Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי הביתה על האוטובאן (כביש 22) עם חלונות פתוחים ו-22 מעלות בחוץ, היה חם.

מחר אני אעלה פוסט נפרד של יום מוטורי במסלול דריפט בשדות הכורכר היבשים עם הבימבה של הילד ב-24 מעלות ועגלי זיעה..

בפנים שלך רוני!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר ובראשו הפתעה: חוסר ההחלטיות ממשיך, ובגדול.

"הוחלט" להתמקד ברכב לאשה ועם בוא הקיץ להחליף את הפורסטר במכונית ספורט לעומר (כשהדגש הוא על פורשה, כמובן). משם התחילה סאגה חדשה של "איזה רכב לקנות לאשה". אחסוך מכם את ה-back and forth ואומר רק שקפצו אופציות כמו וולוו XC70, וולוו XC60, מאזדה 6 סטיישן ואפילו פאסאט סטיישן.

כמה ימים אח"כ ועומר בא ביציאה: אולי כן אקנה אודי ואתן את הפורסטר לאשה? הפעם מדובר ב-S4, שכן הוסכם כבר ש-RS6 עשויה להיות בעייתית לאחזקה, ומסתבר שה-S4 עם המנוע המוגדש יכולה לקבל בקלות צ'יפצ'ופ שמעלה אותה לסביב 400 כ"ס (מ-330 בערך). הן גם נסחרות במחירים סבירים לגמרי (פחות מ-40K למכונית עם ק"מ לא גבוה ושנתון טוב). רק שזה לא סופי, כמובן, כי תמיד תבצבץ ותעלה המחשבה שכבר הייתה לו M3 ומה לעשות, S4 זה פחות טוב...

אני עדיין מחזיק אצבעות שהוא ימצא 911 טובה ויעביר אותה אלי בגמר השימוש :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

אין ספק שמנוע מוגדש עם נפח בריא יהווה פלטפורמה קלה מאוד לשיפור.

אני לא העלתי את הרכב על דיינו אבל אנשים עם רכב ותוכנה זהה לזו שהתקנתי אצלי שכן עלו על דיינו מדברים על איזור ה-45-50 כ"ס תוספת הספק וזו תוכנה לא אגרסיבית בכלל כך שלעלות מ-330 כ"ס ל-400 לא נשמע מופרך למרות שאני נוטה לשער שמדובר בתוכנה יחסית אגרסיבית (70 כ"ס לא הולכים ברגל..).

יתרה מכך, תשים ל-S4 תוכנה ותחליף פולי של הסופרצ'ארג'ר לקטן יותר ואתה כבר תתקרב כנראה לאיזור ה-450 כ"ס למרות שאני לא ממש בעד השיפור הזה כיוון שהוא לא הכי בריא למנוע, זו הסיבה שאני נמנע ממנו ברכב שלי למרות שזה מאוד מפתה כיוון שאצלי בשילוב עם התוכנה זה מקפיץ כבר לאיזור ה-570-580 כ"ס אבל יוצר הרבה עומס על המנוע.

בקיצור, יש מקום לשחק ברכב עם סופרצ'ארג'ר אבל צריך להזהר.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עומר שלח לי את זה: לוטוס אבורה כמעט חדשה שנמצאת כאן בטאלין.

ברור לחלוטין שאני צריך כזאת.

עכשיו רק צריך להחליט אם אני משכנע את עומר לקנות ואז קונה אותה ממנו, או שאני משכנע את עצמי וקונה אותה בשבילי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סתם כדי להוציא עיניים, תראו מה אפשר לקנות בגרמניה תמורת קצת יותר מ-200 אלף שקלים:

ב.מ.וו 760 מאובזרת מהתחת

זה אוטו בן 3.5 עם 64000 ק"מ שעלה כחדש 175000 יורו, ועכשיו מוצע למכירה ב-45000. זה פאקינג רבע מחיר! (אני רק לא רוצה לדמיין את עלויות התחזוקה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לרוב בסגמנט של רכבי היוקרה דווקא מרצדס מאבדת ערך מהר יותר ולרוב אפשר למצוא שם מציאות מאוד מעניינות.

את המונית שלי רכשתי אומנם כשהיתה בת 10 אבל שים לב- שילמתי עליה עשירית ממחירה כחדשה.

כשמכניסים למשוואה את העובדה שהנסועה פה נמוכה מאוד זו מציאה מצויינת (הרכב עכשיו בן 11, עוד לא עבר 50,000 קילומטר...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...