למה אני צריך להביא עבר ביטוח של אמא שלי ולשלם פרמיות על תאונות שהיו ברכב שלה והביטוח היה על שמה?

פורסם

הגורם הקובע את מחיר הביטוח הוא "רמת הסיכון" של הנהג ה"מסוכן" ביותר.

אני מניח שאתה נהג צעיר, ואולי גם חדש - לכן יהיה עליך לשלם תמורת כיסוי מתאים, ולא משנה אם הביטוח יהיה על שם אמך.

הייתי בודק אם ליבואן יש סוכנות ביטוח - בביטוח בסוכנות כזו יש יתרון שמוסכי ההסדר הם מוסכים מורשי יבואן. במקרה שלי (סוזוקי, ביטוח בכלל) גם המחיר היה אטרקטיבי מאד. בכל מקרה - קח לפחות 2-3 הצעות מחיר.

בנוסף - בדוק אם אתה משתייך לקבוצה כלשהי שמקבלת ביטוח במחיר משופר - כגון עובדי המדינה או ארגון עובדים גדול כלשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...