Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מחקת את היישוב? כי אתה גר במודיעין? :-D

אצלי האמת רוב החבילות שעוברות במודיעין פשוט נשארות עם סטטוס כזה...גם אחרי שקיבלתי את החבילה לא כתוב כלום, לא על הסניף, לא נמסר. נאדה.

פורסם

בגלל זה אני עף פעם לא מזמין חבילות שאני יודע שיגיעו לדואר ישראל. מעדיף לשלם המון כדי לא לחכות לטמטום הזה. מזמין רק מDHL. שיעלה כמה שיעלה. 3-4 ימים מרגע ההזמנה וזה אצלי, כולל דוקומנצטיה על איפה החבילה, בזמן אמת

פורסם

בנתיים מאז פסח אני מפסיק לקבל חבילות, כ 5-6 הזמנות מאמצע אפריל לא הגיעו, המצב הכי גרוע שנתקלתי בו אי פעם.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם
בגלל זה אני עף פעם לא מזמין חבילות שאני יודע שיגיעו לדואר ישראל. מעדיף לשלם המון כדי לא לחכות לטמטום הזה. מזמין רק מDHL. שיעלה כמה שיעלה. 3-4 ימים מרגע ההזמנה וזה אצלי, כולל דוקומנצטיה על איפה החבילה, בזמן אמת

אז כבר כדאי להתניע את הרכב, ולקנות בארץ.

פורסם (נערך)

והנה התקבלה עוד חבילה אתמול במודיעין וכבר היום זה בסניף דואר שלי.

בקיצור נראה שיש צאוור בקבוק מאוד גדול במודיעין. אבל ברגע שהחבילה נכנסת למיון משם התהליך מאוד מהיר.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
אז כבר כדאי להתניע את הרכב, ולקנות בארץ.

בוא תסביר לי איך. משלוח DHL עולה 30-40$ במקסימום ואני מדבר איתך על חבילות יחסית גדולות וכבדות, ואתה מקבל את המוצר תוך 4 ימים.

פורסם
בוא תסביר לי איך. משלוח DHL עולה 30-40$ במקסימום ואני מדבר איתך על חבילות יחסית גדולות וכבדות, ואתה מקבל את המוצר תוך 4 ימים.

כל מוצר חשמלי שחיפשתי באינטרנט או שהוא סיני באיכות סבירה (לפעמים האיכות מתאימה ולפעמים לא) או מוצר שהנחה היא עלות המשלוח ומוכן לספוג את ההמתנה.

יכול להיות שאת המחפש מגוון מוצרים שאני לא מחפש, ואתה רואה את ההפרש ומוכן לספוג.

לגבי חלפים לרכב: עם מחיר המשלוח, יש סיכוי שההפרש לא רחוק ממחירים בארץ.

פורסם

מוצרים סינים שאתם מזמינים הם ממש זולים דרך DHL. לא מבין את העקשנות שלכם לחסוך 30-40 שקל ואז אחרי זה לבכות שהמשלוח מגיע לכם אחרי חודש חודשיים, במקום לחכות 4 ימים

פורסם
אולי המוצרים עצמם עולים עד 40₪?

הכל יחסי במשקל ונפח. מוצרים סינים עד 40 בדר"כ הם קטנים וקלים. משלוח עם DHL עולה 10-30 ש"ח, אבל בסדר, תחכה חודש חודשיים בשביל לחסוך 20 שקל

פורסם
אין כמעט מוכרים סינים באיביי ששולחים דרך DHL. לפחות לא מוצרים קטנים

תשאל אותם בהודעה פרטית. מה שהם מציעים בד"כ זה מה שהכי זול, כדי למשוך קונים.

GBGUY, בהחלט עדיף לרכוש בארץ. לצערי המחירים בארץ גבוההים יותר גם ששולחים דרך DHL.

• תוכן חדש...