Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2010

tom14
שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום .

אני רוצה עזרה וייעוץ ביחס לפורד מונדאו . במשפחה יש לנו פורד פוקוס 2009 .

מדובר במונדאו 2010, טרנד, 2300 סמ"ק, יד 1 מליסינג, 55000 ק"מ.

אני מבקש לדעת איך המונדאו בהשוואה לפוקוס (אני מודע לכך כי מדובר ברכב מנהלים גדול יותר לעומת רכב משפחתי).

איך המונדאו מבחינה:

אמינות

אחזקה וטיפולים

צריכת דלק

השימוש ברכב יהיה נסיעות עירוניות קצרות ובינעירוניות - לרכב יש חנייה קבועה - ממוצע 10000-12000 ק"מ בשנה.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת צמא הרכב,אבל חוץ מזה רכב פשוט מעולה,והרבה יותר איכותי מהפוקוס.

תודה על התשובה .

לגבי צריכת הדלק, ב- KML רשום כי המונדאו עושה 9 ק"מ לליטר. האם נתון זה משקף בפועל את צריכת הדלק? כי לשם השוואה הפוקוס אצלנו עושה 9.5 - 10.5 ק"מ לליטר משולב.

אשמח לקבל עוד פירוט מבעלי המונדאו במיוחד לגבי צריכת הדלק והאמינות ועלות הטיפולים.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אם רגל כבדה על הגז- צריכת הדלק גרועה יותר ממה שצוין.

רכב מהנה בסך הכל, מדובר במנוע די מיושן, כידוע הרכבים החדישים יותר מגיעים עם מנוע 2 ליטר טורבו, בעל נתונים עדיפים, אבל גם שם, אם הרגל כבדה על הגז- צריכת הדלק גבוהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבעלותי מונדיאו 2008 קצת למעלה משנה.

שלי פרטית (לא הייתה בליסינג), ונקנתה ממישהו ששמר עליה ועם היסטוריית טיפולים מסודרת במוסך המרכזי.

צריכת דלק בנסיעה שהיא ברובה המכריע עירונית (80 אחוז עירוני לפחות). 1:10.5. יציב. רגל קלה וסבירה על הגז.

מבחינת טיפולים: אני מטפל במוסך המורשה, זול זה לא, אבל לא משהו ששונה משמעותית מהפוקוס הקודמת שלי שטופלה באותו המוסך. מבחינת אמינות: כשקניתי אותו הוחלפה משאבת מים, ולפני כחודש הוחלף צינור הגה כח שנזל. לרכב בן 6 זה נראה לי הגיוני.

שלי עם 80000 ק"מ על השעון.

הרכב נעים מאד לנהיגה. חסרונו הבולט מבחינתי הוא גודלו. קצת קשה לחנייה ולהתנהלות עירונית בתל אביב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבעלותי מונדיאו 2008 קצת למעלה משנה.

שלי פרטית (לא הייתה בליסינג), ונקנתה ממישהו ששמר עליה ועם היסטוריית טיפולים מסודרת במוסך המרכזי.

צריכת דלק בנסיעה שהיא ברובה המכריע עירונית (80 אחוז עירוני לפחות). 1:10.5. יציב. רגל קלה וסבירה על הגז.

מבחינת טיפולים: אני מטפל במוסך המורשה, זול זה לא, אבל לא משהו ששונה משמעותית מהפוקוס הקודמת שלי שטופלה באותו המוסך. מבחינת אמינות: כשקניתי אותו הוחלפה משאבת מים, ולפני כחודש הוחלף צינור הגה כח שנזל. לרכב בן 6 זה נראה לי הגיוני.

שלי עם 80000 ק"מ על השעון.

הרכב נעים מאד לנהיגה. חסרונו הבולט מבחינתי הוא גודלו. קצת קשה לחנייה ולהתנהלות עירונית בתל אביב.

אני מודה לך מאוד על העזרה.

הנהיגה שלי רגועה והרגל גם קלה על הגז. השימוש ברכב הינו בעיקר לנסיעות בין עירוניות ממוצע 12000 ק"מ בשנה (מקסימום 15000 ק"מ ולא יותר).

לדעתי צריכת הדלק כפי שאתה ציינת הינה טובה מאוד ביחס לרכב גדול שכזה.

לרכב תמיד תהיה חניה קבועה בבית וגם בעבודה.

יש עוד שתי נקודות שאני רוצה לברר:

1. בנוגע למזגן, האם יש בעייה עם המזגן בימי הקיץ?

2. האם יש בעיות ביכסא של הנהג שמתכוונן חשמלית? הרכב אמור לשמש אותי (אני גבוה 1.91 מ' :-D ) ואמא שלי ויש צורך לעשות כוונון לפני כל נסיעה.

אני מתלבט בין מונדאו 2010 לבין פוקוס 2011, כמעט אותו מחיר ואותו קילומטראג'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשאלותייך:

1. המזגן סביר לדעתי. ישנן מכוניות עם מזגן יעיל ומהיר יותר. לוקח לו קצת יותר זמן מהרגיל להגיע לדרגת קירור מספקת.

(אני אוהב שהאוטו קפוא בקיץ. לצורך ההשוואה - לאשתי תמיד קר מדי במונדיאו. כל אחד והעדפותיו...)

אם היית נוסע בתוך העיר בעיקר נסיעות קצרות אז יש מצב שהעניין היה מפריע לך. אם רב הנסועה היא בין עירונית אין סיבה לחשוש מהעניין.

2. אצלי אין שום בעיה עם הכסא החשמלי. עובד. הכפתור משמש רק לכיוון גובה המושב, שאר הכיוונים (מרחק וזווית) ידניים.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...
שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...