Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסוף סוף החלפתי את המערכת שמע המקורית אני רוצה להשים רמקולים חדשים ברכב מקדימה ומאחורה,

חשבתי מקדימה להשים קומפוננט ומאחורה רמקולים איכותיים. אני מחפש שישמעו נקי ואיכותי מאוד.

בדלתות מקדימה אני רוצה להשים קומפוננט איכותי עדיפות למורל,ובדלתות מאחורה זוג רמקולים טובים שיביאו צליל ובאס יפה.

אז רציתי לדעת מה המידות מקדימה ומאחורה ועל איזה רמקולים אתם ממליצים. ואני לא רוצה לחבר מגבר.

התקציב הוא 1700 ש"ח אז בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב שאני לא יתחרט עליו.

פורסם
עד כמה שזכור לי המידה היא 6.5 , מורל טמפו קומפוננט ורמקולים אחוריים ממליץ לך הרץ אנרג׳י

מקדימה חשבתי להשים את הזוג האלה:

Dotech Ovation 6 Morel

ומה ממליץ לי להשים בדלתות מאחורה והאם הגודל שלהם זה גם 6.5?

פורסם

שמישהו יתקן אותי עם אני טועה , אבל לשים רמקולים בדלתות מאחורה זה בזבוז , אלא עם המטרה שלך זה שמי שיישב מאחורה יהנה גם ברמה מאוד גבוהה, (ותבין שעם לא יהיו רמקולים מאחורה הוא גם יהנה, פשוט פחות מנוסע שיישב מקדימה ומנהג)

לדעתי עדיף לשים סט קומפוננט איכותי מקדימה ורמקולים 6X9 במגש, וגם זה , בגלל שאתה בוחר לא לחבר מגבר

עם תחליט לחבר מגבר אתה יכול להביא סט קומפוננט איכותי מאוד לקדימה ומאוד חזק, ולחסוך קצת כסף ולהביא מגבר 2 ערוצים איכותי

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
שמישהו יתקן אותי עם אני טועה , אבל לשים רמקולים בדלתות מאחורה זה בזבוז , אלא עם המטרה שלך זה שמי שיישב מאחורה יהנה גם ברמה מאוד גבוהה, (ותבין שעם לא יהיו רמקולים מאחורה הוא גם יהנה, פשוט פחות מנוסע שיישב מקדימה ומנהג)

לדעתי עדיף לשים סט קומפוננט איכותי מקדימה ורמקולים 6X9 במגש, וגם זה , בגלל שאתה בוחר לא לחבר מגבר

עם תחליט לחבר מגבר אתה יכול להביא סט קומפוננט איכותי מאוד לקדימה ומאוד חזק, ולחסוך קצת כסף ולהביא מגבר 2 ערוצים איכותי

הלוואי ויכולתי להשים רמקולים במגש, יש לי שתי רמקולים של פיונר 500W כל אחד שברכב הקודם שלי היו משמיעים סאונד פשוט קטלני ביותר, פשוט ב- B4 אין מקום לרמקולים במגש וגם אי אפשר לעשות להם מקום כי מתחת למגש יש פח ועוברים שם הרבה צמות של חשמל והנורה של הבאגז'. בקיצור אי אפשר בכלל לעשות משהו עם המגש אז בגלל זה זה לא אופציה ואני צריך בדלתות.

פורסם

ממליץ בדלתות מאחורה לשים קומפוננט הכי פשוט שיש מחברות מוכרות, כי חוץ מהשלמת הצליל ההיקפי אין לזה שום תועלת, אם תשים זול או יקר.

מרבית התקציב תשקיע לקומפוננט מקדימה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
ממליץ בדלתות מאחורה לשים קומפוננט הכי פשוט שיש מחברות מוכרות, כי חוץ מהשלמת הצליל ההיקפי אין לזה שום תועלת, אם תשים זול או יקר.

מרבית התקציב תשקיע לקומפוננט מקדימה.

מה אתה אומר על אלה לאחורה? קומפוננט R1652-S Rockford

פורסם

קומפוננט דיי בסיסי אבל יותר מזה לא צריך מאחורה אם בכלל

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
קומפוננט דיי בסיסי אבל יותר מזה לא צריך מאחורה אם בכלל

תודה רבה לך. עם אפשר רק עוד שאלה הקופוננט שבחרתי לקדימה מספיק איכותי או שעדיף להשקיע עוד קצת ולקחת דגם אחר של מורל?

פורסם

בהיגיון בריא אם יש תקציב אז תמיד מומלץ להשקיע עוד קצת, השאלה מה אתה צריך ומה מעניין אותך, מה אתה שומע איזה מוזיקה וכמה תקציב תוכל להשקיע סה"כ?

• תוכן חדש...