Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שלי (פרטי הרכב בחתימה) עושה 6000-7000 ק"מ בשנה.

היצרן ממליץ לטפל כל 15,000 ק"מ אבל אני מפחד שכל שנתיים זה לא מספיק.

כרגע הרכב על 67,000 ק"מ ועשה טיפול גדול אחרון ב60,000 בדיוק לפני שנה.

מה מומלץ לעשות?

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

היצרן לא ממליץ "כל 15000", הוא ממליץ "כל 15000 או שנה, המוקדם מביניהם".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

להחליף שמן מנוע,מסנן שמן,מסנן אוויר (אם צריך,בהתאם להוראות ספר הטיפולים),לבקש פירוק גלגלים ובדיקת בלמים (אם לא הוחלפו בטיפול האחרון).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום ניר.

אם הבנתי נכון מדובר בסיאט איביזה 2008 בהנחה שכך יש לבצע טיפול אחת לשנה או 15000 ק"מ מאחר שעברה שנה עליך לבצע טיפול ברכב ולא משנה כמה ק"מ נסעת כי השמן מתחמצן ואינו מבצע היטב את תפקידו. המנעות מטיפול ייגרום לבלאי מואץ שיאלץ אותך בעתיד לשלם הרבה מעבר לטיפול השוטף, חבל. קבע תור ובצע טיפול.

פורסם

בשגרת טיפולים של הרכב מצויין כל 15/30KKM (תלוי אם זה Long life service או לא) או שנה/שנתיים(שוב בהתאמה).

אחרי שנה השמן מאבד מהתכונות שלו ולכן מחליפים או כל שנה או 15KKM.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

תודה רבה, אגש עוד השבוע לטיפול

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני אוסיף משהו שיכול להיות שחלק יחלקו עלי וזה בסדר גמור-

אני חושב שאם הרכב ננהג חזק בתדירות גבוהה רצוי לשקול לעשות טיפולים שונים בתדירות גבוהה יותר, למשל החלפת שמנים (פעולה שקל לבצע עצמאית ולא יקרה במיוחד ותסייע לשמור על המנוע לאורך זמן).

ובכל מקרה כפי שציינו, מרווח מקסימלי בין טיפול לטיפול- שנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תוספת קלה למה שנכתב - נוזלים אכן צריך להחליף גם על בסיס זמן ולא רק קילומטרז'

אבל מצתים ופילטר אוויר+פילטר מזגן אפשר להחליף לפי ק"מ בלבד, כיוון שאין להם כמעט בלאי כפונקציה של זמן.

פורסם

פותחים את פילטר האוויר ומחליפים לפי הצורך. מי שנוסע באזורים מאובקים ובשטח אינו דומה למי שנוסע בהרי האלפים.

אני נוהג לבדוק גם את הפלגים, בעיקר כדי לראות אם אין הבדל ביניהם. (פיח, טמפרטורה גבוהה, אלקטרודה אכולה, מבודד שבור, שמן וכו').

• תוכן חדש...