Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רעיון - BMW M550d xDrive?

מנוע 3000 עם טריפל טורבו, וכמעט 76 קג"מ. זה בטוח יהיה כיף לנהיגה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זרוק את המפתחות, תארוז את החפצים ויאללה, חזרה הביתה. איזה כאב ראש, מה לא עדיף להתלבט בין מאזדה 3 לטויוטה קורולה ואם ממש משתוללים והולכים על הטופ אז איזו פאביה טובה?.

פורסם

נזכרתי - צריך להיות מיותר לציין, אך רוני כמובן השתמש בחופש אומנותי בשיחות שהוא תיאר למעלה - במציאות אני הרבה יותר שנון (ויפה), והוא דווקא כן נורא נהנה בסוכנות סקודה.

לצערנו, אנחנו כבר לא שנונים (ויפים) כשהיינו.

ועוד לצערי, הסיבה היחידה שנהנתי בסוכנות סקודה הייתה כי לפני כן היינו בחוץ (פאקינג מינוס 15 מעלות, להזכירכם).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם מדברים כאילו מדובר מסיאט מיי סטנדרטית, ושוכחים שמדובר בדגם הfr.

ולעניין, אני לא יתיימר להציע לך רכבים בקטגוריה שאין לי מושג, אבל מחכה לסקירה ראשונה לאחר רכישה של מה שזה לא יהיה. בהצלחה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

אז בסופו של דבר, אין יותר מדי אופציות: רכב מאובזר, מתאים לחורף כאן (הנעה כפולה), מתאים למשפחה. התחלתי עם S4 ו-S6, ואז קלטתי את המחיר של RS6 המשומשות. כן, מדובר ב-pig מוחלט - כבדה, המון משקל מקדימה, אוטומטית, אבל... V10 בי-טורבו עם 580 כ"ס והנעה כפולה. נראה לי שיהיה בסדר. אם צריך, אופנוע 600 למסלול ע"מ לאזן קצת את הצורך בזריזות וחוליגניות מסוג אחר.

אם להיות רציניים לרגע, בהנחה ואתה מחפש רכב חזק (400+ כ"ס) ויחד עם זאת מאוזן שמתאים יותר לתנאים (המושלגים) באסטוניה אני חושב שה-RS6 היא הכיוון הנכון.

נכון, זה רכב גדול עם משקולת גדולה בחזית ואל תצפה להתנהגות חדה כסכין כמו ב-M3 אבל מצד שני אתה תופתע לגלות שההתנהגות לא כזו נוראית ואחרי שמבינים איך "לאכול" את הרכב הזה בכביש טכני (ירידה מוקדמת על הבלמים כדי לרסן את המסה וירידה מוקדמת על הגז ביציאה מהפניה כדי לאזן את הרכב) אתה מגלה שגם למכונות המושחזות קשה לברוח ממך בכבישים הטכניים.

מה לגבי RS5?

יש בבניין שלי אחת כזאת ואני פשוט מוקסם ממנה כל פעם מחדש, לטעמי האודי היפה ביותר בליין הדגמים העדכני.

לגבי פורשה, זה נכון שב-911 יש "ספסל אחורי" אבל ביננו, זה לא באמת ספסל, זה יותר........מדף שלא ממש ברור מה אמורים לעשות איתו.

אישית לא הייתי מושיב שם יצור חי, אולי כלב שיוכל לשכב לכל אורכו, בטח לא ילד.

לא יודע, אולי זה בכלל מיועד לאנשים "ירוקים", הם יוכלו לשים שם בכיף אדנית ארוכה עם פטוניות.....

:lol:

שאלה די קריטית היא כמה באמת אתה יכול לנצל שם רכב עם מומנט גבוה? אני חושב שהשלג עשוי להיות DEAL BREAKER רציני בעניין הזה.

לצורך העניין, חברים שלי עם רכבים דומים לשלי במדינות מושלגות בארה"ב שולחים את הרכב לאחסנת חורף כי הרכב בלתי נהיג לחלוטין.

