Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובי כבלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר שטויות, כן צריך עכשיו, לא צריך הדלק, שיתקין איך שהוא ירצה בסך הכל לעשות את זה כמו שאדי אמר יעלה לו מאה שקל וחוטים 4G הוא אמר שכבר יש לו ואני מאמין שבית פיוז יש לו עם הערכה הקודמת אז אולי תהיה לו רק השקעה של עבודה

פורסם

רועי, אני רחוק מלדבר שטויות, כבר התייעצתי עם מתן הרבה פעמים בנושא תקציב

והוא מנסה לחסוך כמה שרק אפשר,

לבוא ולבקש ממנו להוציא 100 שח על רכיבים, בשביל התקנה מיותרת שלא תתרום לו כרגע, נכון להיום, כלום.

(להנחתי.)

זה - לדבר שטויות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ושוווב אדון מומחה לענייני סטריאו בכווווווווול הפורום פה MIKMIK קלארק צודק!

עזוב מתן אל תחליף ל4G כי לטעמו של MIKMIK לא צריך!

אבל שני אנשים אומרים שכדי לך אם יש לך כזה בבית ....אבל עזוב אחי..

וד''א

מדובר על 50 שקל גג

פורסם

מיקמיק לא מדובר בכלל בהוצאה כי כבר 4G יש לו ובטח עם בית פיוז מרכב קודם, בית פיוז שני יש לו מהערכה שמותקנת לו ברכב אז איפה ההוצאה הכספית פה? יש לו את כל מה שהוא צריך

פורסם

לא, אדון EDE NAVONE יודע יותר טוב, איך כדאי לך לנצל את התקציב.

אני לא מאמין לאיזה רמה ילדותית הפורום הזה ירד, הבגרות שלך באמת לא מוסיפה פה הרבה, והידע שלך , אפילו גורע..

מפצל, עם פיוזים עליו, לשני הגברות, לא עולה כסף?

לחפש אחד כזה, ולבזבז דלק, לא עולה כסף ?

הבן אדם אמר שחור על גבי לבן שהוא מעוניין לחסוך.

אז לבקש ממנו הוצעה לא הכרחית, זה מיותר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לא, אדון EDE NAVONE יודע יותר טוב, איך כדאי לך לנצל את התקציב.

אני לא מאמין לאיזה רמה ילדותית הפורום הזה ירד, הבגרות שלך באמת לא מוסיפה פה הרבה, והידע שלך , אפילו גורע..

מפצל, עם פיוזים עליו, לשני הגברות, לא עולה כסף?

לחפש אחד כזה, ולבזבז דלק, לא עולה כסף ?

הבן אדם אמר שחור על גבי לבן שהוא מעוניין לחסוך.

אז לבקש ממנו הוצעה לא הכרחית, זה מיותר.

אתה מוסיף פה רק ריבים!

לא מתאים לך סעה לשלום אף אחד לא ירד פה לילדות זה רק איתך ככה...

פורסם

כולכם יחד מורידים את הרמה. מחקתי פה הרבה הודעות מיותרות. אתם רוצים לריב? תריבו בהודעות פרטית, לא על גבי הפורום.

כנ"ל לגבי בדיחות. לצחוק פה ושם זה בסדר אבל כשזה בכל הודעה זה כבר לא בסדר ורק מוריד את הרמה.

פורסם

טוב מיקמיק צודק בזה שאני עושה הכול בשביל לחסוך כסף ולא בגלל שאני מתקמצן פשוט כי אין לי קרוש וגם את הכסף הזה אני מוציא בכוח

אני יעשה הכול רגיל אם יהיה בעיות עם המתח אני יחליף את הכבל

כמו ששי אמר לא עולה כסף לנסות להתקין עם החיווט שיש לי עכשיו באוטו במידה ויהיה בעיה נחליף חיווט

• תוכן חדש...