Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת תחתונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ מאוד על LEE COOPER על סדרת המיני סליפ. יש להם 3 סוגים, כל סוג בתרכובת שונה של בד, כולם ככולם סופר איכותיים.

כל תחתון עולה בין 40-50 שקל. אלו התחתונים היחידים שאני לובש. כל כך נוח שאין לתאר.

ניתן למצוא במשביר לצרכן במבצעי 2+1 נכון לעכשיו, כך ש 3 תחתונים יעלו לך באיזור ה 90 שקל בממוצע.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה על הפקפוק באמינות אבל אני אוסיף ואומר שיש לי ערימות של תחתונים מכל הסוגים והמינים ומעולם לא קרה לי מקרה שהם התכווצו . מה שמוביל אותי למסקנה שאולי אתה גדל ? :-P

אתה יכול לנסות בשווקים (ראשון , רמלה לוד וכדומה ) הם נמכרים בסביבות 15-20 שקלים כמדומני. בכל סופרמרקט יש מחלקת הלבשה שגם שם תוכל לנסות לחפש. אני יכול להפנות אותך גם לקסטרו למשל עודפים שיש להם הכל גם תחתונים ממש טובים. אני בדרך כלל קונה מהחנות שנמצאת ליד בלומפילד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש ברחוב שלבים, קרוב לבלומפילד, חנות שמוכרת תחתונים וגרביים של מותגים במחירים זולים מאוד.

הבעיה שצריך לבוא ולחפש בערימות, והמידות המבוקשות M/L פחות נפוצות. יש שם לי קופר, בוס,

דולצה וגם מותגים פחות נחשבים כמו פיקס ודלתא. מחירים 12-25 שקל ליחידה, תלוי במותג.

אופציה נוספת שאני יכול להמליץ זו החנות האינטרנטית של next. המחיר שם כולל משלוח לארץ.

המחירים של תחתונים וגרביים שם עלו קצת, אבל עדיין סבירים מאוד, והאיכות טובה:

http://il.nextdirect.com/en/shop/Gender-Men-Category-A_Front-Category-Boxers-Category-Briefs-Category-Hipster

פורסם

~

שאלה לפורום הטכני: האם הגומיה בתחתונים יוקרתיים העולים חמישים שקלים לזוג משאירה פחות "צלקות" מזו של תחתונים פשוטים הנמכרים 3 ב-10 או 5 ב-20?

יש את מה שחבר שלי קונה לעצמו ויש את מה שאני קונה לו.

למה שאישה תקנה לגבר תחתונים (ולהפך)? האם זה אותו דבר כמו גבר שקונה לאישה טמפונים?

משהו כמו 40-50 לתחתון.

רגע של עברית: מה שניסית להגיד זה 40-50 לזוג. אי אפשר לקנות "תחתון" בנפרד, בדיוק כפי שאי אפשר לקנות "מכנס" בנפרד - יש תחתונים ויש מכנסיים.

זה לפחות בישראל, כמובן שבחו"ל הטכנולוגיה בתחום הטקסטיל כבר מתקדמת יותר ושם אפשר לקנות גם תחתון בודד: :lol:

underwear.jpg

פורסם

מצטרף להמלצות על סליו ודלתא

אני אישית לרוב מזמין מחול תחתונים מקוריים של hans (לא כמו החיקוי בארץ שנקרא swear)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Derish, אלו תחתונים לגייז ככל הנראה...

שילוב של ביקיני עם חוטיני - איזה גבר ישים על עצמו אחד כזה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בחנות דלתא עודפים בקריית שמונה היו תחתונים של דלתא וקלווין קליין 3 ב-60. הבנתי שיש עוד סניפים של דלתא עודפים, מניח שגם שם יש את אותם המבצעים.

אגב מדובר בדגמים יוצאים ולא בפגמים.

יש גם את הזיוף של קלווין קליין באיביי/אליאקספרס. לדעתי יותר נוחים מהמקוריים שקניתי בדלתא.

אני מתכוון לדגם עם הגומי הצר, לא הרחב יותר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שילוב של ביקיני עם חוטיני - איזה גבר ישים על עצמו אחד כזה?

כנראה אותו אחד שיזרוק 50 שקל על חתיכת בד עם גומיה וימשיך להאמין שקיבל החלטה רציונלית.

