Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קד"צ נהיגה - תומכים ? מתנגדים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, זה לא שאני בא לעשות הכללות, אבל ידוע שבדרך כלל נהגים בצבא הם לא אנשים ברמה גבוהה במיוחד, לא רוצה להכביר במילים אבל אני מניח שאתה מבין על מה אני מדבר.

אתה בחור עם נתונים גבוהים, שאפילו מתאימים לטייס, רוצה להיות נהג? למה? מה הקשר?

אם אתה מחפש תפקיד מרתק, עם תמורה עבורך - אתה לא בכיוון הנכון.

אם אתה רוצה 3 שנים לקום ולעשות אותו הדבר, ולא אכפת לך להטחן - לך ותהיה נהג.

מצד שני יש מצב שתהיה כמו איזו נהגת משאית אצלי בבסיס, היא בקושי נוהגת במשאית, לרוב ברכבים פרטיים של כל מיני קצינים, עושה יומיות ויוצאת מוקדם לבית, עד כמה שידוע לא עושה שמירות/מטבח/חמ"ל וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי, מקפיץ. ויתרתי על הקד"צ. עכשיו, אני ממויין לקרבי. חשבתי על אופציה של הגנה אווירית - נ"מ. דיי מלהיב אותי העניין. יש דעות ספציפית לגבי המערך הזה?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כשאני הייתי שם, היו אנשים טובים. די טחינה, אבל רוב התפקידים הקרביים הם כך.

קח בחשבון שזה לא בדיוק חי"ר, אתה תהיה עם סיווג בטחוני מתאים לדעת היכן נמצא טיז-אל-נבי ותשהה שם הרבה...אבל יכול להיות מעניין.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...