Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול מי שמדבר פה דברים לא טובים על LSD- זה מניסיון אישי? ולא, לראות מישהו ולאכול עליו סרט שהוא על LSD ואוכל כאפות זה לא נחשב, אני מדבר פה על מישהו שניסה את זה בעצמו ויכול להגיד שזה משהו לא טוב והורס?

אם לא, אז כדאי שתשתקו פשוט ותפסיקו להסיק מסקנות כי ראיתם איזה ערס שאכל תחליף לLSD ויוצא לו קצף מהפה, LSD הוא לא מזיק אם לא עושים לו ABUSE (שזה דבר מאוד קשה בפני עצמו כי הוא מפתח סבילות מאוד גבוהה), LSD הציל חיים ואני ראיתי את זה במו עיניי ועל אנשים שמאוד קרובים לי, הוציא אנשים מהתמכרויות שלא חלמתם עליהם, אז ליפני שאתם כותבים שטויות כמו "הוא באמת מזיק לגוף וההשפעות שלו בלתי צפויות כמו גם הלוצנוגניות ועלולות להביא למצבים מסוכנים לאדם הצורך ולסביבתו" (Eowyn אם הייתה אומר לי את זה פנים מול פנים הייתה מקבל בוקס לראש ואני לא בן אדם אלים ***הנהלת הפורום היא כן אלימה ומשתמש זה הורחק מהאוף טופיק***) , אם לא ניסיתם לבד על תזיינו את המוח.

ועוד משהו המשפט הזה שכתבת Eowyn אפשר לשים שם גם את המילה אלכוהול, גראס, פיטריות, שוקולד, חמאה, סיגרים, גז מזגנים וכו'.

יש פה פשוט חבורת ליצנים שהממשלה וחברת התרופות שטפה להם את המוח, גראס זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, אחרי שנים שאכלתי תרופות שינה והייתי זומבי, אחרי שנים שתרופות שינה גרמו לי לרצות להתאבד, אחרי שנים שהייתי אנורקס (בגלל התרופות), אחרי שניסיתי את הגראס - אני רק רוצה לחיות, עליתי במשקל ואני אוכל בריא, אני ישן כמו תינוק וזה אחרי שהרופא המומחה אמר לי שאין מה לעשות אתה בחיים לא תישן כמו שצריך.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
(Eowyn אם הייתה אומר לי את זה פנים מול פנים הייתה מקבל בוקס לראש ואני לא בן אדם אלים)

אלים או לא, לא מרביצים לבנות :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

badass-meme-300x232.gif

אולי ההודעה המתלהמת נכתבה תחת השפעת LSD? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רק אניח את זה פה.

http://www.youtube.com/watch?v=n-rWnQphPdQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כול מי שמדבר פה דברים לא טובים על LSD- זה מניסיון אישי? ולא, לראות מישהו ולאכול עליו סרט שהוא על LSD ואוכל כאפות זה לא נחשב, אני מדבר פה על מישהו שניסה את זה בעצמו ויכול להגיד שזה משהו לא טוב והורס?

אם לא, אז כדאי שתשתקו פשוט ותפסיקו להסיק מסקנות כי ראיתם איזה ערס שאכל תחליף לLSD ויוצא לו קצף מהפה, LSD הוא לא מזיק אם לא עושים לו ABUSE (שזה דבר מאוד קשה בפני עצמו כי הוא מפתח סבילות מאוד גבוהה), LSD הציל חיים ואני ראיתי את זה במו עיניי ועל אנשים שמאוד קרובים לי, הוציא אנשים מהתמכרויות שלא חלמתם עליהם, אז ליפני שאתם כותבים שטויות כמו "הוא באמת מזיק לגוף וההשפעות שלו בלתי צפויות כמו גם הלוצנוגניות ועלולות להביא למצבים מסוכנים לאדם הצורך ולסביבתו" (Eowyn אם הייתה אומר לי את זה פנים מול פנים הייתה מקבל בוקס לראש ואני לא בן אדם אלים) , אם לא ניסיתם לבד על תזיינו את המוח.

ועוד משהו המשפט הזה שכתבת Eowyn אפשר לשים שם גם את המילה אלכוהול, גראס, פיטריות, שוקולד, חמאה, סיגרים, גז מזגנים וכו'.

יש פה פשוט חבורת ליצנים שהממשלה וחברת התרופות שטפה להם את המוח, גראס זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, אחרי שנים שאכלתי תרופות שינה והייתי זומבי, אחרי שנים שתרופות שינה גרמו לי לרצות להתאבד, אחרי שנים שהייתי אנורקס (בגלל התרופות), אחרי שניסיתי את הגראס - אני רק רוצה לחיות, עליתי במשקל ואני אוכל בריא, אני ישן כמו תינוק וזה אחרי שהרופא המומחה אמר לי שאין מה לעשות אתה בחיים לא תישן כמו שצריך.

