Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש - אני מתלבט בין הסיאט איביזה לסקודה פאביה.

מדובר על מנוע 1.4 אטמוספרי.

אפשר קצת יתרונות וחסרונות של כל אחד? על הנייר הרכבים מאוד דומים, העיצוב של הסיאט לדעתי יותר יפה ולכן אני נוטה לכיוונה.

מה דעתכם?

פורסם

פאביה.

האיכות חומרים באיביזה מעליבה. הכל פלסטיק זול.

בפאביה הפנים לא מרצדס S אבל יותר טוב.

יחידות הכוח (מנוע וגיר) דומים עד זהים.

בכללי הפאביה יותר איכותית מהאיביזה לפי דעתי.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

לאיביזה תא נוסעים זול ולא איכותי,הפאביה מיושנת מאד ולפני החלפה,יש מבחר כל כך גדול היום בשוק של הסופר מיני,אני הייתי בוחר במשהו אחר.

פורסם

מעבר לזה הפאביה יותר מרווחת מאחור.

אבל אני גם חושב שיש היום אלטרנטיבות טובות יותר,הפאביה כבר לא חדשה ואפשר לראות זאת לפי מבחני הריסוק של 4 כוכבים,כאשר היום הסופר מיני מגיעות עם 5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לאיביזה תא נוסעים זול ולא איכותי,הפאביה מיושנת מאד ולפני החלפה,יש מבחר כל כך גדול היום בשוק של הסופר מיני,אני הייתי בוחר במשהו אחר.

תוכל לשקול גם את הפיאסטה החדשה ברמת גימור "TREND" או "TITANIUM" .

פורסם

הפאביה מרגישה יותר מרווחת וגם החומרים עדיפים.

האיביזה מעוצבת (עניין של טעם) טוב יותר ויש לה בקרת שיוט וכן HILL HOLD.

אלו פרמטרים שיכולים לעשות את ההבדל עבור הרבה רוכשים.

חוץ מזה - בד"כ האיביזה נמכרת מעט זול יותר במבצעים מאשר הפאביה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

יש המון חלופות כרגע ברמת מחירים דומה (פורד פיאסטה, רנו קליאו ועוד) שיהיו עדיפות בהרבה על הרכבים המיושנים האלה (עם אחריות לשנתיים בלבד, ועלות ביטוח גבוהה משמעותית משל שאר הרכבים בקבוצה).

אם אתה חייב אחת מהשתיים האלה - הייתי הולך על הסקודה - יותר מרווחת וקצת יותר איכותית.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...