Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מופיע גם מופיע. אפילו ב-ו' בודדת וגם בדאבל ו'

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבילה שנשלה ב 7 לספטמבר, המריאה מארה"ב אתמול (09/09) מלוס אנג'לס.

הימורים, רבותיי-

אני אומר שהחבילה נוחתת בארץ תוך עד 7 ימים. מהמר על 6.

כמה לדעתכם יקח עד שזה יגיע מתל אביב לחיפה?

פה אני כבר מהמר על 12-13 יום.

פורסם

כדאי שתזדרזו עם ההזמנות,עוד מעט חגי ישראל ומן הסתם אוקטובר יהיה סוג של חודש שבתון בדואר ישראל :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חבילה שהוזמנה מסין ב 20.8.16 הגיעה לארץ ב7.9.16 הותרה מהמכס והועברה להמשך מיון ומאז נעלמו עקבותיה

לדואר אין תשובות. יש מה לעשות חוץ מלשבת לחכות?

פורסם

כנ"ל על חבילה שהוזמנה מארה"ב , עברה את המכס , הגיעה לבית הדואר המרכזי ברחובות ב 5/9 ומאז נעלמו עקבותיה.

פתיחת תלונה בדואר הניבה כלום.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
חבילה שנשלה ב 7 לספטמבר, המריאה מארה"ב אתמול (09/09) מלוס אנג'לס.

הימורים, רבותיי-

אני אומר שהחבילה נוחתת בארץ תוך עד 7 ימים. מהמר על 6.

כמה לדעתכם יקח עד שזה יגיע מתל אביב לחיפה?

פה אני כבר מהמר על 12-13 יום.

בלי פרסים לזוכים אין הימורים כאן.

alfa 156 2.5.

פורסם

חייב לציין דבר שקרה לי.

רכשתי לפני חודשיים שעון וואוי מאמזון במבצע יום פריים במחיר פגז ושלחתי לחבר של גיס בארה"ב.

אשתו טסה לשם אחרי חודש לבקר, היתה אמורה להחזיר את השעון וכמה מוצרים של הגיס אך שכחה/לא ידעה.

אותו בחור בארה"ב צריך לחזור לארץ אחרי שליחות מטעם עבודה של חצי שנה שם, ולא רציתי שהוא יחזיר את השעון איתו מחשש למיסים, כפל מיסים אם יעבור במסלול ירוק (והוא רצה) וכו'.

משפחה המליצו לי לשלוח את השעון איתו בלי הקופסה ולא רציתי לוותר עליה (היא יוקרתית מאוד).

ביקשתי ממנו לשלוח את המוצר בדואר רשום USPS, בדקתי את העלות, $22.5.

הוא שלח את החבילה ב-14.09 (בשעה 18:30 שלנו - אצלם 08:30 בבוקר אם אני לא טועה).

ב-18.09 קיבלתי עדכון 'הפריט התקבל מארה"ב ב-18.09'.

סבבה, אמרתי בטח יקח שבוע ואקבל את השעון, רק קיוויתי שלא יפול במכס (הן מבחינת זמנים והן מבחינת מיסים).

הפתעה....כבר למחרת, ה-19.09 קיבלתי את המוצר בדואר רשום! :-D

5 ימים מרגע שהמוכר שלח ועד שקיבלתי את המוצר ביד. משלוח רשום, לא אקספרס (רצו על זה $60).

נראה לי שזה היה הכי מהיר אצלי עד כה מארה"ב ועוד כשאני יודע בדיוק מתי החבילה נשלחה בסניף עצמו.

החבילה עברה דרך סן-פרנסיסקו, שוויץ ואז ישראל.

פורסם

פריט שהוזמן ב 20.8.16 מאליאקספרס הגיע לארץ ב 7.9.16 עבר במכס והמשיך למיון מאז כלום. פניתי לדואר וזאת התשובה

הנדון: פריט רשום מספר RB0111111111SG

פנייתך מתאריך 23/09/2016

קבל נא את תודתנו על פנייתך שבסימוכין, שהועברה אלינו לבדיקה ולמתן מענה.

בדיקתנו העלתה, כי דבר הדואר שפרטיו בנדון נתקבל במכס תל אביב בתאריך 07/09/2016.

