Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קיה פיקנטו מאחת מחברות הליסינג .. האוטו אמנם נוסע טוב והכל אבל לאחרונה אני מתבאס בגלל הגודל הקטן שלו ובעקרון יכלתי להוסיף עוד 10k ל i20 אבל בגלל התלבטויות שונות החלטתי לוותר ולרכוש את הפיקנטו.. הרכב כבר אצלי שבוע ולפי ההסכם ביני לבין חברת הליסינג ראיתי שיש תקופת מבחן של חודש ובמידה וארצה אוכל להחליף לרכב אחר בחברה. אך כמובן יש תנאים של 500 שקל על כל יום שנסעתי ברכב ובנוסף את ההפרש במזומן. זה מציק לי מאוד העניין ולא עוזב אותי ואני לא יודע מה לעשות.. עדיין ה i20 זה יןתר רכב מהפיקנטו. מה אתם אומרים ?

פורסם

פיקנטו זה אוטו בייבי. הוא מרגיש לא יציב במהירות כביש מהיר. זה אוטו עירוני.

ה-i20 הרבה יותר אוטו מהקיה. לפי דעתי הייתי צריך ללכת עליה מהתחלה. עם זה עדיין אפשרי לעבור בלי להפסיד יותר מדיי הייתי הולך על זה.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

לא הבנתי מה מציק לך.

מה בפיקנטו מציק לך שאתה חושב על שדרוג? הביצועים? צריכת הדלק? הגודל הפיזי? הסמל של קיה? הצבע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא הבנתי מה מציק לך.

מה בפיקנטו מציק לך שאתה חושב על שדרוג? הביצועים? צריכת הדלק? הגודל הפיזי? הסמל של קיה? הצבע?

בעיקרון הגודל הפיזי.

עכשיו למכור אותה בשוק הפרטי זאת אפשרות אבל משהו יכול לשפוך קצת אור על "תקופת המבחן" הזאת של חברות הליסינג ?

פורסם
בעיקרון הגודל הפיזי.

עכשיו למכור אותה בשוק הפרטי זאת אפשרות אבל משהו יכול לשפוך קצת אור על "תקופת המבחן" הזאת של חברות הליסינג ?

תעלה את הפסקה הרלוונטית מההסכם.

חוץ מזה, מה הצרכים שלך בדיוק - נסועה חודשית, מצב משפחתי וכו׳?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

חוץ מזה, מה הצרכים שלך בדיוק - נסועה חודשית, מצב משפחתי וכו׳?

ההסכם אומר בגדול כי יש אפשרות לבצע החלפה לרכב אחר מחברת הליסינג בתנאי שלא עבר 2000 קילומטר או חודש מהרכישה. כמו כן הלקוח סופג ירידת ערך במידה וישנה ובנוסף תשלום ההפרש יבוצע במזומן בלבד.

בנוגע למצב משפחתי - רווק. ונוסע בעקרון הרבה בינערוני תל אביב - נתבג

פורסם

אין לך צורך ביותר מפיקנטו רק אם היא אוטומטית אני יכול להבין את הבעיה כי אז צריכת הדלק משתווה לI20 במידה והיא ידנית שום I20 לא תשתווה לה ועל תשכח את הנוחות בלחנות פיקנטו בתל אביב מול רכב סופר מיני.

פורסם
אין לך צורך ביותר מפיקנטו רק אם היא אוטומטית אני יכול להבין את הבעיה כי אז צריכת הדלק משתווה לI20 במידה והיא ידנית שום I20 לא תשתווה לה ועל תשכח את הנוחות בלחנות פיקנטו בתל אביב מול רכב סופר מיני.

בדיוק הדלק זה לא מה שציפיתי .. הגירסה אוטומטית.

וגם המעבר הזה מרכב גדול יחסית ( מאזדה 3 ) לפיקנטו הקטנה מפריע קצת לאגו אני מרגיש קטן . הבעיה שהתלהבתי מהפיקנטו ( חניה , דלק ) אבל לאחרונה במיוחד שנסעתי עליה לא מעט, חסרה לי התחושה שהייתה לי במאזדה.

