Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב רכב לאון טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ממש לא הוחזר ע״י כוחות הביטחון... ברכב יש קודן וכספת. לא ידוע עדיין איך הם פרצו.. הרכב הוחזר ע״י מישהוא שמכיר מישהוא שמכיר מישהוא... ולא שולם שום כסף.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אז לא הייתה מוערבות של משטרה? גנבים עצורים? מישהו שישא בעונש על גניבת רכב?

פורסם

ומי מבטיח שמחר לא ייקחו שוב? איך הרכב היה ממוגן לפני הגניבה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש אצלך את מפתחות הרכב המקוריים? טיפלת במוסך לאחרונה?

אין נזקים נראים לעין כלל? הקודן עובד כרגיל? הכספת שלמה?

אם המפתחות אצלך ואין נזקים, כנראה לקחו עם גרר. אם יש נזקים, אני במקומך הייתי מסנדל את הרכב, כמה שיותר סנדלים יותר טוב. אם זה אפשרי הייתי קושר אותו מהוו גרירה האחורי לעמוד ברזל קשיח עם שרשרת ומנעול מתאימים, לפחות עד שיעבור זעם. אם אתה יכול להעלים את הרכב לתוך שטח פרטי של מישהו בצורה כזאת שלא יוכלו להבחין בו מהרחוב, זה מצוין.

תפקח מיליון עיניים, לך תדע אולי יגנבו שוב.

פורסם

קודם כל, והכי חשוב, אני שמח לשמוע שהרכב חזר בריא ושלם. נדיר שזה קורה, בטח כשזה קורה כל כך מהר.

קצת מצחיק אותי שהרכב חזר דווקא בגלל מישהו שמכיר מישהו ולא, חס וחלילה, כי המשטרה עשתה את העבודה שלה ומצאה את הרכב. נו טוב. שיהיה. העיקר שהוא חזר.

דבר שני, אותי באופן אישי יותר מסקרן לדעת איך בדיוק הרכב חזר. מי זה המישהו הזה שמכיר מישהו שהצליח לגרום לרכב לחזור? (לא צריך שמות כמובן)

אם יש מצב לשמוע קצת פרטים, זה יהיה מעולה.

ושוב, ברכות על השבתו של הרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שמח בשבילך שהרכב הוחזר בשלום,

בנוגע למישהו שמכיר מישהו ששמע משהו...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כדאי שתצנזר את המספר רישוי בתמונה שפרסמת, שלא יגנבו לך את הרכב :loco:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...