Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי היום שהרישיון נהיגה שלי לא בתוקף כבר למעלה מחודשיים, ומסקרן אותי לדעת מה קורה במידה ואני פוגע במכונית או שאני מעורב בתאונה ח"ו? האם הביטוח מכסה אותי על נזקים במידה והרישיון נהיגה לא בתוקף? אני אחדש את הרישיון בשבוע הבא, אבל אני רוצה לדעת אם עדיף להימנע מנסיעה עם הרכב עד לחידוש של הרישיון.

פורסם

יש תקופת חסד של כמה חודשים שבה הביטוח עדיין בתוקף.

בכל מקרה אתה יכול לשלם את אגרת הרישיון עכשיו דרך האתר של משרד התחבורה או דרך האוטומטים של משרד התחבורה בסופר פארם ואז אתה מכוסה. למה לחכות לשבוע הבא?

פורסם

ביטוח החובה תקף עד שנה מרגע פקיעת רשיון נהיגה (פרט למקרים של פסילה).

שאר הביטוחים (ג' ומקיף) -תלוי בתנאי הפוליסה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

זה החוק לגבי רשיון נהיגה

בני אדם הרשאים לנהוג ברכב

בני אדם הרשאים לנהוג ברכב יהיו אחד או יותר מהמפורטים להלן, כפי שנכתב במפרט, ובתנאי שהם בעלי רשיון נהיגה בר-תוקף בישראל לנהיגת כלי רכב מסוג הרכב, או שהיו בעלי רשיון כאמור בתאריך כלשהו במשך 24 חדשים שקדמו לנהיגה ברכב ולא נפסלו מלקבל או מלהחזיק רשיון כזה על פי הוראות חיקוק, פסק דין, החלטת בית משפט או רשות מוסמכת אחרת:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...