פורסם

תתחיל מזה שהיא אוטומטית פעם הבא יש לך עילה להחליף במידה ומתחשק לך,אבל בתכלס איזה ציפיות היו לך ממנוע כזה קטן.

אתה גם יכול לבדוק סוזוקי אלטו או סיאט מיי ואחותה ופיאט פנדה במידה ומאפשרים לך שמצטיינות קצת יותר טוב בדלק,אבל קצת פחות בטיחותית (סוזוקי).

פורסם
בעיקרון הגודל הפיזי.

אין דבר כזה "תקופת המבחן של חברות הליסינג". זה לא סעיף סטנדרטי שמוכנס לכל עסקת ליסינג פרטי אלא משהו פרטני. מי שיכול לשפוך אור על הסעיף הזה זה נציג המכירות שטיפל בעסקה שלך. תתקשר ותשאל כמה יעלה לך להחליף לרכב אחר. כשתדע תחזור לפה עם המספרים וביחד ננסה לנחש כמה תקבל על הרכב שלך בשוק הפרטי.

איך שלא יהיה, לדעתי אתה תצא בהפסד משמעותי. בפעם הבאה, תבוא לפורום להתייעץ לפני שאתה שופך את הכסף שלך לריק ולא אחרי. לפני הטעות עוד יש לנו סיכוי לעזור לך, עכשיו הכסף כבר הלך לאיבוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין דבר כזה "תקופת המבחן של חברות הליסינג". זה לא סעיף סטנדרטי שמוכנס לכל עסקת ליסינג פרטי אלא משהו פרטני. מי שיכול לשפוך אור על הסעיף הזה זה נציג המכירות שטיפל בעסקה שלך. תתקשר ותשאל כמה יעלה לך להחליף לרכב אחר. כשתדע תחזור לפה עם המספרים וביחד ננסה לנחש כמה תקבל על הרכב שלך בשוק הפרטי.

איך שלא יהיה, לדעתי אתה תצא בהפסד משמעותי. בפעם הבאה, תבוא לפורום להתייעץ לפני שאתה שופך את הכסף שלך לריק ולא אחרי. לפני הטעות עוד יש לנו סיכוי לעזור לך, עכשיו הכסף כבר הלך לאיבוד.

אתה צודק זאת הבעיה שלי שאני מתלהב מהר מבלי לבדוק במאה אחוז לפני.. פשוט התאהבתי בצורה של הרכב מבלי לחקור לעומק אם זה באמת מה שאני

צריך.

פורסם

אני זוכר שהיה מבצע (נדמה לי באוויס) - קנה רכב, סע עליו חודש בלי העברת בעלות. אם מתאים לך - תבוא אחרי חודש ותעשה העברת בעלות. אם לא מתאים - תחזיר את הרכב בניקוי תשלום על כל יום שנמוש (כתוב - 500 ש"ח ליום) וקח משהו אחר.

איזה עוד הסבר אתה צריך? רשמת את כל הפרטים בעצמך.

פורסם

ואו, השכרת רכב ב-15K ש"ח לחודש.

תאמין לי אוויס האלה גאונים.

עכשיו רק חסר שיעשו לך צרות על כל שריטה וסימן פתיחת דלת ואז הם הכניסו לך את כל הלקרדה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תתחיל מזה שהיא אוטומטית פעם הבא יש לך עילה להחליף במידה ומתחשק לך,אבל בתכלס איזה ציפיות היו לך ממנוע כזה קטן.

אתה גם יכול לבדוק סוזוקי אלטו או סיאט מיי ואחותה ופיאט פנדה במידה ומאפשרים לך שמצטיינות קצת יותר טוב בדלק,אבל קצת פחות בטיחותית (סוזוקי).

המכונית היחידה לדעתי מאלו שציינת ששווה לו לבדוק אחרי פיקנטו זו הפנדה החדשה (במידה והוא הולך על ידני כמובן)

האלטו לא שווה את הצריכת דלק (במיוחד אם כרגע הוא מרגיש קטן עם הפיקנטו) הפנדה החדשה היא המכונית מיני הכי גדולה בשוק היום ככה שהוא יוכל להרגיש יותר גודל אבל עדיין לקבל חיסכון בדלק.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...