Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאמור אין לי נסיון בכביש מושלג אבל אני בטוח שאתה צודק, הרכב שלי נועל PSS בני שנה שעברו כ-7K קילומטר וכבר עכשיו אין לי אפשרות לצאת מהמקום בצורה אופטימלית על כביש יבש (והם לא גמורים), בכביש רטוב בכלל זה לא יהיה אטרקציה ובשלג אני עוד אקבל רכבת מפאביה ספורט.

לגמרי. כל מיני ג'יפים מגודלים עושים לי בושות ברמזור. אם אני מאיץ ביותר מרבע גז האוטו מאבד את עצמו לדעת. די משעשע :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטע המשעשע שההורים שלי פה בביקור ופעם ראשונה יצא להם לנסוע ברכב ה״חדש״, אבא שלי לא הבין למה כשאני יוצא מעמדת התשלום אל הכביש המהיר הפתוח הרכב ״מקרטע״ (בקרות מזהות את החלקת הצמיגים וחותכות) ובמקביל אני מסנן מבין השיניים ״בני זונות....״.

אחרי 3 פעמים כאלה הוא העז לשאול ואמרתי לו שלא יפגע, אני מקלל את הצמיגים :)

אפרופו, אמא שלי יכולה להיות נציגה טובה של אור ירוק, כל מהירות מעל 50 קמ״ש מרגישה לה מהירה מדי והיא ״מבקשת\מתחננת״ לחזור למהירות שפויה של כ-20 קמ״ש, באחת הנסיעות היא התעסקה בנייד שלה במושב האחורי, קרצתי לאבא שלי ואמרתי לאמא שלי ״רוצה שאנפץ לך מיתוס שלך?״, היא ענתה בחיוב, הזכרתי לה כמה היא תמיד מעירה על מהירות גבוהה (גם כשהיא לא באמת גבוהה) ואומרת שהיא מרגישה סכנה, היא הסכימה ואמרה שזה באמת מפחיד אותה.

אמרתי לה ״אל תסתכלי בחלון, רק תגידי לי אם את מרגישה עכשיו, הרגע, סכנה מיוחדת או שהנהיגה פרועה, היא השיבה שלא, היא מרגישה מצויין, הנסיעה נינוחה.

אמרתי לה ״אני שמח שאת מרגישה בטוחה, תסתכלי על השעון פה של המהירות״, הצבעתי לה על התצוגה הדיגיטלית של המהירות שהציגה משהו בין 220-230 קמ״ש.

אמא שלי נתנה חצי חיוך, קראה לי נבלה קטנה והמשיכה להתעסק בנייד שלה....

סתם סיפור ששעשע אותי, בחזרה לנושא שלכם.

עומר אם זה באמת רכב שידוע עם בעיות אמינות רבות אולי שווה לוותר, אתה בטח יודע שרכבים כאלה יכולים לשתות את הכיס עד כדי כך שגם ההנאה מהרכב כשהוא תקין לא מפצה על התיסכול ובזבוז הכסף כשהוא לא.

מה שכן, רגע לפני שאתה יורד ממנו תכנס לפורומים ייעודיים של הרכב, תראה מהן התקלות הנפוצות והיקרות לתיקון ותראה מה טופל כבר (חשוב גם להבין אם יש תקלות אופייניות לקילומטרז׳ מסויים, כמו M3 e46 שבממוצע כל 25-30k קילומטרים חוטפים צינור ממשאבת SMG).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עומר, מה עם RS4 B7 ?

ה-V8 נחשב ליותר אמין מה-V10 שעושה המון בעיות גם ב-S6 לא רק ב-RS.

נראית לי אחלה אופציה ועוד תישאר עם עודף 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא מבין איך עדיין לא אמרו את זה - צרות של עשירים...

אה ואם יש שם דירה להשכרה או למכירה תיידעו אותי אולי אני יעבור לכמה שנים יגשים כמה חלומות שקשורים לרכבים ואחזור לארץ (אם אני יצליח לחזור למה שהולך פה)

פורסם

פסאט R34 סטיישן?גנל המקבילה האודית שלה?

פורסטר STI?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
עומר,מה רע בGTR? כלומר חוץ מהדברים שרעים בה כמובן. אני חושב שהיא יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל.

GTR רכב מאוד יקר לאחזקה, צריך לקחת אז זה בחשבון.

פורסם

עידן, מסכים איתך - רכב ששותה לך את הארנק לצורך תחזוקה מוציא לך את הרצון להתעסק איתו, ושואב כל הנאה שאתה מקבל ממנו. נקודה טובה גם לגבי תקלות נפוצות ובדיקה בפורומים - זה בדיוק מה שעשיתי, ומצאתי שיש כמה דברים ספציפיים שנוטים להתקלקל, ובחלק מהמקרים יש תיקון "קבוע" לבעיה.

חוצמזה' יש כאן כמה הצעות מעניינות.

