Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אני אשמח לקבל חוות דעת לגבי שני הרכבים האלו, בטראקס מדובר על המנוע 1.4T.

נראה שיש יותר יתרונות לטראקס מאשר לקרוסאובר. מנוע כוחות סוס ממונט, גבוה הרכב, רמת איבזור.

היתרון של הקרוסאובר זה הצריכת דלק הטובה.

ברשת לא מצאתי השוואה בין שני הרכבים האלו. מישהו כבר עשה את ההשוואה הזאת?

תודה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

כנראה כי לרוב לא משווים בין מכוניות כשאחת עולה 25K יותר משנייה...

אני לא חושב שיש מקום להשוואה כשיש כזה הפרש במחיר...

פורסם

אני מאמין שבסוג הרכבים האלה, רכבי הפנאי, אם כסף לא מהווה שיקול ביניהן זה נטו עניין של טעם אישי,

לשתיהן יתרונות, לשתיהן חסרונות.

זה רכב שקונים לפנאי, אתה לא הולך להרביץ איתו פתיחות בכבישים המהירים ולא מתכוון לקחת אותו לשטח מסובך, הוא נטו בשביל נהיגה יומיומית ולכן הנוחות שלך ברכב היא הדבר החשוב, כמו כן גם המראה שלו.

תעשה נסיעת מבחן על שתיהן, תראה איזו יותר מושכת את הלב שלך ומשם כבר תבחר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כמו שכתבו, יש יתרונות לזה ולזה -

לטראקס טורבו יש ביצועים טובים יותר, מנוע מתקדם יותר, עיצוב ג'יפוני יותר (ויפה יותר בעיני) ואבזור נדיב יותר כסטנדרט.

מצד שני, עתידו של הטראקס (ושאר רכבי שברולט-קוריאה) בישראל לא ברור ואתה עלול להישאר עם רכב מאוד לא סחיר. בעצם, גם היום רוב הרכבים של שברולט הם לא להיט בשוק היד שנייה. שלא לדבר על לא מעט תלונות בנוגע לאמינות (ע"ע סקר האמינות שפורסם כאן לאחרונה).

לקרוסאובר יש מוניטין אמינות טוב יותר (לא בהכרח מוצדק, אבל כנראה שיש בו משהו בניגוד לשברולט), צפי לסחירות עתידית טובה יותר וצריכת דלק נמוכה יותר.

מצד שני, הוא מהנה לנהיגה בערך כמו שטיפול אצל השיננית מהנה. מערכת השמע שלו המקורית לא משהו וזאת שמתקינים בארץ רק קצת יותר טובה. לדעתי הוא גם לא יפה, אבל זאת דעתי האישית.

כך שבשורה התחתונה, שני הרכבים לא מושלמים כך שהבחירה ביניהם צריכה להעשות לפי הטעם שלך. קח נסיעת מבחן וקבל הצעת מחיר לשני הרכבים. בפועל הפרש המחירים ביניהם קטן מ-25 אלף ש"ח כי שברולט לרוב גמישים במחירים כמו נדיה קומניצ'י. אחר כך תגיד לנו אתה מה עדיף עבורך :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לשברולט ישנה נטייה מוזרה לתמחר בתמחור יתר את הרכבים שלהם (קרוז טורבו בתחילת דרכה למשל), אולי זו גם הסיבה שהפרסומת שלהם מכוונת מול המשפחתיות. הטרקס טורבו בתמחור הנוכחי שלו, פשוט יקר מידי ואם אין הנחה של 15-20 אלף שקל, פשוט חבל על הכסף.

הקרוסאובר של סוזוקי מתאים לאנשים שמחפשים "קנייה בטוחה". לא מצטיין בשום תחום (לדעתי די מכוער) אבל צפוי להציג אמינות טובה, שמירת ערך סבירה והוא מספק עבור צרכים של משפחה ממוצעת שמחפשת רק כלי התניידות יעיל.

פורסם
כנראה כי לרוב לא משווים בין מכוניות כשאחת עולה 25K יותר משנייה...

אני לא חושב שיש מקום להשוואה כשיש כזה הפרש במחיר...

הפרש של 25 אלף שקל הוא בין הסוזוקי הידנית לטראקס האוטומטית

סוזוקי אוטומטית עולה כ-125 אלף ככה שההפרש הוא קטן יחסית

מה שכן אי אפשר להשוות בין האמינות והתדמית של סוזוקי לעומת השברולט

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הקרוסאובר נוח ,יש לו מזגן טוב,תא הנוסעים אסתטי,מרווח, תא מטען גדול נוח ושימושי אבל...