קודם כל - למקרה שלא הבנת אני בעד ליגליזציה של קנאביס ומבחינתי אלכוהול הוא הרסני מקנאביס בכמה רמות (נוסף על העובדה שאני לא צורכת אלכוהול). אין לי ספק ל-LSD לא פוגע בכולם ואפילו עשוי לעזור לכמה אנשים. לדעתי צריך להיות עם רגולציה כבדה בהרבה מקנאביס (מרשמים רפואיים וצריכה מבוקרת מאוד), לעומתו, מריחואנה לא פוגעת באף אחד בשום צורה - מקסימום אתה חוטף מאנץ' ונרדם.

שנית - האיומים הפתטיים שלך ממש לא במקום ואני מציעה לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מביע אותם בכל צורה שהיא (דיבור או כתיבה), ולו בגלל שבפעם הבאה אתה עלול לאיים איומי סרק על מישהו שבאמת ישבור לך את השיניים.

שלישית - יש לך בעיה בהבנת הנקרא - כתבתי "עלול". אם אתה לא יודעת מה המילה הזו אומרת אני מציעה שתלמד להשתמש במילון לפני שאתה מאיים עלי באגרוף לפנים.

פורסם
badass-meme-300x232.gif

אולי ההודעה המתלהמת נכתבה תחת השפעת LSD? :lol:

יש משהו אירוני בזה שמישהו כותב על השפעות וטוען שזה לא מביא למצבים המסכנים את הסביבה, ומנגד מאיים בבוקסים לראש, אה? אין כמו דיון שמתנהל ברמה גבוהה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בן טובים...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
החברה זה אני ואתה (וכל מי שחי פה).

כן. אבל לי יש דיעה שונה משלך בכל מיני נושאים. אם כן, כיצד "החברה" מחליטה בשביל שנינו ביחד - ועוד כמה מליונים - מה טוב בשבילנו?

שתי בעיות כאן:

1. כיצד יתכן שהחלטה אחת היא הטובה לכולם, כאשר לכל אדם רצון משלו?
  2. מי הוא זה שיחליט עבור שנינו, מה טוב לנו? למה דווקא הוא?

זה מה שרציתי לומר.

דני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. כל עוד מחליטים בנושא שיש לו השפעה על כולם ההחלטה צריכה לבטא את דעת הרוב, כמובן עם פשרות איפה שאפשר.

לכל אדם יש רצון משלו, אבל מה עושים כשהרצונות מתנגשים?

2. בעיקרון, אנחנו בחרנו את אלה שמחליטים בשבילנו, הם אמורים לייצג את הדעות שלנו בתהליך קבלת ההחלטה. זה שבפועל הם מקדמים אינטרסים אחרים לגמרי באמצעות הכח שנתנו להם זה סיפור אחר.

פורסם

לא מסכים אתך שזה סיפור אחר לגמרי.

הציבור מטומטם, ולכן הציבור לא דורש מהנבחרים לפנות את מקומם, אחרי שהם נבחרו וחירבנו על הציבור. אבל הציבור ממשיך לבכות על למה לא עושים ככה ולמה כן עושים ככה, רק בלי לנסות לשנות שום דבר.

גאוני.

ועל זה אני תמיד מגיב, כשחבר טוב מתחיל לבכות על כל מיני שטויות, ב"תפסיקי לבכות, ילדה קטנה". יכול לשנות? תשנה. לא יכול לשנות? תתמודד. אל תבכי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל כאזרח אתה לא יכול לשנות כלום. המערכת בנויה בצורה כזו שיהיה קשה ולא נגיש לשנות אותה.

כציבור אפשר לשנות, אבל אם הציבור מטומטם וטוב לו השינוי לא יגיע.

פורסם
המערכת בנויה בצורה כזו שיהיה קשה ולא נגיש לשנות אותה.

יותר קרוב לבלתי אפשרי.

אבל, כמו לכל משימה בלתי אפשרית, צריך למצוא את הטום קרוז הנכון, שייתלה מכבל באמצע החדר ויזיע על הרצפה.

אבל זה קשה, אז אף אחד לא קם.

זה שזה קשה, לא אומר שזה לא צריך להיעשות, ועוד יותר לא אומר שזה לא הדבר הנכון לעשות.

לרגע חלפה בראשי המחשבה על להקים מפלגה ולנסות להתמודד לבחירות האחרונות. אפילו התעניינתי על זה פה בפורום.

זה מצריך מימון רב, כך שזה כבר פוסל הרבה אנשם שרוצים לעשות שינוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה עובד ככה:

אתה עשיר? טוב לך, אתה לא מעוניין לשנות כלום כי פשוט טוב לך.

אתה ממוצע? הלו הלו, תחזור לעבוד. אישתו של העשיר צריכה מימון לסיליקון חדש, ולא את הסוג שיש בטמבוריה.

אתה עני? לך תמות, אתה עולה לנו כסף.

אנחנו לא יכולים לשנות פה כלום,. אז מה אם זה מתבקש? מסתבר שמקבלי ההחלטות חושבים אחרת.

אפשר לשנות רק את החיים הפרטיים של עצמנו, כמו לעבור למקום אחר ולהתחיל שם מחדש.

• תוכן חדש...