לא הכרתי בכלל את ה-Passat R36, היא נראית מעניינת ודי מציאה בתור משומשת. אם זה היה רכב יחיד, כנראה שהייתי בוחר באחת כזאת. בתור רכב שני (והרכב הקיים הוא פורסטר טורבו ידני), היא נראית קצת חלבית לעומת RS4 ו-RS6, והמחיר כמשומשות לא כ"כ שונה (באיזור 26 ל-R36, באיזור 36 ל-RS6). כמו כן, בכמה אלפים פחות קונים סופרב L&K 3.6 חזקה כמעט באותה מידה, חדשה יותר, ומאובזרת יותר.

ה-RS4 הצעה טובה, שוקל ברצינות. הן די יקרות כמשומשות, ואין המון אופציות (הן יקרות יותר מה-RS6, שכחדשה עלתה משמעותית יותר. עוד סימן לקח שעולה הרבה כסף לתחזק RS6). נקודה רעה לזכותה - היא לא מרשימה במיוחד לעומת RS6, לטעמי (הייתה לי M3 שרכשתי אחרי השוואה בינה לבין RS4, שתיהן חדשות בזמנו - ה-M3 הייתה פשוט מוצלחת יותר). יש משהו מאוד מושך ב-580 כ"ס ואינסוף מומנט ברכב משפחתי גדול.

מזראטי גיבלי SQ4 לגמרי מחוץ לתקציב ומחוץ לרצון ברכב יחסית אמין - אני מעוניין ברכב בן כמה שנים שכבר חטף את הבומבה של ירידת הערך המטורפת שרכבים יקרים חווים באירופה בשנתיים-שלושה הראשונות.

אני עדיין שוקל בעיקר RS6 - מצאתי כמה שיש עליהן אחריות לשנה וחצי נוספות, ויתכן שניתן אפילו להרחיב אותה עוד תמורת אלף ומשהו בשנה.

אשמח לשמוע עוד הצעות!

התקציב בערך 40K, אך יכול להמתח ל-50K במקרה שמדובר ברכב מעניין במיוחד (בהנחה שהוא כבר אחרי ירידת הערך הגדולה, לא מעוניין ברכבים שעדיין חוטפים 10+ בשנה).

פורסם (נערך)

הקשר בין הנאה מנהיגה ספורטיבית לפורשה פאנמרה הינו מקרי, שורה תחתונה זו סדרה 7 עם סמל של פורשה, רכב מגודל מדי.

911 לא באמת מיועדת להסעת בן אנוש בשרפרף האחורי.

הגראן טוריסמו יודעת לתת פאן אבל היא הנעה אחורית ויש לא מעט אלטרנטיבות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

שוקלים כאן אאודי RS6 ותחילה דובר על קאיין GTS, פנאמרה לא תהיה פחות טובה.

חוץ מזה, אם אתה נהנה עם E AMG, למה שהוא לא יהנה עם פנאמרה?

בנוגע לשימושיות של 911, בכל זאת יש פורסטר בבית.

גראן טוריסמו זה פשוט דבר מיוחד (סאונד, מראה) - לא יודע אם פות"ש יסכים להתפשר על עניין ההנעה הכפולה אבל זו רק הצעה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אמרת שזה רכב שני,אז למה לא ללכת על משהו אישי ;-)

יש Lotus Exige EXIGE

חח,

מצאתי לך גם Dodge Magnum SRT 8 Kompressor Hennessey Motorsport

רכב הלוויות מעניין.

אפשר גם בנטלי עם בא לך להרגיש זקן ;-)

יש כ"כ הרבה אופציות מעניינות.

Vw Polo GTI

פורסם
שוקלים כאן אאודי RS6 ותחילה דובר על קאיין GTS, פנאמרה לא תהיה פחות טובה.

חוץ מזה, אם אתה נהנה עם E AMG, למה שהוא לא יהנה עם פנאמרה?

גראן טוריסמו זה פשוט דבר מיוחד (סאונד, מראה) - לא יודע אם פות"ש יסכים להתפשר על עניין ההנעה הכפולה אבל זו רק הצעה.

אתה אולי מתבלבל בין הקטגוריות, ה-RS6 היא המתחרה של ה-M5 וה-E AMG, הפאנמרה משמעותית גדולה וכבדה מאלה, זו מכונית שהיא טיל שיוט לאוטובאנים, עם גודל כמו שלה לא קל או כיף לקרוע את הכביש הטכני.

אגב, תתפלא אבל קאיין GTS כנראה יהיה מהנה יותר מפאנמרה בכביש טכני, הקאיין נחשב לרכב שמתנהג לא רע בכלל הודות למתלים נשלטים אלקטרונית כולל גובה מה שעוזר להנחית את מרכז המסה.

הגראן טוריסמו אכן עם סאונד משובח ונראית טוב, מצד שני זו מזראטי, האחזקה שלה לעולם תיהיה יקרה יותר מזו של הגרמניות המתחרות ובסעיף ההתנהגות היא נופלת מהן לטעמי אבל כל זה לא בא לגרוע מכך שהמזראטי מצויינת, השאלה היא אם עומר מוכן להתפשר על הנעה אחורית ואחזקה שעשויה להיות ״מפחידה״.

• תוכן חדש...