חסר לו איבזור בסיסי שיש היום במשפחתיות(בלוטות מולטימדיה קודן מרימי שמשות חיישני רברס) ,ניתן להוסיף בהתקנה מקומית אך אז המחיר משתווה למשפחתיות מאובזרות.

הרכב טוב למי שגר במישור לנסיעות עירוניות ושיוט במישור.

הוא די קופצני בשיבושים ובמהמורות והאחיזה בפניות לא משהו, ודי עגלה בעליות.

בהאצות הוא מרעיש עקב התיבה הרציפה.

הוא מאד חסכוני, ממוצע בעיר 12.5 ק"מ לליטר כולל עליות(מודיעין).

פורסם

הטראקס עולה בכל פרמטר על הסוזוקי ועם מנוע ה 1.4 טורבו היא גם משתתון ואף חסכונית יותר בעיר. השברולט מאובזרת יותר מרווחת לא פחות המנוע מודרני ועם ממונט של 5 קגמ יותר וכבר ב 1800 סל"ד . משמע הרבה יותר כח זמין כבר בסיבובים נמוכים. היא יציבה וטובה גם בכביש מהיר ומפתיעה לטובה בכבישים מפותלים. המנוע תוכנן ב MG ע"י מהנדסי אופל בגרמניה. היא מורכבת כמו אחיותיה האופל מוקה והביואיק אנקור כרגע בדרום קוריאה אולם הייצור יועבר בשנה הקרובה לסרגוסה בספרד.

לעומתה הסוזוקי חלשה יותר, פחות מאובזרת אך חסכונית ומרווחת. המנוע הישן יחסית של 1.6 קיבל גיר חדש עם 6 הילוכים שעוזר בחיסכון אולם מרעיש מאוד ברגע שעולים בסל"ד . מנסיעה בשתיהן נהניתי יותר מהטראקס ולטעמי היא גם יפה יותר. אך גם הסוזוקי לא רעה למי שמחפש משפחתית גבוהה ומרווחת.

פורסם

אצל סוזוקי זה הכל "חצי קלאץ'" כזה,כלומר הכוונה טובה אבל התוצאה לא משהו...

מסילות בגג,במבט מרחוק בתמונות, אתה אומר,יפה, כמו בCWI30 המודל הקודם ,בפוקוס סטיישן ,מסילות גגון רק להניח מזוודה ולשים רצועות.

אתה מתקרב לאוטו מה אתה רואה,פסי מתכת סתמיים אטומים, כאלה שאתה חייב להוסיף גגון,טוב זה מה שאפשר לעשות בכל רכב בלי מסילות "פוזה" מיותרות שמפחיתות מקדם גרר.

יש יציאות USB מהמערכת הדי יפה ומוצלחת שלהם אבל WTF :shock: כל כך קשה היה להוסיף יציאת AUX,כמה זה כבר עולה עוד 5 דולר כבלים? נראה קמצני בצורה מיותרת.

נראה כאילו הם אומרים "רק 120K אין עוד משפחתית כזו",והם באמת צודקים,אף משפחתית בסיגמנט הזה לא באה עם איבזור קמצני כזה ואם בכל זאת אתה רוצה "להשתוות" באיבזור עם הסיגמנט אתה משלם ועוד איך כך שהמחיר מגיע כבר למחיר המקובל למשפחתיות כיום 130K.

והמנוע מיושן וחלשלוש,לא "אוהב" עליות,צורח כשמאיצים בו הודות לתיבה הרציפה,רק במישור התאוצה סבירה.

פורסם

תודה לכולם.

נעשתה נסיעת מבחן על הסוזוקי השבוע על ידי אבא שלי לצערי לא יכולתי לבוא איתו.

המנוע באמת צעק כאשר היו שלושה אנשים באוטו בנסיעת מבחן בירושלים.

אבל ההתרשמות שלו שזה מספיק כוח, כיום מתנייד עם קורולה 06. כך שזה אפילו שיפור קל.

יום ראשון הוא עושה נסיעה על הטראקס אבל אפשר להגיד שהוא נעול על הסוזוקי.

צריכת הדלק חשובה לו וזה עוד עשרים וארבע אלף פחות, נותנים לו אותה ב121K

הציעו לו להוסיף דיבורית BT ב800 שקל או מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס ב5000

לדעתי פשוט נקנה לבד את המערכת.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
תודה לכולם.

