Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלהם היה חוסם את החנייה

חיכיתי להם 10 דקות

שהם הגיעו אמרתי להם למה אתם חוסמים את הכניסה

אז הם התחילו לצעוק עליי ו כאילו רצו לעשות לי משהו אבל כנראה הם פחדו

מה אפשר לעשות בתמונה של מספר הרכב

בירושלים ליד רחוב יפו

פורסם

לפי הכינוי אני מבין שהיא בחורה,לכם מן הסתם סיטואציה כזאת הייתה מפחידה,לדעתי אין ממה מה לעשות,כי הם לא פגעו בך פיזית ולא איימו עליך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את/ה יכול לנסות להגיש תלונה במשטרה. הסיכוי שיעשו עם זה משהו נמוך. לצורך זיהוי, תוכל/י לבדוק האם יש מצלמות אבטחה באזור, שאולי תיעדו אותם. עכשיו נשאלת השאלה, האם כל ההתעסקות הזו שווה?

התשובה אצלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הבנתי את הרלוונטיות של הלאום.

מאחר וצוין שהם ערבים אולי צעקו בערבית- סליחה, כפרה, סליחה, חטאנו, פשענו. יש תרבויות מוחצנות יותר ופחות, מי יידע?

אני מניח שיינתנו כאן תשובות רבות אך כנראה נתקלת בהתנהגות לא מתחשבת, גסה ובריונית. זו התנהגות די נפוצה אצלנו בקרב אזרחים, משטרה, חלק מהרשויות וחוגי שלטון מסויימים. לצערי, הטוב ביותר שניתן לעשות הוא להימנע ממצבים כאלה ככל שניתן, לקצר את החיכוכים הללו למינימום כשהם קיימים.

פורסם
הרכב שלהם היה חוסם את החנייה

חיכיתי להם 10 דקות

שהם הגיעו אמרתי להם למה אתם חוסמים את הכניסה

אז הם התחילו לצעוק עליי ו כאילו רצו לעשות לי משהו אבל כנראה הם פחדו

מה אפשר לעשות בתמונה של מספר הרכב

בירושלים ליד רחוב יפו

את/ה נתקל/ת בהם בעבר במקום?

אני מנסה לקבל מושג כללי אם הם הגיעו למרכז העיר פעם במיליון שנה או שהם עובדים במקום או כל דבר בין לבין.

אופציה אחת זה נניח דו"ח אזרח למשטרת התנועה, אבל זה לא רלוונטי אם הם נמצאים במקום מדי פעם, כי אז דרכיכם יפגשו שוב, והם לא נשמעים כמו אנשים שיקבלו דו"ח כזה בתור צלצול השכמה שהם צריכים להתנהג אחרת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...