Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון נתקלו קוראי העתונים בכתבות על רכב משומש:

"ידיעות רכב" - חוברת בשיתוף חברות ליסינג/מכירת משומשות/ יצחק לוי/קארספורום/winwin.

וכתבה ב ישראל היום בשיתוף יד2.

ידיעות רכב מפורט, מעניין ומאוד מומלץ.

ישראל היום קצר וממצה ובעיקר מעניין מבחינת שמירת ערך של מכוניות פופלריות לפי יד 2.

הבעיה היא, שקונה רכב משומש מקבל רושם הפוך לגבי שמירת ערך של מכוניות פופולריות.

יתכן והסיבה היא לא בנתונים, שלא ניתנים להשוואה ישירה, אלא הרושם שמתקבל.

דוגמאות:

יונדאי I20: בראשון היא מאבדת הכי הרבה מערכה, בשני הכי פחות (בקטנות).

סקודה אוקטביה: בראשון הכי פחות, בשני מאלו שמאבדות הכי הרבה. (במשפחתיות)

I30: באחד מאבדת הרבה (יותר מהמובילות - 6% יותר מאוקטביה) , בשני מאבדת הכי פחות. (במשפחתיות).

לפחות יש קונסנזוס לגבי רכבים מסויימים, כמו קורולה ומזדה 3.

אז לקנות I30 כחדשה או כמשומשת מבחינת שמירת ערך ? אני מבולבל.

פורסם

אם אתה רוצה רכישה ששומרת על ערכה חפש בתחום הנדלן.

רכב מאבד מערכו. יש שיותר ויש שפחות. רכב לא קונים כדי למכור אלא כדי לסוע.

באופן לא גורף, אגב, רוב אלו המאבדות מערכן הכלכלי במהרה, יש להן ערך רגשי. והרבה מאלה ששומרות על ערכן במחירון. ערכן בפועל, פיזית, הוא הרבה יותר נמוך. אני מעדיף את הראשונות מבין אלה שציינתי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אם אתה רוצה רכישה ששומרת על ערכה חפש בתחום הנדלן.

רכב מאבד מערכו. יש שיותר ויש שפחות. רכב לא קונים כדי למכור אלא כדי לסוע.

באופן לא גורף, אגב, רוב אלו המאבדות מערכן הכלכלי במהרה, יש להן ערך רגשי. והרבה מאלה ששומרות על ערכן במחירון. ערכן בפועל, פיזית, הוא הרבה יותר נמוך. אני מעדיף את הראשונות מבין אלה שציינתי.

לא תמיד נכון, מי שקנה בוגאטי 57 הרוויח פי 10 אחרי עשור.

פורסם

מודה ומתוודה - הכתבה על שמירת הערך של המכוניות בישראל היום ריגשה אותי באמת, אפילו יותר ממדור המיכרזים או מדור האפוטרופוס הכללי.

עיתונות רכב במיטבה, אין מה להגיד !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא תמיד נכון, מי שקנה בוגאטי 57 הרוויח פי 10 אחרי עשור.

אני בספק מאוד גדול שליונדאי יש דגם מקביל לבוגאטי 57 אטלנטיק, אלא אם יצא טוסון טריבוטו קים ז'ונג איל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...