נעשתה נסיעת מבחן על הסוזוקי השבוע על ידי אבא שלי לצערי לא יכולתי לבוא איתו.

המנוע באמת צעק כאשר היו שלושה אנשים באוטו בנסיעת מבחן בירושלים.

אבל ההתרשמות שלו שזה מספיק כוח, כיום מתנייד עם קורולה 06. כך שזה אפילו שיפור קל.

יום ראשון הוא עושה נסיעה על הטראקס אבל אפשר להגיד שהוא נעול על הסוזוקי.

צריכת הדלק חשובה לו וזה עוד עשרים וארבע אלף פחות, נותנים לו אותה ב121K

הציעו לו להוסיף דיבורית BT ב800 שקל או מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס ב5000

לדעתי פשוט נקנה לבד את המערכת.

לי הציעו דיבורית ב976 לפני מע"מ.

אה ויש את ה"קטע" הזה שמשחילים לך "אביזרי רישוי" ב 400 ש"ח-לא נתקלתי אצל אף יבואן בדבר כזה.

כאילו מה-אפוד זוהר פח ומשולש ב400 ש"ח? לא הבנתי...

אז כמו המערכון של הגשש:

אז מה היה לנו שם?

היה לנו מחיר "החל מ120K"(אין עוד משפחתית כזו...)

+אביזרי רישוי

+זה וזה וזה ולא כולל האלמנט, והשטנגה, והשמן ,והשמן ברקס.

ויצא לנו ככה וככה (130K):-P:lol:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הגיע !:-o

אז הרכב הנבחר הוא קרוסאובר צבע לבן.

הכל כולל הכל יצא 122K (פטור מאגרת רישוי) מרימי שמשות, מקפל מראות בסגירה, חיישני רוורס.

נסעתי היום על האוטו לזמן קצר אין לי עדיין חוות דעת רצינית.

2014-01-31 15.54.35.jpg

2014-01-31 15.56.36.jpg

פורסם
אצל סוזוקי זה הכל "חצי קלאץ'" כזה,כלומר הכוונה טובה אבל התוצאה לא משהו...

מסילות בגג,במבט מרחוק בתמונות, אתה אומר,יפה, כמו בCWI30 המודל הקודם ,בפוקוס סטיישן ,מסילות גגון רק להניח מזוודה ולשים רצועות.

אתה מתקרב לאוטו מה אתה רואה,פסי מתכת סתמיים אטומים, כאלה שאתה חייב להוסיף גגון,טוב זה מה שאפשר לעשות בכל רכב בלי מסילות "פוזה" מיותרות שמפחיתות מקדם גרר.

יש יציאות USB מהמערכת הדי יפה ומוצלחת שלהם אבל WTF :shock: כל כך קשה היה להוסיף יציאת AUX,כמה זה כבר עולה עוד 5 דולר כבלים? נראה קמצני בצורה מיותרת.

נראה כאילו הם אומרים "רק 120K אין עוד משפחתית כזו",והם באמת צודקים,אף משפחתית בסיגמנט הזה לא באה עם איבזור קמצני כזה ואם בכל זאת אתה רוצה "להשתוות" באיבזור עם הסיגמנט אתה משלם ועוד איך כך שהמחיר מגיע כבר למחיר המקובל למשפחתיות כיום 130K.

והמנוע מיושן וחלשלוש,לא "אוהב" עליות,צורח כשמאיצים בו הודות לתיבה הרציפה,רק במישור התאוצה סבירה.

שונא אנשים שמבלבלים במוח בלי קשר האבזור בקרוסאובר הרבה יותר נדיב מבשברולט ולפני שאתה כותב תבדוק:

בקרוסאובר יש בשברולט אין (והכל אני מדבר בסטנדרט):

מראות מתקפלות

הנעה ללא מפתח

דלתות נפתחות אלקטרוני עם כפתור

משענת יד מקדימה לנהג

אה וכמובן בקרת אקלים מפוצלת דיגיטלית...

הגיע !:-o

אז הרכב הנבחר הוא קרוסאובר צבע לבן.

הכל כולל הכל יצא 122K (פטור מאגרת רישוי) מרימי שמשות, מקפל מראות בסגירה, חיישני רוורס.

נסעתי היום על האוטו לזמן קצר אין לי עדיין חוות דעת רצינית.

אני גם מאוד מעונין לשמוע חוות דעת על הרכב כי אני רוצה לקנות כזה... תעדכן בבקשה איך הנוחות המרחב והאם הדלק זה באמת כזה חסכוני...

• תוכן חדש...