Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו אחד שלא ברור לי.

מדוע אנשים כועסים על היבואן?!

הוא סה"כ מביא את הרכב לארץ ומשווק אותו,

הוא לא מייצר אותו או שום חלק שלו, לא בונה שום חלק, ובכלל לא קשור לתפעול ושאר בעיות.

אם יש תקלה קוסמטית / מכנית שהרכב הגיע איתה לארץ ובעל הרכב שם לב במעמד הקניה אזי עוד יכולה להיות אשמה של היבואן.

אבל תקלות מכניות כמו מנוע וחלקי מנוע זה אחריות היצרן!

היבואן יכול להיות הבנאדם הכי טוב ולארג' בארץ,

אבל אם היצרן לא מוכן לכסות את העלות על כשל ביצור זה אשמת יצרן.

פורסם
ומי אתה? טוקבקיסט בשכר מטעם צ'מפיון?

סליחה ! בתור משתמש חדש עם 0 הודעות אתה כבר זורק רפש על משתמשים וותיקים ומטיל ספק באמינות המשתמשים.

לא יפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מעניין

אבי רכש ג'טה לפני כשנתיים עם TSI + DSG

הרכב עבר כ 15,000 ק"מ

לא היו שום תקלות מכאניות עד היום (חמסה חמסה חמסה)

האם לחשוש שמא הגיר ישבוק חיים ולא יהיה עם מי לדבר?

פורסם

דווקא על הגיר אין לך מה לפחד, על DSG7 האריכו את האחריות ל5 שנים לאחרונה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לאחד הלך, לעשרות/מאות אלפי אחרים לא. מה הנקודה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מנוע 1.4, 140 כ״ס, משנת 2008׳ הוא מנוע עם מגדש על ומגדש טורבו. חלק ממנועים אלו נופחים נשמתם מוקדם מהצפוי, עקב פגם בייצור/ תכנון או השד יודע מה.

היבואן החליף מנועים כאלו במסגרת האחריות ולאחריה בהשתתפות חלקית או מלאה, כנראה תלוי בלחץ שהפעיל הלקוח.

חפש בפורום ובגוגל. פנה ישירות להילה נציגת צמפיון בפורום.

ולגבי הדיון הכולל לגבי אמינות מוצרי פולקסווגן והטיפול בנושא זה ע״י היצרן או היבואן, הדיון הזה כבר התנהל כמה וכמה פעמים בפורום ואני לא רואה טעם לפתיחת השרשור הנדון. היית צריך לחפש בפורום שרשורים קודמים בנושא. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לאחר שפניתי לצ'מפיון באתר הם חזרו אלי ולסיכום: אני נשארתי ללא הכרה מצדם באחריות לכשל המנוע וכמובן ללא פיצוי, והם נשארו ללא לקוח.

פורסם

זה אחד השרשורים היותר חשובים בענין צ'מפיון/VAG.

מצד אחד הכשל רחוק מידי מכדי להכנס לאיזושהיא קטגוריה של רצון טוב. יש גבול למה שיבואן יכול לקחת על עצמו בכל מה שנוגע לכשלים של היצרן, אין סיכוי שהם יראו כסף מVAG על רכב כל כך ישן.

מצד שני די ברור שהכשל קשור לאותו כשל תכנוני שגרם למנועים כאל לנפוח את נשמתם טרם עת והוחלפו תחת אחריות.

אבל הכי חשובה שורת הסיכום של בעל הרכב.

• תוכן חדש...