Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאורת לוח השעונים לפעמים דולקת ולפעמים לא.

מה שמוזר, אבל זה בוודאות ככה, שבנסיעה הלוך היא עובדת, ולאחר כשעתיים בנסיעה חזור היא כבר לא דולקת, בדרך כלל.

כל הנורות של האנדברייק מורם או אור גבוה עובדות, הבעיה היא רק בתאורת הרקע.

חשבתי שזה אולי במגעים משהו לא מחובר היטב בחוטים,

פירקתי את הלוח ממקומו ווידאתי שכל החוטים מחוברים היטב.

לא עזר.

איך יתכן שלפעמים עובד ולפעמים לא?

למישהו יש רעיון?

פורסם
תיקון,

גם תאורת הדשבורד לא עובדת,

רק כשלוחצים על כפתור הוא דולק, אבל אין תאורת רקע קבועה.

באיזה רכב מדובר?

אולי יש לך עמעם כזה שמגביר ומנמיך את התאורה והוא עושה לך בעיות?

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

בסיוויק 99 אין מתג עמעם אורות לוח שעונים? קשה לי להאמין ונראה לי שכדאי לבדוק זאת שוב. והעניין החשוב, למה התכונת שכתבת

גם תאורת הדשבורד לא עובדת,

רק כשלוחצים על כפתור הוא דולק, אבל אין תאורת רקע קבועה.

איזה כפתור? זה עניין מהותי, שם הבעיה כנראה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה הכוונה מתג עמעם אורות?

לוח השעונים מכובה כאשר אור הדרך מכובה, כאשר אני מדליק פנסים (חלש או חזק) כל התאורה של הלוח שעונים והדשבורד נדלקת.

הבעיה היא שלפעמים לא נדלק.

הכוונה שלי הייתה שלמשל כשאני לוחץ על אחד מכפתורי המפשיר אדים, או כל דבר של מזגן, הכפתור דולק, אבל תאורת הרקע שצריכה לדלוק בכל הדשבורד לא דולקת.

כנ''ל אם אני ידליק אור גבוה או ירים הנדברייק ידלקו הנורות בלוח שעונים, אך לא תיהיה תאורת רקע (בכל המספרים של המהירות למשל) בכל הלוח שעונים עדיין.

פורסם
מה הכוונה מתג עמעם אורות?

לוח השעונים מכובה כאשר אור הדרך מכובה, כאשר אני מדליק פנסים (חלש או חזק) כל התאורה של הלוח שעונים והדשבורד נדלקת.

הבעיה היא שלפעמים לא נדלק.

הכוונה שלי הייתה שלמשל כשאני לוחץ על אחד מכפתורי המפשיר אדים, או כל דבר של מזגן, הכפתור דולק, אבל תאורת הרקע שצריכה לדלוק בכל הדשבורד לא דולקת.

כנ''ל אם אני ידליק אור גבוה או ירים הנדברייק ידלקו הנורות בלוח שעונים, אך לא תיהיה תאורת רקע (בכל המספרים של המהירות למשל) בכל הלוח שעונים עדיין.

הכוונה היא שאורות הדשבורד ולוח שעונים ניתנים לכוון עוצמת התאורה בעזרת העמעם המדובר,

כנראה שאצלך אין את הכפתור הזה.

לגביי שאר המנורות הם לא קשורות לתאורה של הלוח שעונים.

גם אם לא תדליק אורות חניה או דרך ותרים בלם יד או תפעיל מפשיר אדים

המנורות האלה ידלקו.

כנראה שיש לך בעיית מגעים או קצר שגורם לתופעה זו.

LANTIS 01 1.8 GLX

• תוכן חדש...