והועבר להמשך מיון, אולם עד כה לא אותרו עקבותיו.

בהתאם להנחיות איגוד הדואר העולמי, דבר הדואר נמצא בחזקת השולח עד לשלב מסירתו

לנמען, ועל כן במקרה של אובדן דבר דואר, אחריות מנהל דואר המוצא הינה כלפי השולח.

לפיכך, מוצע כי השולח בחו"ל ייפנה לדואר המקומי בבקשה לבירור בנושא.

עם קבלת פניה ממנהל הדואר בסינגפור חברת דואר ישראל תשיב בהתאם לממצאים אשר ברשותה .

בוצעה חסימה לפריט שבנדון על מנת שבמידה והפריט יגיע לעמדת יציאה מישראל ייחסם ליציאה.

אין לנו אלא להבטיח כי נוסיף להשקיע מאמצים כדי לפעול לשיפור השרות הניתן ללקוחותינו .

קבל נא התנצלות על כך שלא עלה בידינו לסייע בעניין זה.

לשירותך

מה עושים כעת מבטלים או ממתינים?

פורסם

כסת"ח אחד גדול.

חכה וזה יגיע או שהם בכלל שלחו את זה כבר חזרה (למרות שעוד לא עבר חודש,אבל די מתקרב..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מקרה שהיה , פריט שהוזמן מארהב הגיע אחרי מספר ימים וכרגיל נתקע במכס לשבוע וחצי. הגיע לסניף הראשי ברחובות ב 5/9 ושם "המתין" להעברה לסניף המקומי. לרוב זה עובר תוך יום עד יומיים. המתנה של כמעט שבועיים. תלונה שנפתחה ושום מענה. אישתי נגשה לסניף הראשי ברחובות, הפקידה שם טענה בתוקף שהחבילה הועברה לסניף ליד הבית והם שם לא פרקו את החבילה. ולכן זה תלוי באוויר. נסעה לסניף ושם הפקידה טענה בתוקף שאין שקים שממתינים לפירוק וזה עוד לא הגיע. ממתינים מספר ימים, חבילה אחרת (מאותו שולח) מגיעה לאותו סניף דואר. הפעם הגיעה אישתי לפקידה אחרת. לאחר שמקבלת את החבילה, מזכירה את גורל החבילה האבודה. הפקידה מעיינת במחשב ואומרת שוב, זה לא הגיעה. לאחר מספר בקשות נאותה לחפש על המדף, והפלא ופלא החבילה נמצאה. פשוט לא עדכנו סטאטוס .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בזמן האחרון היו לי מספר מקרים בהם קיבלתי הודעה שניה בלי לקבל הודעה ראשונה. וזה בסוכנות שאני מחשיב למסודרת.

מבתחית תדירות הגעת הדואר לתיבה - כנראה ירדה ל-3-4 פעמים בחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למישהו יצא לעבוד עם SDA Express? שירות express של הדואר האיטלקקי.

חבילה גדולה שהזמנתי עפ"י המעקב הגיעה לארץ, יצאה מהמכס, וכעת בסטטוס:

[TABLE=width: 600]

[TR]

[TD=class: rowhead, width: 70, bgcolor: #035FA6, align: center]Date[/TD]

[TD=class: rowhead, width: 390, bgcolor: #035FA6, align: center]Status of the shipment[/TD]

[TD=class: rowhead, width: 140, bgcolor: #035FA6, align: center]Branch (C.O.)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: rowdispari, bgcolor: #D1DDE2]27-09-2016[/TD]

[TD=class: rowdispari, bgcolor: #D1DDE2]UNPAID - CONTACT CALL CENTER

The shipment is in storage because the recipient has not completed the payment. It may be cleared by the sender or by the shipment's buyer.

[/TD]

[TD=class: rowdispari, bgcolor: #D1DDE2]Israele[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אף אחד לא יצר איתי קשר, האיטלקים לא מבינים מילה באנגלית, המוכר לא עונה, ואני מפחד שהמנוולים יתקעו לי עכשיו עמלות storage.

למישהו יש מושג איך עובדת ההפצה שלהם בארץ?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...