Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש ברשותי מגבר קרדינל v15 פשוט.

הוא תמיד עבד טוב ללא בעיות,היום ברוב טיפשותי חיברתי את הפלוס למינוס ולהפך,היה רעש של בום ברמקולים והמגבר נכנס לפרוטקשיין.

ישר ניתקתי הכל, חיברתי מחדש מכניס מפתח והאור ירוק.

הנעתי את האוטו ופתאום אני שומע ברמקולים האחוריים רעש זמזום חזק ממש שעולה ויורד לפי רעש המנוע.

יש לציין שהדבר קורה רק בערוצים 1/2 ובערוצים 3/4 הכל תקין והסאב מתפקד מעולה.

ניסיתי לנתק הכל,כל החוטים ואת שתי הפיוזים שעל המגבר,חיברתי מחדש ועדיין יש את הבעיה.

ערוצים 1/2 מוגדרים על h.p בלבד בשילוב gain, והרעש בלתי נסבל.

חשוב לציין בנוסף שתמיד היה לי רעש מנוע ברמקולים,פשוט ממש חלש, והוא היה רק כשמגבירים את ה gain עד הסוף, אז תמיד הייתי מנמיך טיפה וזהו, כרגע הרעש הוא לכל אורך ה gain.

מה אוכל לעשות?

תודה מראש לעוזרים!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מה שקרה הוא שפשוט יצרת קצר וכנראה שרפת את ההארקה של המגבר,

וערוצים 1/2 פשוט יותר מושפעים מזה,

וכמו שאמרת ייתכן כי מלכתחילה הייתה לך בעיה בהארקה איפשהו.

איזה HU יש לך?

חפש בפורום על הארקת RCA, אולי זה יעזור לך.

ועצה לעתיד - אל תתעסק עם מה שאתה לא בטוח בו.

פורסם

מה זאת אומרת שרפתי את ההארקה של המגבר? אין לו פיוז כדי למנוע דברים כאלו? זה משהו הפיך או שהמגבר כנראה לפח?

אם אני ישים מסנני רעשים זה נראה לך יעזור?

עוד משהו ששמתי לב עכשיו הוא שגם ערוצים 3/4 אותה בעיה, אני נותן גז הסאב "בועט"..

אני דווקא די מבין בזה,וזו טעות שנגרמה עקב עבודה בחושך ובתנאי לחץ.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

עדכון:

יש רעש סטטי ברמקולים ובסאב גם כשהמנוע מכובה. (שומים טסססססס כזה כמו בטלוויזיות על הערוץ שחור לבן,אבל חלש ממש,הסאב סתם רועד קצת)

ניסיתי לתת הארקה נוספת מהגוף של המגבר לבורג בשלדת הרכב-לא עבד

הארקה מהמינוס של המגבר לבורג בשלדת הרכב-לא עבד

הארקת ה rca כמו בקישור למעלה אבל במקום ל hu אז ניסיתי למגבר-לא עבד

מחר אני ינסה ב- h.u

בנוסף הרעש מתקבל רק כאשר הפלוס של ה rca נכנס(הפין עצמו של הראש) , עוד לפני שהטבעת של המינוס נוגעת בטבעת השניה.

במידה ואני לא אצליח וארצה להחליף מגבר, יש מצב שהמגבר החדש גם ייסבול מאותה הבעיה?

יש מצב שמשהו בחיווט התקלקל עקב הקצר ולא המגבר עצמו?- גם את זה אני אבדוק מחר עם המגבר מחוץ לרכב וחיווט למצבר חיצוני ורמקול, לראות אם יש עדיין רעש סטטי..

• תוכן חדש...