Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30 k

ed1810
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לרכב עד 30 k לרכב שאמור לשמש אותי בחור צעיר נשוי + 1 בדרך . הדרישות העיקריות זה התקציב המוגבל ורכב שהוא יחסית זול לאחזקה ונוחות נהיגה

מפאת התקציב המוגבל חשבתי ללכת על הונדה סיויק 2004 אוטומט א ל לאחר המון חיפושים הבנתי שיהיה לי מאוד קשה למצוא אחת עם קילומטרז סביר במצב לא שחוט.

כעת עלה לי הרעיון של מאזדה 3 2004 אוטומט אשמח לחוות דעת על הרכבים ואם למישהו יש רעיון גם רכבים אחרים עתקבלו בברכב

תודה 

פורסם

כדי להתקדם כמה שניתן בשנתון אפשר ללכת על:

פיאט - פונטו ספייס או פאנדה

יונדאי - אקסנט דור (עד 2006) ישן או אלנטרה 2007

לאנסר - צריך קצת הצלחה כדי למצוא אחת כזו בתקציב שלך ושהינה משנתון חדש יחסית (2006-2007) ולא גמורה לגמרי...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גראנדה פונטו תיכנס בתקציב יופי אבל רצוי ללכת על ידנית ועדיף גם אחת עם מנוע 1.4 .

היא בטיחותית וחסכונית.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...