Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור צלעות לחדר גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

חדר גדול ופינתי (שני קירות חיצוניים), 4X5 מטר, תקרה בגובה 3 מטר, קירות דקים יחסית (בית ממש ישן), וחלק מהחדר זה מרפסת סגורה - משמע שטח חלונות גדול מאוד יחסית (1.2x6 מטר - במצטבר).

עם החורף שפקד אותנו, זה דיי אתגר לחמם משהו כזה,

ומכיוון שלאחרונה הגדלנו את התא המשפחתי, כלל האופציות המייבשות לא כל כך טובות לקטנטונת (תנורי חימום למיניהם, מפזרי חום ואפילו מזגן שמייבש את החדר אם הוא עובד כל הלילה).

לפני שלושה ימים קניתי רדיאטור 14 צלעות ענק של מותג הבית HOME של הום סנטר (400 שקל), והתוצאה הייתה מאכזבת במיוחד (בבוקר היה יותר קר מאשר לפני שהדלקתי את הרדיאטור). העפתי אותו חזרה לחנות ועכשיו אני מתלבט מה לקנות (יותר נכון איזה מותג ואיזה דגם).

אגב לצורך השוואה - יש לי רדיאטור אחר של 9 צלעות, שעבד יותר טוב על השטח הזה (אבל עדיין לא מספיק מהיר).

בשוק יש מלא "מותגים" סיניים, עם מחיר סביב 400 שקל ל12 צלעות, ולידם יש את המפזרים של דלונגי, שמתחילים בסביבות ה600-700 שקל לדגם המתקדם (עם "אפקט וונטורי")

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775837

השאלה אם זה באמת שווה להשקיע כזה סכום ברדיאטור?

או שיש מותגים פשוטים יותר שכן עושים את העבודה?

לדוגמא:

זק"ש:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=14457

או אפילו דגם פשוט יותר של אותה דלונגי:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1072

מה אתם אומרים?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם שמים בצד את העיצוב ואת אורך החיים (וגורמים משניים כמו עמידות להתלקחות), כל התנורים בעלי אותו הספק מחממים אותו דבר.

החלפת המותג לא תשפר את החימום.

לחדר שהצגת 2500w נשמע חלש מדי. 1.5-2 רדיאטורים כאלה יהיו מספיקים (אבל יעשו שמות לחשבון החשמל!)

הפתרונות הם:

לשפר את הבידוד של החדר אם זה רלבנטי

לחמם עם מזגן (יכול להיות שאתה צריך מזגן יותר מתאים מבחינת הספק או אינוורטר)

לההמשיך לעקוב - הקור הנוכחי הוא חריג ולא מייצג את החימום הנדרש במשך החורף

פורסם

רק מזגן. 2 כ"ס יעשה את העבודה ויהיה "קילר" טוב לחדר כזה. אפשר להסתפק גם בפחות אבל זה סיכון (גם תקרה גבוהה וגם קירות נטולי בידוד).

בנוגע ללחות: תמצא פתרון, לא חסר.

ע"מ לשמור על ההרגשה הטובה בחדר ומניעת ייבוש, חייבים לא להגזים עם החימום (ז"א לשמור על איזור ה 25-26 מעלות).

להשאיר חלון אחד פתוח 1 ס"מ, שיכנס מעט אויר צח לחדר.

מאחר ומדובר בחדר גבוה, לא לתלות את המזגן גבוה מידי - אחרת החימום יעלה כ"כ מהר למעלה שלא תצליחו להרגיש אותו כמעט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מדובר בדירה שכורה עם מזגן מיני-מרכזי ישן,

שינויים בדירה הם לא ממש אופציה...

כמו שאמרתי - רדיאטור 9 צלעות שיש לי, עושה עבודה "בסדר", כלומר עוד קצת מאמץ וצריכה להתקבל תוצאה טובה יחסית...

בשילוב עם סגירת חלונות ווילון כפול עבה על האזור של המרפסת הסגורה, מתקבל איטום קצת יותר טוב, אבל בהחלט לא מדובר בחדרון קטנטן.

לגבי מזגן ואמצעי לחות - אני יודע שמכשירי האדים קיבלו המלצות שליליות מאוד לאחרונה מרופאי ילדים (יש כמה כתבות באינטרנט על זה לאחרונה וגם היה בעיתון).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אתה מתאר חדר ענק.

לדעתי החימון המהיר ביותר והיעיל ביותר יתבצע על ידי המזגן, אם הוא תקין.

כדי לחלח את החדר תוכל לתלות מגבת רטובות. לא צריך מכשיר אדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נמצא בדיוק באותה הדילמה.

חדר בבית ישן, 12 מטר מרובע, מחפש פיתרון חימום.

בית שכור ולכן אין טעם במזגן.

