Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעה ארוכה יחסית בעירוני (באמפרים, כיכרות) של חצי שעה בערך אולי פחות

הגעתי הביתה פתחתי מכסה מנוע לבדיקה שגרתית ושמעתי צליל שאף פעם מקודם לא שמעתי, רעש של אוויר יוצא בלחץ כזה...

היה גם טפטוף של מים (כנראה מים) מהאזור של המנוע

יש לציין שזאת פעם ראשונה שקורה כזה דבר. הרעש היה או של אוויר יוצא בלחץ או של טיפות מים שטפטפו על מקום חם מאוד והתאדו (הרעש הזה צסססס)

אני יצרף סרטון שמה רואים ושומעים הכול

youtu.be/TB2fUgkfnvo

youtu.be/8R2mbOkLbH0

אין לי 20 הודעות אז אני לא יכול לשתף לינקים, אז פשוט תעתיקו לכתובת חיפוש

פורסם
בדוק נזילות מהרדאטור או מאחד הצינורות מים. ככל הנראה יש נזילה באחד המקומות.

המד טמפרטורה לא עלה במקרה?

צירפתי סרטונים, המד חום היה על האמצע כמו תמיד, מחר בבוקר אני יבדוק מים, שמן הכול

פורסם
נראית נזילת מיים דיי ודאית לפי הסירטון.

ומאיפה הבעיה? אני לא יכול לנסוע ככה נכון? כמה יכול לעלות התיקון?

היי stevek , שמי אלי אני בעל מוסך בפתח תקווה אשמח לעזור לך. בדיקה אינה עולה כסף , אתה מוזמן להגיע אליי למוסך אם תרצה

"אלי שירותי רכב" מוסך למכונאות , חשמל , מיזוג אוויר , ודיאגנוסטיקה ממוחשבת.

המוסך ממוקם ברחוב בן ציון גליס 27 , איזור תעשיה סגולה פתח תקווה.

טלפון 053-5237344.

אשמח לראותך אלי.

אני נמצא בנתניה, תודה בכל מקרה

פורסם

שלוום רב !

בוודאות יש נזילת מים, ממקום לא ידוע אך משוער, מיכל עבוי נוזל, פקק בבלוק מנוע, צינור מתכת לחימום, או משאבת מים.

פנה למוסך"משה ובנו: רכב ה100 בע"מ, רחוב ברקת 10 נתניה, ליד בנק טפחות, בקש את משה או את בנו ניב, ותאמר להם שאני שלחתי אותך, תקבל שרות מקצועי ומעולה.

טלפון 09-8627693.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה נראה כאילו שיש לך לחץ במערכת,והלחץ יוצא דרך חור קטן ברדיאטור.

הלחץ הזה מעיד על בעיה בראש מנוע,בשלב ראשון בלי להיכנס להוצאות מיוחדות גש לחנות לחלקי חילוף ובקש חומר שאוטם חורים בראש מנוע,החומר הזה ששכחתי את שמו מגיע בבקבוקון עם נוזל חום שמערבבים אותו ושופכים למיכל עיבוי כאשר המנוע בטמפרטורת עבודה ומחכים עד שהמאווררים עובדים,לאחר מכן מכבים מנוע ונותנים לו להתקרר 4 שעות.

וזהו אם היה סדק בראש הוא אמור לאטום אותו,אצלי זה החזיק שנה ועכשיו שוב פעם זה חזר,זה לא במקום תיקון ראש אבל בהחלט פתרון זמני לחנוקים בתקציב.תנסה מה כבר יכול להיות...

כמו כן יש חומר שאוטם חורים קטנים ברדיאטור גם אותו שופכים למיכל עיבוי,הוא בא בצורה של פחית קטנה ומרובעת עם "שבבי אלומיניום".

פורסם
שלוום רב !

בוודאות יש נזילת מים, ממקום לא ידוע אך משוער, מיכל עבוי נוזל, פקק בבלוק מנוע, צינור מתכת לחימום, או משאבת מים.

פנה למוסך"משה ובנו: רכב ה100 בע"מ, רחוב ברקת 10 נתניה, ליד בנק טפחות, בקש את משה או את בנו ניב, ותאמר להם שאני שלחתי אותך, תקבל שרות מקצועי ומעולה.

טלפון 09-8627693.

בברכה

צביקה

אתה יכול להגיד לי כמה דבר כזה יכול לעלות? והאם אני יכול לנסוע ככה

פורסם

שי 76, שלום רב !

אני עדיין לא הגעתי למסקנה מהירה כמוך, שמדובר בלחץ עודף במערכת הקירור ועל נזילה מחור קטן ברדיאטור.

אני מנוע להמליץ על כל מיני אבקת קסם, לתוף מערכת הקירור שמיותרות ,מסוכנות, ועלולות לסתום מעברים צרים במערכת הקירור, ולפתוח צרות חדשות.

אם יש לחץ עודף במערכת, יש לבדוע מדוע ולפתור זאת.

אם יש חור ברדיאטור יש לסתום זאת או להלחים את החור.

אני נמצא במוסך רכב ה100 בשעות הקרובות, ואוכל ליעץ ולבדוק לך את הבעייה, בתאום טלפוני מראש איתי, וזאת ללא שום התחייבות מצידך וללא תשלום.

צור קשר טלפוני לא מחייב ,לטלפון הרשום בחתימה שלי.

לא ניתן לתת לך מחיר משוערך ,מבלי לבדוק תחילה, מהיכן הנזילה.

בברכה

צביקה

פורסם

הלכתי למוסך שליד הבית שלי דקה נסיעה, זה צינור מים עליון (ככה הוא כתב בקבלה) היה בשלי חור קטן ומשם היתה הנזילה.

תודה על העזרה בכל מקרה :)

פורסם

שלום רב !

תודה על העדכון.

זאת הסיבה שאני סולד ונרתע מעצות אחיתופל, שניתנות מבלי לבדוק את הבעייה לעומקה פיזית, ולהסתמך רק על סמך בעיייה ספציפית שהיתה למגיב, שנותן עצות לא אחריאיות, שהם פלסטר ללב שותת דם ,שהנזק עולה הפתרון הזול והפשוט, לאבחן במוסך, ולתקן שם, ולא דרך עצות אחיתופל, לא אחראיות,שניתנות דרך מסך המחשב.

מיותר לציין שאבחון נכון הט אלף בית של הבעייה, התיקון הוא שולי.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...