Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול ניגשתי לטסט במכון "מבדק" פתח תקווה. נכשלתי על כמה דברים, ואיבדתי את טופס הבדיקה, שגם האריך לי את תוקף רישיון הרכב בשבוע לצורך תיקון הליקויים.

משיחת טלפון איתם עולה שלא ניתן להנפיק טופס חדש ללא מבחן חוזר בעלות מלאה ( כמה מסובך זה לשמור את הטפסים במחשב ולעשות print ????). רק כדי לבדוק, התקשרתי למכון בדיקה אחר וסיפרתי להם שאבד לי טופס הליקויים וכמובן שאמרו שאין בעיה ואוכל לבוא ולקבל טופס חדש ללא עלות....

ולעניין : מכיוון שלדעתי מכון מבדק עושה קומבינה ורק רוצה לחלוב עוד 97 שקלים על בדיקה (שאורכת אולי 4 דקות), האם אני יכול ללכת למכון בדיקה אחר ולבצע שם את הטסט מחדש?

תודה,

פורסם

אסור ללכת למכון אחר מהרגע שניגשת למכון מסויים לבדיקת "טסט". אתה גם חותם על זה בטופס שהם מגישים לך במשרד בתחילת ההליך.

מסכים איתך לחלוטין, לא צריך להיות בעיה להפיק את הטופס מהמחשב, הרי היום למיטב ידיעתי הכל ממוחשב בתחנות בתוך המכון אז לא צריך צריך להיות בעיה.

מה שכן באם תלך למכון אחר אתה תאלץ לשלם בכל זאת אגרה מלאה מחדש, אז אתה לא מרוויח מזה כלום.

פורסם

אני מבין את הרצון לעבור מכון!

לדעתי זה מותר אחרי שלושים יום, מה שמכניס אותך לבעיה: נסיעה ללא רשיון בתוקף.

אני הייתי חוזר לאותו מכון (לא בטלפון) ומדבר עם אחראי.

פורסם

לפני כמה ימים בדיוק עברתי טסט. הטופס אמנם מודפס אבל הבודקים רושמים עליו עם עט.

אגב, משום מה לא עשו לי בדיקת בלמים. כל החלק של ה"תלחץ ברקס" "תרים בלם יד" משום מה נשכח (לרכב שהיה לפניי כן עשו), וגם לא בדקו אורות איתות. מה שכן מצאו זה ש1 מ2 נורות המספר מאחורה שרופה :roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...