Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור 12V אחרי ה SWITCH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין בעזרתכם לאתר את הכבל 12V המחובר אחרי ה SWITCH בסיאט איביזה חדשה ידנית.

פירקתי את הרדיו המקורי להרכיב דיבורית בלוטוס.

הכבל שהיה צריך להיות מחובר אחרי ה SWITCH מחובר קבוע, הרדיו פועלת גם ללא סיבוב המפתח.

עם רב מודד בדקתי את כל הכבלים המגיעים לרדיו אין אף אחד שמתאים.

הכל בצמות לפני שאגע אני מעדיף קודם להתייעץ עימכם.

קודם איפה אני צריך לחפש את הכבל המתאים ? אם יש למישהו תמונה שיכל להנחות אותי הכי טוב.

תודה לכל העוזרים

חנוכה שמח

נעם

פורסם
תחפש ביוטיוב,

בצעתי חיפוש ביוטיוב, לא הצלחתי לאתר סרטון מתאים.

אם מכיר קישור ישיר לסרטון כזה אשמח לדעת, או יודע איך ניתן לאתר גם אשמח.

פורסם

בסיאט איביזה ה-acc (מתח אחרי סוויץ'), נופל לא בסגירת סוויץ' אלא בהוצאת מפתח.

בגלל זה אם תכבה את הרכב שהרדיו דולק הוא יכבה רק כאשר תוציא את המפתח מהסוויץ'.

פורסם

במידה ויש לך קצת ידע.

מתחת להגה פתח את הפלסטיק השמאלי , יש לך שני ברגי כוכב בצדדים של הבית פיוז תמשוך אותו אחורה . תפתח את המכסה פלסטיק שלו מאחור ויתגלו לך כל החוטים.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אני מאוד מודה לך.

יש לי קצת ידע באלקטרוניקה.

אבדוק בהזדמנות הקרובה.

אשמח ליעוץ למיקום מח הדיבורית היכן הכי טוב למקם אותה ?

פורסם

למצית הרי יש מתח לאחר הסוויץ' לא?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה לי שהכי טוב לקחת מתח מבית הפיוזים ולשים פיוז משלך, כי כל הרכבים החדשים נשלטים ממחשב. אני הייתי לוקח משם ולא מחפש במקום אחר. יותר אמין ובטוח.

פורסם
נראה לי שהכי טוב לקחת מתח מבית הפיוזים ולשים פיוז משלך, כי כל הרכבים החדשים נשלטים ממחשב. אני הייתי לוקח משם ולא מחפש במקום אחר. יותר אמין ובטוח.

יש 2 פיוזים על הכבל שמגיע עם הדיבורית, בכל זאת יש לשים פיוז על הכבל מהבית פיוז?

היכן הכי טוב למקם את מח הדיבורית ? רשום שיש למקום אותו במקום מאוור שלא יתחמם יותר מדי.

מתחת לרדיו, מתחת להגהה, מאחורי המגירה ?

פורסם
יש 2 פיוזים על הכבל שמגיע עם הדיבורית, בכל זאת יש לשים פיוז על הכבל מהבית פיוז?

היכן הכי טוב למקם את מח הדיבורית ? רשום שיש למקום אותו במקום מאוור שלא יתחמם יותר מדי.

מתחת לרדיו, מתחת להגהה, מאחורי המגירה ?

עדיף לשים נוסף. תפקידו של פיוז להגן על כבל, במקרה של קצר פיוז נשרף וכבל לא יעשה נזק חס וחלילה. ברכב קודם את הדיבורית שמתי מתחת לתא כפפות ולא היתה שום בעיה.

פורסם

תודה רבה

ברגע שיהיה לי יותר זמן פנוי להתעסק עם זה ולא בחושך אחרי יום עבודה.

אעדכן אתכם

חנוכה שמח

פורסם

קח סוויץ' מהבית פיוזים תשתמש במס' 27 28 29 לרוב הם פנויים שאר המקומות הם סוויצ'ים נופלים את המח של הדיבורית תוכל לשים איפה שנמצא הנוסע מימין בדופן איפה שהרגל השמאלית נמצאת להרים טיפה את הפלסטיק ושים דבק דו''צ, ברדיו אין מקום בשבילה זה המקום הכי סבבה לשים.

פורסם
קח סוויץ' מהבית פיוזים תשתמש במס' 27 28 29 לרוב הם פנויים שאר המקומות הם סוויצ'ים נופלים את המח של הדיבורית תוכל לשים איפה שנמצא הנוסע מימין בדופן איפה שהרגל השמאלית נמצאת להרים טיפה את הפלסטיק ושים דבק דו''צ, ברדיו אין מקום בשבילה זה המקום הכי סבבה לשים.

לא הצלחתי לפרק את איזור הבית פיוז כדי להגיע מאחוריו, זה פלסטיקה אחת שלמה.

בסוף לקחתי את החשמל מהמצת, הצלחתי לפרק את הפלסטיקה ולהגיע לחיבור האחורי של המצת, היצרן השאיר שם מקום להכניס כבל נוסף.

את מח הדיבורית אכן מיקמתי אותה מאחורי הפלסטיקה שציינתה.

לצערי לא ראיתי את הפוסט לפני שהתעסקתי, פירקתי את את תא הכפפות כדי ליראות אם ניתן לחבר אותה מאחורה, נזהרתי שלא לנתק את הכבל של הכרית האוויר שבתא הכפפות החזרתי הכל למקום, לצערי נורת הכרית אוויר נשארת דלוקה כל הזמן :-(

יש דרך לכבות את הנורה?

פורסם

מספיק שתנשוף על אחד הכבלים שקשורים למערכת כריות האוויר כשהסוויץ' פתוח והנורה תידלק, לכבות אותה לבד בעזרת OBD לא תוכל - אך ורק דרך VAS במוסך מורשה יבואן.

גש, תעמיד פני :loco: ויאפסו לך את זה בחינם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...