Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדובר בתופעה מוזרה מאוד.

מזגן תדיראן אחד כוח סוס דגם ישן לא מראה בשלט את מצב החימום ,אלא מצב אוורור וקירור בלבד ולא ניתן לכוון את המזגן למצב חימום. אשתי מאוד לא נהנית מהמצב הזה .ניסיתי להחליף סוללות בשלט ,לא עזר ,להוריד ולהרים את הפקק של המזגן לא עזר. עוד רעיונות בבקשה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

שאלה די טפשית: האם אין בשלט דלתית שמסתירה את כפתור ה-mode?

עמדתי לפני מספר לילות לפני אותה בעיה, עם מזגן ישן (אלקו) שנשאר בדירה מימי בעליה הקודמים. לאחר גישוש באפילה מצאתי בשלט דלתית נסתרת והעברתי את המזגן למצב חימום. אחרי 10 דקות נוספות קיבלתי פקודה מהאשה לכבות אותו - החדר היה חם מדי בשבילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא איציק.כולם של תדיראן ,אך לא אותה הסדרה ובעלי שלט שונה .מה שכן יש לי שלט אוניברסלי למזגן ,הבעיה שאני לא זוכר איך מכוונים אותו וכרגע הוא מכוון לתדר של המזגן הגדול בסלון ואני מפחד שאם "אשחק " בו הוא לא יחזור לתדר של המזגן הגדול .

פורסם
לא איציק.כולם של תדיראן ,אך לא אותה הסדרה ובעלי שלט שונה .מה שכן יש לי שלט אוניברסלי למזגן ,הבעיה שאני לא זוכר איך מכוונים אותו וכרגע הוא מכוון לתדר של המזגן הגדול בסלון ואני מפחד שאם "אשחק " בו הוא לא יחזור לתדר של המזגן הגדול .

תעלה תמונה.

תנסה לקחת שלט של מזגן אחר (מבלי לשחק בקוד שלו אם הוא אוניברסלי) ובדוק אם הוא מפעיל את המזגן ותנסה להעביר לחימום.

בתקופה הפרה-היסטורית של המזגנים, היו מזגני דו מאייד. אלו היו מזגנים רגילים לחלוטין שפיצלו להם את הצנרת גז. ליחידה ה"נוספת" (מה שמאוד דומה למה שיש במחשבים, MASTER SLAVE) שהיתה מוגדרת כ SLAVE, היה שלט ששולט רק עם עוצמת האיוורור והדלקה\כיבוי של המאוורר. ביחידה הראשית (MASTER) היה שלט רגיל לחלוטין. העניין מאוד מזכיר את השלט שלך שאין בו אפשרות להעביר לחימום. בהחלט ייתכן שהשלט שלך התקלקל או שהוא לא מתאים למזגן שלך.

בכל מקרה, תעלה תמונה של השלט האוניברסלי וננסה להדריך אותך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יכול להיות שרק תצוגת החימום נשרפה בשלט אבל החימום עובד במזגן. תנסה להעביר למצב חימום למרות שאינך רואה אותו ולהפעיל את המזגן.

פורסם

עוד שאלה באותו עניין - מזגן אלקטרה חדש, בן שמונה חודשים. מקרר יופי. העברנו למצב חימום, מדליקים ו... כלום.

רעיונות?

תודה.

פורסם

מה הטמפרטורה אליה המזגן כוון ומה הטמפרטורה באזור החיישן? יתכן שהמזגן מכוון לטמפרטורה נמוכה מהטמפרטורה בחיישן, ואז המזגן לא יפעל. נסה להגדיל את טמפרטורת המטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עוד שאלה באותו עניין - מזגן אלקטרה חדש, בן שמונה חודשים. מקרר יופי. העברנו למצב חימום, מדליקים ו... כלום.

רעיונות?

תודה.

בחימום אתה מדליק את המזגן, מחכה בין חצי דקה ל-2 דקות והוא אמור להתחיל לעבוד ולחמם.

כל זה נאמר בניגוד מוחלט לקירור - שם ברגע שאתה מדליק את המזגן הוא מייד מוציא אויר ולאט לאט מתחיל לקרר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי במזגן אלקטרה כשלאחר הקיץ מעבירים בפעם הראשונה לחימום, אז מדליקים על חימום וכלום לא קורה. צריך פשוט לחכות כמעט שעה עד שהוא נדלק על חימום ואז הוא עובד חלק כל החורף. אולי זה המקרה גם אצלך

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הנה התמונות. לא יכול להיות שמצב החימום "נשרף" בשלט. השלט פשוט לא מראה שמצב שכזה קיים בכלל. לגבי הטמפרטורה, העליתי אותה למקסימום האפשרי, ללא השפעה.

uploadfromtaptalk1387030135612.jpg

פורסם

חפש DIP SWITCHES בשלט ותתחיל לשחק איתם (אחד אחד) ואז לחיצות על MODE עד שתגיע לחימום המבוקש

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...