Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רכב סיטרואן C4 2008 והשלט לקראת יציאה לפנסייה. ראיתי באיביי שלטים דומה מאוד. השאלה היא האים יש צורך בקידוד מיוחד לשלט? איך הדבר עובד?

להזמין את השלט ואז זה עובד אוטומטי?

תודה לעונים.

פורסם

רוב השלטים החדשים הם מקודדים מה שהופך את כל העסק למסובך ויקר בהרבה.

במידה ותקנה שלט תאלץ ללכת למקום שיקודד לך אותו לפי הרכב - מה שכאמור עשוי להפוך את הרכישה ללא משתלמת.

פורסם

מה הבעיה בשלט?

אם זה רק פלסטיק שבור או כפתורים בלויים, אפשר להזמין את גוף השלט בלבד בעלות של כמה דולרים ולהעיר אליו את הכרטיס והצ'יפ מהשלט הקיים. ואז לא צריך קידוד.

פורסם

חוץ מהגומי שבלוי וקרוע השבב שלו פגום. לדוגמא אי אפשר לסגור את הרכב באמצעות השלט היות והכפתור על הצי'פ עצמו שבור אבל כן אפשר לפתוח.

ראיתי באיביי שהמוכר בתנאי שאני שולח את הקוד של הצי'פ הוא יוכל לקודד לי את השלט.

פשוט עניין אותי לדעת איך בדיוק זה עובד. נניח שהזמנתי את המארז של השלט הוא מגיע בלי הצי'פ?

וכמה יעלה לי רק לקודד את הצי'פ?

פורסם

אם אני לא טועה, פעם אורן מ-"אורן שירותי רכב" אמר שהוא מחליף כאלה כפתורים. לאחר מכן תוכל להחליף רק את הבית. גם פאר מנעולים יוכלו לעזור לך.

תריץ חיפוש,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אי אפשר להחליף. כבר בדקתי. הוא פתח את המפתח הוציא את הצי'פ והראה לי שהכפתור על הצי'פ שבור. והוא אמר שאי אפשר לתקן.

רק עניין אותי לדעת האים החברה באיביי שולחים רק את המארז מבלי הצי'ף או שאפשר למצוא מוכרים שמספקים גם את הצי'פ. ואז את עניין הקידוד אולי אפשר לעשות בארץ.

כאן ביקשו ממני סכום של 650 ש"ח עבור מפתח משוכפל ולא מקורי.

• תוכן חדש...