פורסם
~אי אפשר לקנות "תחתון" בנפרד, בדיוק כפי שאי אפשר לקנות "מכנס" בנפרד - יש תחתונים ויש מכנסיים.

underwear.jpg

חצי בוראט.

דריש אתה צודק, אבל הסיבות שונות:

"מכנסיים" הם אכן צורת הזוגי של "מכנס". יש גם מכנס בודד, למשל בנשק.

לעומת זאת "תחתונים" - בצורת הרבים (ולא צורת זוגי) הם מילה העומדת בפני עצמה, וקיימת בלשום העברית כבר כמה אלפי שנים, אולי במשמעויות שונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לכל חברה יש כמה סדרות, יותר או פחות איכותיות. ביותר זולים יש כאלו שיתכווצו או הגומיה תתרחב אחרי X כביסות.

מנסים ואם מרוצים מהמוצר - קונים שוב.

בפעם האחרונה הזמנתי מהאתר של עלי: יש מיגוון עצום, מחיר נוח מאוד.

טיפ למי שיחפש - לרשום הגבלת כמות 1-10 כי יש הרבה מכירות של סטוקים במינימום כמות גדולה, ורובם באים 3 עד 5 באריזה ולא כבודדים.

~למה שאישה תקנה לגבר תחתונים (ולהפך)? האם זה אותו דבר כמו גבר שקונה לאישה טמפונים?

מקצת התנסות שלי - כאשר אשה קונה לגבר שלה תחתונים זה סימן שהיא אוהבת אותו חזק. (או את מה שישים בתחתונים?...)

אממממ.. אלו האחרונים שקבלתי.

אולי דרקולה קונה לה טמפונים כדי שיהיה לו שקיק להכין תה.

*

כעת אפשר להרחיב את הנושא: תחתוני סליפ או בוקסר ?

tz.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מקצת התנסות שלי - כאשר אשה קונה לגבר שלה תחתונים זה סימן שהיא אוהבת אותו חזק. (או את מה שישים בתחתונים?...)

אתה טוען שכשגבר קונה לאישה טמפונים, זה סימן שהוא אוהב אותה חזק? (או את איפה שהיא תשים אותם בהמשך...)

פורסם
לכל חברה יש כמה סדרות, יותר או פחות איכותיות. ביותר זולים יש כאלו שיתכווצו או הגומיה תתרחב אחרי X כביסות.

מנסים ואם מרוצים מהמוצר - קונים שוב.

בפעם האחרונה הזמנתי מהאתר של עלי: יש מיגוון עצום, מחיר נוח מאוד.

טיפ למי שיחפש - לרשום הגבלת כמות 1-10 כי יש הרבה מכירות של סטוקים במינימום כמות גדולה, ורובם באים 3 עד 5 באריזה ולא כבודדים.

אממממ.. אלו האחרונים שקבלתי.

אולי דרקולה קונה לה טמפונים כדי שיהיה לו שקיק להכין תה.

*

כעת אפשר להרחיב את הנושא: תחתוני סליפ או בוקסר ?

לא הבנתי אם הכיתוב על התחתון בקונוטציה חיובית או שלילית ? :wink:

פורסם
פעם הייתי רוכש לי תחתונים בשוק: זולים, מגוון מספק של דגמים והכי חשוב - לא התכווצו ולא התבלו מהר.

סתם תחתונים. פשוטים, רגילים ונוחים.

כיום, לא משנה באיזה שוק (בת"א - התקווה, הכרמל), התחתונים זה כבר לא מה שהיה פעם :lol:

לאחר כביסה או 2 הם מורידים 2-3 מידות, ופשוט לא ניתן ללבוש אותם עוד מבלי לחנוק את הענבים.

מצד שני, אני נרתע מלהיכנס לחנויות הלבשה ולרכוש שם מפאת המחיר.

אז - איפה אני יכול לרכוש תחתונים זולים, אבל עדיין מספיק איכותיים שיהיו איתי יותר מכביסה אחת?

תודה ויום יפה.

נ.ב. - אולי בכלל לרכוש באינטרנט?

אז תקנה את אותו הסוג רק 2-3 מידות למעלה כדי שיתכווץ למידה שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...