Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 זוגות קומפוננטים ברכב מקדימה ומאחורה שניהם בדלתות. המערכת שלי היא KENWOOD DDX 5022.

הסט מקדימה הוא FOCAL P165 V15

ומאחורה הוא: infinity reference x 6500cx

עכשיו הסאונד שיש לי ברכב אני בכלל לא מרוצה ממנו בגלל שהבאס מזייף והטוויטר או צורח מידי או לא מספיק נקי,

אז רציתי לדעת עם חיבור מגבר יכול לשנות לי את הסאונד בצורה משמעותית או שלקומפוננטים האלה אין ממש צורך בחיבור למגבר

והמערכת היא החוליה החלשה בסיפור?

פורסם

זה תכנון לקוי של מערכת

אין לך הגברה ראויה ואין לך מקור של באס ,בנוסף התקנה בדלתות האחוריות היא מיקום אקוסטי גרוע.

ההמלצה שלי היא להוסיף סאב +מגבר

או 6X9 ביטול הסט האחורי+ מגבר.

או במינימום רמקולים 6X9 ללא מגבר על ההגברה המקורית של הקנווד וביטול הסט האחורי.

פורסם

מדובר בסובארו B4 2005 אז עם אתה יודע אי אפשר לחבר לו 6X9 אז בגלל זה היה חייב בדלתות מאחורה

מי יכול להמליץ לי על מגבר שיחזיק 2 קומפוננטים וסאב? תקציב עד 1000 ש"ח

פורסם
יש לי 2 זוגות קומפוננטים ברכב מקדימה ומאחורה שניהם בדלתות. המערכת שלי היא KENWOOD DDX 5022.

הסט מקדימה הוא FOCAL P165 V15

ומאחורה הוא: infinity reference x 6500cx

עכשיו הסאונד שיש לי ברכב אני בכלל לא מרוצה ממנו בגלל שהבאס מזייף והטוויטר או צורח מידי או לא מספיק נקי,

אז רציתי לדעת עם חיבור מגבר יכול לשנות לי את הסאונד בצורה משמעותית או שלקומפוננטים האלה אין ממש צורך בחיבור למגבר

והמערכת היא החוליה החלשה בסיפור?

הסט של פוקל הוא סט מאוד נציל הוא עןמד על 93 DB תנסה להנמיך דרך הקרוס את הטוויטר ל = 6-

זה ישפר קצת אכן כן ,קיימת בעיה בסובארו בנושא הסאוונד , נכון להוסיף מגבר אך תנסה לאטום את הדלתות

קצת,

פורסם
הסט של פוקל הוא סט מאוד נציל הוא עןמד על 93 DB תנסה להנמיך דרך הקרוס את הטוויטר ל = 6-

זה ישפר קצת אכן כן ,קיימת בעיה בסובארו בנושא הסאוונד , נכון להוסיף מגבר אך תנסה לאטום את הדלתות

קצת,

האמת שהדלתות אטומות שמתי לו דינמיט זה הזפת הזאת וגם טבעת עץ מאחורי הוופר בדלת

פורסם

עם אני הבנתי נכון קיים אצלך חוסר בחמימות הסאוונד ,תדר כמו 200 , 300, 400 H

במידה והדלתות אטומות תנסה להוסיף מגבר ,תראה האם זה עונה לצורך שלך,במידה

ועדיין תוסיף את הסאב!

פורסם
עם אני הבנתי נכון קיים אצלך חוסר בחמימות הסאוונד ,תדר כמו 200 , 300, 400 H

במידה והדלתות אטומות תנסה להוסיף מגבר ,תראה האם זה עונה לצורך שלך,במידה

ועדיין תוסיף את הסאב!

חמימות סאונד לא קיים בפוקל,

חמימות זה אופי צליל, האופי של פוקל הוא חד.

מורל יותר מאופיינים בצליל חם.

תדרים של 200,300,400 hz ומעלה הם תדרים של מיד,

אין לזה קשר לאופי הצליל, כל מידבאס מפיק את התדרים האלו,

איך שהוא מבטא אותם זה אופי הצליל.

הטוויטרים של פוקל נוטים להיות מאוד חדים ויש שיגידו גם צורמים, אבל זה לא משהו שאי אפשר "ליישר" עם כיוונים נכונים.

הבידוד משפיע על רעשים מבחוץ, רעידות של הדלת, רעשים שנוצרים בדלת ובדיפון כתוצאה מהבאס של האלמנט וכו'.

זה כן משפיע על איך שהמידבאס נשמע אבל לא בצורה שתשנה את האופי של הסט.

הבאס מזייף - מתי? באיזו עוצמה? יש אופציות בHU כמו loudness? אולי אקולייזר שמכוון לא נכון?

מגבר יכול לשנות הרבה בצליל ובאיכות של הסט/ים.

• תוכן חדש...