Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

רציתי לדעת איזה סלולרי/טאבלט הכי משתלם לקנות היום בארה"ב ע"מ למכור אותו בארץ.

הכוונה היא מה יימכר מהר (למה יש ביקוש גבוה), ומה יניב את הרווח הכי גדול.

המלצתכם?

תודה רבה מראש :)

קקטוסולר ידנית

פורסם

לנקסוס לוקח זמן להגיע והשוק מוצף. יש עוד מכשירים שאפשר לקנות מיידית לפי הדרישות שכתובות למעלה?

תודה רבה

קקטוסולר ידנית

פורסם

הייתי קונה שעוני לד של יעני אדידס ב30 כל אחד ומוכר ב60-70-80 (זה היה בכיתה י').

לדעתי תמצא איזה שטות כזאת ו"תתעשר" מזה, למה לקפוץ מעל הפופיק ישר למכשירים סלולרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
Cocain?

:lol:

גבי, אולי למישהו בכיתה י זה סבבה, אבל אין לי זמן להתחיל למכור שעונים לאנשים בשביל עשרות בודדות של רווח.

אני מחפש להביא מכשיר אחד, גג שניים ולעשות כמה מאות בודדות.

קקטוסולר ידנית

פורסם
:lol:

גבי, אולי למישהו בכיתה י זה סבבה, אבל אין לי זמן להתחיל למכור שעונים לאנשים בשביל עשרות בודדות של רווח.

אני מחפש להביא מכשיר אחד, גג שניים ולעשות כמה מאות בודדות.

iPhone 5s..

פורסם

רק תיזהר שלא תגמור כמו מוטי בננה בציריך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך אתה מיתכוון להביא? עצמאית או מישלוח שמוסיף גם מיסים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אייפון 5S בצבע זהב,

לפי תורת תרבות השופוני אנשים ישלמו לא מעט אקסטרה רק כדי להראות לכולם שיש להם את 5S החדש ולא חס וחלילה אייפון 5 מפני שנה.

וכלפי חוץ רק ככה רוב האנשים יוכלו להבדיל בינהם.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
איך אתה מיתכוון להביא? עצמאית או מישלוח שמוסיף גם מיסים?

אם הוא מביא כולל מיסים איפה ה"מכה" שלו בדיוק?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אייפון 5S בצבע זהב,

לפי תורת תרבות השופוני אנשים ישלמו לא מעט אקסטרה רק כדי להראות לכולם שיש להם את 5S החדש ולא חס וחלילה אייפון 5 מפני שנה.

וכלפי חוץ רק ככה רוב האנשים יוכלו להבדיל בינהם.

זהו שבדקתי ביד 2 וכולם מוכרים 5 s זהב, יש לי הרגשה שאני אתקע איתו.. או ששווה את הסיכון?

קקטוסולר ידנית

פורסם

אז תביא לבנים. שחורים ממילא יש לכל החברות הסלולריות ואם יד2 מלא בזהב אז לבן זו האופציה הכי טובה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבהלה לצבע הזהב נגמרה, יש מלאי בחברות הסלולאר וכמובן, ביד 2.

בכללי, אין בהלה לאייפון כי הוא מסופק כראוי.

למען האמת, כל מכשיר שתביא, תתמחר נכון, תעביר מפה לאוזן בין חברים וכו', אתה תמכור אותו בסוף. תמכור במחיר לא ריאלי, ותתקע איתו. תעשה את החישובים עד כמה שווה לך לבזבז זמן בחנויות לרכוש את המכשירים.

תצא מנקודת הנחה שאתה רוכש ב 700 דולר, עכשיו תחשוב כמה אתה רוצה להרוויח מכאן.

• תוכן חדש...