Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7:08 ברינג Nissan Nismo GT-R סרטון מלא + קומנטרי של הנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את זה כמה פעמים כשרק יצא! זמן בלתי נתפס!

איזו מפלצת ביצועים!

:vamp:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מעניין כמה זה משנה מבחינת תחושת או קושי הנהיגה שההגה ממוקם בצד ימין ולא שמאל.

מעבר לזה, מצחיק לשמוע את הנהג ברקע מתרץ טעויות שהוא עשה. רק מלשמוע את ההסברים שלו אפשר להבין כמה המסלול מסוכן, ועוד במהירויות כאלה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הסרטונים האלה לא מצליחים להעביר את התחושה של לשבת ברכב במהירות כזו במסלול הזה. אני נסעתי כנוסע עם מישהו שעשה את המסלול ב-0800 וזו חוייה מטורפת ומאוד מפחידה.

פורסם

כנוסע זה תמיד יותר מפחיד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מקצוען!

איזה יופי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה לכל המפרגנים, תכף יבואו אלו:

לא, זה הכל רק טכנולוגיה, אי אפשר להרגיש את הרכב, ניניניניניניניניני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה תיכף? אני פה...

אין לה נשמה:wink:

בעצם אולי ל NISMO השתילו... אני צריך לחשוב על זה...

אעדכן במסקנות :-D

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן בדיוק זה. נשמה. הבנתי אז למה אתם מתכוונים, אבל אני חושב שיש מכוניות שנשמה תפריע להן. היא טובה כשהיא רעה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ביצועים פשוט דמיוניים לרכב כזה מגודל,טכנולוגיה במייטבה,ניסאן פשוט השקיעו פה בפיתוח בקטע אחר,

לדעתי זה בעיקר העברת כח לגלגלים 4X4 שיש בGTR שהרכב לא מבזבז שום כח מיותר,וגם הגיר המטורף.

מבחינת המסלול,מה כבר לא אמרו,זה בית קברות למכוניות ספורט וצריך להיות באמת בשיא כדי לנהוג שם מהר ולא לעוף לאיזה גבעה סמוכה

פורסם

רכב מדהים, פשוט יצירת אומנות.

נהנית לראות את הרכב הזה כל פעם מחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...