אז נכון, אצלהם מדובר בהנעה אחורית וב-RS6 זו הנעה כפולה אבל אני נוטה לשער שלמרות ההנעה הכפולה השילוב של שלג והרבה מומנט זה לא מתכון מוצלח במיוחד.

יכול מאוד להיות שאני טועה (אין לי נסיון בשלג) אבל שווה לדעתי לבדוק את העניין לפני שתקפוץ מעל הפופיק עם מפלצת שיהיה קשה להנות ממנה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם הוא כלכך אוהב את הפורסטר, אי אפשר למצוא פורסטר STI? הראה לי אחד הדברים הכי מגניבים שיש.

פורסם

שאלה די קריטית היא כמה באמת אתה יכול לנצל שם רכב עם מומנט גבוה? אני חושב שהשלג עשוי להיות DEAL BREAKER רציני בעניין הזה.

לצורך העניין, חברים שלי עם רכבים דומים לשלי במדינות מושלגות בארה"ב שולחים את הרכב לאחסנת חורף כי הרכב בלתי נהיג לחלוטין.

אז נכון, אצלהם מדובר בהנעה אחורית וב-RS6 זו הנעה כפולה אבל אני נוטה לשער שלמרות ההנעה הכפולה השילוב של שלג והרבה מומנט זה לא מתכון מוצלח במיוחד.

יכול מאוד להיות שאני טועה (אין לי נסיון בשלג) אבל שווה לדעתי לבדוק את העניין לפני שתקפוץ מעל הפופיק עם מפלצת שיהיה קשה להנות ממנה.

בלתי נהיג לחלוטין? נשמע לי קצת הזוי. אתה חושב שבמדינות עתירות שלג החיים מפסיקים לכמה חודשים בשנה? יש כאן פינוי שלג מצוין בדר"כ, יש בקרת אחיזה ומשיכה, יש צמיגי חורף מצוינים. אני נוסע ב-Z בלי שום בעיה כשהדבר היחיד הוא להיזהר בלחיצה על הגז. לא ממש אפשר ליהנות מנהיגה מהירה על כביש מושלג, אבל זה אתגר מסוג אחר. עם הנעה כפולה, כמו שעומר מוכיח לי עם הפורסטר, זה כבר ממש לא בעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה לא כזה הזוי רוני, כשאתה קונה רכב שלא מעט מההנאה שלו מגיעה מביצועים גבוהים אז מה הטעם?

שים לב, לא דיברתי על בטיחות נסיעה, דיברתי על ניצול יכולות של הרכב.

מבחינה בטיחותית אין כל בעיה כי כמו שציינת, יש בקרות כאלה ואחרות שדואגות לכך שהרכב יהיה בטוח (אישתי נוהגת יומיומי ברכב עם כ-525 כ״ס שיורדים לגלגלים האחוריים, גם בגשם זלעפות, לא נרשמו אירועים מיוחדים).

הבעיה שגם עם צמיגים מצויינים- אתה לא יכול לנצל את ביצועי הרכב בהנעה אחורית, יכול להיות לך 70 קג״מ ובתכל׳ס כבר ב-30 קג״מ אתה מתחיל לחפור- בדיוק בנקודה זו חברים שלי שמים את הרכב לאחסון חורף ונוהגים ברכב השני שלהם שהוא לרוב שפוי יותר מבחינת ביצועים ועם הנעה כפולה.

פורסם
זה לא כזה הזוי רוני, כשאתה קונה רכב שלא מעט מההנאה שלו מגיעה מביצועים גבוהים אז מה הטעם?

שים לב, לא דיברתי על בטיחות נסיעה, דיברתי על ניצול יכולות של הרכב.

מבחינה בטיחותית אין כל בעיה כי כמו שציינת, יש בקרות כאלה ואחרות שדואגות לכך שהרכב יהיה בטוח (אישתי נוהגת יומיומי ברכב עם כ-525 כ״ס שיורדים לגלגלים האחוריים, גם בגשם זלעפות, לא נרשמו אירועים מיוחדים).

