Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילאתי פול טנק בתחנת דלק, ולא שמתי לב שמילאתי סולר במקום 95.

הסיבה העיקרית היא שכשהגעתי למשאבה, ראיתי מצד ימין ידית עם מדבקה מעליה בנזין 95 עם תוספים ועוד כל מיני דברים

ובראש שלי רציתי 95 רגיל,

בצד שמאל של הידית היתה מדבקה של 95 רגיל, אך ללא ידית מתחתיה ובצד הכי שמאלי היתה ידית ללא שום מדבקה שנראית לעין.

(בדיעבד פעם היתה וכרגע מחוקה כמעט לגמרי)

(צירפתי תמונות)

מסתבר שהיא היתה של סולר.

במזל לא התנעתי את הרכב, הזמנתי מישהו שישאב את הדלק, ובסופו של דבר יצאתי בנזק של

500 על השאיבה

250 על המיכל הראשון.

דיברתי על המנהלת תחנה, היא טוענת שזה באחריותי, אני טוען שאמנם זה באחריותי, אבל כן יש פה עיניין של רשלנות

שכן בכל שאר המשאבות יש מדבקה ברורה ואפילו שלט ברזל מעל הידית, בד"כ זה ככה גם בכל שאר החברות

אחרי התעקשות שלי, המנהלת אמרה שתחזור עם תשובה ולא בטוח שהיא תהיה לטעמי.

רציתי לדעת האם באמת יש כאן רשלנות של התחנה, והאם כדי לשלוח מייל לשירות הלקוחות או לאחד המנהלים בסונול עצמו.

האם יש אילו הם חוקים בנוגע לסימון כזה או אחר.

סך הכל זה 750 ש"ח שהלכו בשנייה ואני סטודנט.

תודה רבה.

IMAG0354.jpg

IMAG0360.jpg

פורסם

שמע בעיקרון יש לך אשמה כלשהיא, אתה לא בטוח? אל תתדלק, אבל גם התחנה מחויבת בסימון ראוי של כל סוג דלק.

אם תשאל אותי? אחת הסיבות העיקריות שאני בחיים לא מתדלק באופן עצמאי, גם ככה יש לי הנחה של 30 אג' מהשירות המלא אז לא מפריע לי ואני נותן אך ורק למתדלק של התחנה לתדלק לי את הרכב.

למה? כי במידה וקרה אכן דבר כזה, זה כבר באחריות מלאה של התחנה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
שמע בעיקרון יש לך אשמה כלשהיא, אתה לא בטוח? אל תתדלק, אבל גם התחנה מחויבת בסימון ראוי של כל סוג דלק.

לא טענתי שאין לי חלק בכך, שאלתי האם יש רשלנות שאין סימון ראוי.

האם יש חוק שאפשר לקרוא אותו שאפשר לצטט במכתב רשום.

תודה רבה

פורסם

ממה שאני יודע בדרך כלל הפיה של סולר עבה יותר ולא נכנסת לפתח מילוי תדלוק של בנזין שהוא צר. הפוך לתדלק לא בעיה.

איך הצלחת להכניס פיה של סולר לפתח של בנזין?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוד שני טיפים לעתיד -

א. הצבע של ידית הבנזין ברוב המוחלט של המקרים הוא ירוק. לא ירוק, לא מתדלק (או לפחות מסתכל טוב טוב לפני).

ב. בהמשך לטיפ הראשון, מתחת לצג הראשי (של המחיר וכמות הליטרים), ישנם צגים קטנים יותר המציגים את תעריפי התדלוק - המיקום שלהם זהה 1:1 למיקום של ידיות התדלוק עצמן ואתה יכול לראות שמתחת לכל צג מופיע סוג הדלק הרלוונטי.

פורסם

לדעתי יש כאן רשלנות ועוד איך.

המשאבה השמאלית ללא סימון ברור כך שהמח מחפש הבהרה והוא מוצא אותה במדבקה ליד.