מה עם הטורבו הוריקן המפורסם עכשיו ? שווה משהו ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לי יש רדיאטור 12 צלעות של דלונגי, סדרת VENTO, דגם V551225, משמש לחימום הסלון שהוא חלק מחלל בגודל של כ- 9x4 מ׳ (מתוכם סלון שהוא כ-5x4 מ׳) עם תקרה סטנדרטית, קיר חיצוני אחד (קיר זכוכית, 4 מ׳ פלוס מינוס)- עושה עבודה טובה בהחלט.

הוא ממוקם בקצה הסלון, קרוב למרכז החלל (הכוונה לשטח הכולל), מחמם את הסלון היטב גם בלילות קרים במיוחד של כ-7-8 מעלות וגם יתר החלל נעים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רק מזגן. 2 כ"ס יעשה את העבודה ויהיה "קילר" טוב לחדר כזה. אפשר להסתפק גם בפחות אבל זה סיכון (גם תקרה גבוהה וגם קירות נטולי בידוד).

בנוגע ללחות: תמצא פתרון, לא חסר.

ע"מ לשמור על ההרגשה הטובה בחדר ומניעת ייבוש, חייבים לא להגזים עם החימום (ז"א לשמור על איזור ה 25-26 מעלות).

להשאיר חלון אחד פתוח 1 ס"מ, שיכנס מעט אויר צח לחדר.

מאחר ומדובר בחדר גבוה, לא לתלות את המזגן גבוה מידי - אחרת החימום יעלה כ"כ מהר למעלה שלא תצליחו להרגיש אותו כמעט.

איציק

בדיוק כך. צריכת החשמל של רדיאטור \ מפזר חום \ תנור חימום היא מאוד יקרה בהשוואה.

לגבי לחות, תקנה מפזר אדים קרים (ולא אדים חמים, שיכולים לגרום למחלת הלגיונרים).

יהודה

פורסם
לי יש רדיאטור 12 צלעות של דלונגי, סדרת VENTO, דגם V551225, משמש לחימום הסלון שהוא חלק מחלל בגודל של כ- 9x4 מ׳ (מתוכם סלון שהוא כ-5x4 מ׳) עם תקרה סטנדרטית, קיר חיצוני אחד (קיר זכוכית, 4 מ׳ פלוס מינוס)- עושה עבודה טובה בהחלט.

הוא ממוקם בקצה הסלון, קרוב למרכז החלל (הכוונה לשטח הכולל), מחמם את הסלון היטב גם בלילות קרים במיוחד של כ-7-8 מעלות וגם יתר החלל נעים.

בדיוק התגובה שקיוויתי לקבל כדי לקבל החלטה סופית (תנאים דומים לשלי, עם תוצאות טובות),

אם כך זה כנראה יהיה המוצר הנבחר.

תודה רבה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

שמח שעזרתי,

דבר שעולי בראשי ואולי צריך לתת עליו את הדעת- הרצפה בבייתי הינה פרקט, משמע אינה אינה מתקררת בחורף כמו ריצוף רגיל.

אני לא יודע עד כמה זה משפיע (אם בכלל) על קירור הבית, אבל אולי שווה לקבל עוד דעה.

בכל אופן, בנתונים שציינתי- הרדיאטור המדובר עושה עבודה טובה בהחלט, לא הופך את החלל לסאונה יבשה (מבחינת החום) אבל בהחלט מותיר חלל בטמפ' נעימה שגם הילדים שלי יכולים לשהות בסלון עם פיג'מה ארוכה ודי דקה ללא צורך בשכבות נוספות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מחזק את עידן, גם אצלי וגם אצל חבר נוסף שלי אותו רדיאטור בדיוק עשה את העבודה על שטח דומה באותו מיקום גאוגרפי. ההבדל היה מורגש לעומת רדיאטור רגיל, אבל מצד שני הטמפרטורה בחוץ לא ירדה מתחת ל7 מעלות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדיוק עכשיו ראיתי את זה

נראה לי שאלך על ה13 צלעות למשרד (הביתי) שלי.

עודד.

עריכה:

ראיתי שזה של חברת GL (כן כן, לא LG).

רק לי זה נראה כמו זיוף של חיקוי? :shock:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לפי איך שנראה הלוגו נראה לי ש-GL זה קיצור של Gold Line, חברה עם המון מוצרים זולים, אולי הרעיון לקצר את זה ל-GL זה של האתר, כי אני רואה הרבה מוצרים שלהם ואף פעם לא ראיתי את שם החברה מקוצר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי את גרסת 9 הצלעות של הדלונגי ונטורי-שמנטורי, גם עם שם דגם שמתחיל ב-V551...

הוא יצליח להתמודד עם מה שתיארת, אבל החימום הראשוני ידרוש לא מעט זמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפי איך שנראה הלוגו נראה לי ש-GL זה קיצור של Gold Line, חברה עם המון מוצרים זולים, אולי הרעיון לקצר את זה ל-GL זה של האתר, כי אני רואה הרבה מוצרים שלהם ואף פעם לא ראיתי את שם החברה מקוצר

נראה שאתה צודק.

מה גם, שהתמונה שמופיעה בלינק שצרפתי, זהה לחלוטין לתמונה מהאתר שלהם.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...