Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שטח צבוע חדש משופץ מהיסוד.

שאלתי היא איך אני מתחיל לנקות את החולות שנדבקו מעל בתי הגלגלים מבלי לשרוט את הצבע.

האם עם צינור מיים בתוספת ספוג?

למרות שהוא גיפ אני מקפיד לנקות ולטפל היטב לאחר כל טיול.

התחלתי עם חומרים של מגווירס סופח ריחות מנקה שטיחים קוויק וקס בכוונתי להמשיך בכיוון זה(מאוד אוהב סדר ונקיון.)

ועוד שאלה לגבי מטליות האם יש הבדל גדול בין מטלית מגווירס לבין מטלית סנו?

1470276_10152023385347996_251535858_n.jpg

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם

קודם כל מתי עשית צבע ? בדרך כלל מומלץ לתת לצבע בין שבועיים לחודש להתייבש ולא ליישם ווקס.

שנית, אחרי טיול שטוף, ראשית עם צינור, לא עם לחץ גבוה מידי שלא יעשה נזק ולאחר מכן בשיטת שני הדליים זה הכי בטוח.

רצוי ליישם ווקס נוזלי או מוצק (הקוויק ווקס לא עמיד כ"כ והוא יותר מיועד להיות שטיפה ללא מים עם ברק).

רכב יפה יש לך (אם כי אני מעדיף אותו לפני הצבע).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עד כמה החול שלך יושב חזק בבתי הגלגלים?

אם יש לך גרניק, מה טוב!

אם אין לך, תנסה עם מטאטא וצינור מים.

פעם עשיתי פטנט חמוד שהייתה לנו פרדו, אחרי טיולי בוץ הייתי מנקה את החלק התחתון שלה ובתי הגלגלים עם מטאטא מוזרם מים.

מצורף לך תרשים איך לקמבן את זה:

52ab3d1c45711.jpg

פורסם

המלצה שלי.

בהנחה ששוטף בשיטת שני הדלאים.

פרה ווש כלשהו, או קוויק דיטיילר עוד לפני השטיפה, תן לחומר להספג ולעשות את שלו כמה דקות.

החומר יפרק את מה שניתן, ולאחר מכן שטוף בזרם של מים.

אפשר לתת עוד ׳יד׳.

לאחר מכן , בזמן הסיבון, דאג שהמקום יהיה מסוכך כמה שיותר, והעבר את הכפפה מעל בעדינות.

לאחר כל מעבר או 'פס׳ , שטוף את הכפפה בתוך דלי המים.

ממליץ לך להחזיק כפפה שניה שתשמש אותך לאיזורים הנמוכים של הרכב.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...