נכון שלך יש אחריות אבל בהחלט יש להם תרומה לנזק באי סימון ברור.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כתוב 95.

הוא החליט לקחת את הידית הכחולה שלא כתוב עליה כלום ולתדלק.

אתה יכל להגיש תלונה/תביעה, אתה תדלקת בעצמך ולקחת ידית לא נכונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יריד, איך אתה יודע שתדלקת סולר? אולי זה היה בנזין? ראיתי כבר משאבות עם שני פיות בנזין אותו דבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יריד, איך אתה יודע שתדלקת סולר? אולי זה היה בנזין? ראיתי כבר משאבות עם שני פיות בנזין אותו דבר.

גם אני לא מבין, איך שמת לב שתידלקת סולר ולא בנזין?

מה גם שסולר עולה 10+ש"ח באשראי בחלק מהמקומות ללא כרטיס הנחה, לא שמת לב למחיר המוגזם?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הרשלנות והחפיפניקיות של התחנה זועקים לשמיים. אף לקוח הדיוט לא אמור לזהות את סוג הדלק על פי צבע הידית, מה גם שיש סימון 95 מטעה ואין אף אזכור לסולר.

תתחיל מניסוח מכתב תמציתי וברור לשירות הלקוחות של סונול ותראה מה תהיה תגובתם, יכול להיות שזה יפתר ככה. אם לא אז לדעתי יש לך קייס מוצק וקלאסי לבית המשפט לתביעות קטנות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתור מתדלק לשעבר , אני לא רואה סימון נחרץ כלשהוא לגבי סוג הדלק ,

כמובן מי שתדלק כבר מס פעמים ישים לב לגודל הפיה, לריח הסולר ולמחיר השונה.

בגדול באמת יש פה רשלנות של התחנה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

מה גם שסולר עולה 10+ש"ח באשראי בחלק מהמקומות ללא כרטיס הנחה, לא שמת לב למחיר המוגזם?

תראה לי תחנה אחת שגובה 10 ש"ח לליטר סולר

אחסוך לך את החיפוש- לא תמצא

המחירים נעים בין 6.90-8.90

לפעמים רשום מחיר בסביבות 15 ש"ח אבל זה לא המחיר האמיתי לתדלוק רגיל

בהרבה מקומות סולר זול מבנזין

פורסם

אם תשאל אותי? אחת הסיבות העיקריות שאני בחיים לא מתדלק באופן עצמאי, גם ככה יש לי הנחה של 30 אג' מהשירות המלא אז לא מפריע לי ואני נותן אך ורק למתדלק של התחנה לתדלק לי את הרכב.

למה? כי במידה וקרה אכן דבר כזה, זה כבר באחריות מלאה של התחנה.

בגלל זה הידיות של התדלוק מסומנות בצבעים

ירוק ל- 95

כחול ל- סולר

פורסם

לאישתי קרה מקרה הפוך שמה בנזין במקום סולר. המזל שלי היה שאז היה הפרש משמעותי במחיר בין סולר לבנזין .בסיום התידלוק היא ראתה את המחיר ושאלה עם הסולר עלה .המתדלק לא ידע מה לעשות זה היה ביום שישי בלילה.גררתי את האוטו למוסך הגשתי חשבונית לתחנת הדלק .התחנה בהתחלה לא רצתה לשלם בטענה שהתחנה היא בתידלוק עצמי. אבל לאחר שהם ראו את הסרט שהם צילמו רואים את אישתי לא מסתדרת עם מכסה הדלק. ואז המתדלק יצא והכניס את הפיה למיכל.

לטענת המתדלק הוא אמר שלא ידע שייש פיאט פונטו דיזל

קיבלתי את כל סכום החשבונית כולל זיכוי המיכל שמלאתי. המכונאי שלי השתמש עם הדלק המהול כ40 ליטר בנזין עם 6 ליטר סולר

לצריכה אישית

• תוכן חדש...