הבעיה שגם עם צמיגים מצויינים- אתה לא יכול לנצל את ביצועי הרכב בהנעה אחורית, יכול להיות לך 70 קג״מ ובתכל׳ס כבר ב-30 קג״מ אתה מתחיל לחפור- בדיוק בנקודה זו חברים שלי שמים את הרכב לאחסון חורף ונוהגים ברכב השני שלהם שהוא לרוב שפוי יותר מבחינת ביצועים ועם הנעה כפולה.

כן, זה ברור. גם אני לא יכול לנצל בגרוש את ה-350 כ"ס שלי במצב הנוכחי. אבל גם עם הנעה כפולה אתה לא באמת יכול להשתולל או ליהנות מנהיגה מהירה בכביש מושלג. אלא רק אם אתה על מסלול מאוד בטוח.

משיטוט קצר ב-Mobile.de, יש ניסאן GTR '09 ב-40 וקצת.

וניסאן GTR ידועה בתור מכונית מצוינת למשפחה... :-P (אבל לפחות לי עשית חשק :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כן, זה ברור. גם אני לא יכול לנצל בגרוש את ה-350 כ"ס שלי במצב הנוכחי. אבל גם עם הנעה כפולה אתה לא באמת יכול להשתולל או ליהנות מנהיגה מהירה בכביש מושלג. אלא רק אם אתה על מסלול מאוד בטוח.

כאמור אין לי נסיון בכביש מושלג אבל אני בטוח שאתה צודק, הרכב שלי נועל PSS בני שנה שעברו כ-7K קילומטר וכבר עכשיו אין לי אפשרות לצאת מהמקום בצורה אופטימלית על כביש יבש (והם לא גמורים), בכביש רטוב בכלל זה לא יהיה אטרקציה ובשלג אני עוד אקבל רכבת מפאביה ספורט.

פורסם

זכור לי שקראתי בעבר באחד מסקרי אמינות באירופה או בארה"ב כי ה RS6 זכתה במקום הראשון במדד האי אמינות, ברור לכל שהרכב הוא חוויה מוטורית עם מנוע מדהים אך כאדם שגם אמור לתחזק אותה הייתי מציע לך לבדוק את הנושא לעומק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
זכור לי שקראתי בעבר באחד מסקרי אמינות באירופה או בארה"ב כי ה RS6 זכתה במקום הראשון במדד האי אמינות, ברור לכל שהרכב הוא חוויה מוטורית עם מנוע מדהים אך כאדם שגם אמור לתחזק אותה הייתי מציע לך לבדוק את הנושא לעומק.

מזל שכתבת, מסתבר שאתה לגמרי צודק.

כמה פנינים שעלו בחיפוש לגבי אמינות ה-RS6:

• "עדיף לשקול משהו זול יותר, כמו קוקאין וטיול לווגאס."

[*=left]"The most unreliable car we have ever had - and one of the least pleasant. We/Warranty Direct paid out well over £20k in 27 months. In the end, it wasn't the money, it was the amount of time it was off the road"
    [*=left]"Raped my wallet. Unreliable (suspension, oil leaks and even petty stuff such as boot lock, washer jets etc)
    Even consumables such as tyres, discs/pads and fuel etc. meant it was very costly to run. My 911 Turbo is cheaper to keep!"

יש עוד כאן

וזכתה בכבוד המפוקפק של המכונית הכי פחות אמינה אי פעם, לפי דירוג של Warranty Directd, חברה שמספקת אחריות צד שלישי:

http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/23

אז... אני עדיין רוצה אחת, זאת הרי ה-ultimate sleeper, אבל נראה שכדאי לברר קצת יותר לגבי מצב הרכב - האם הוחלפו חלקים שידועים כבעיתיים, וכ"ו.

• תוכן חדש...