Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין למנוע מהחתול להיכנס לחדר מסוים, אבל מבלי לסגור הדלת של החדר וכו'.

האם קיים מכשיר, אולי כזה המשמיע קול בתדר מסוים, שימנע זאת מהחתול אבל לא יפריע לנו האנשים?

אולי רעיון אחר?

פורסם

לא מכיר כזה, בניגוד לכלב, שאותו אפשר לתחם די בקלות, חתול מטפס וזה כמעט בלתי אפשרי לתחם אותו.

בתור אחד שמגדל כלב ושלושה חתולים, אם תמצא פיתרון לעניין הזה, אשמח לדעת ממנו.

פורסם

אולי רעיון אחר?

כן.

א) לסגור את הדלת (בתקווה שהחתול לא ילמד איכשהו לפתוח אותה, כבר קרו מקרים)

ב) ללמוד לחיות עם החתול בחדר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין אפשרות חוץ מדלת סגורה או כלב בחדר.

כל החומרים שווים לישבן וגם הם מתאימים רק לריהוט (וגם שם לא פועלים).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שים שלט "הכניסה לחתולים אסורה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תנסה התניה אופרנטית:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA_%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%A8

עם התמדה, זה פועל על כל ייצור חי.

יש לנו חתולה בגינה שלא מעזה להיכנס לבית, אפשר להשאיר את הדלתות פתוחות לחלוטין בלי להיות בסביבה והחתולה לא תעז להיכנס. כי כשהעזה לעשות זאת, הייתה תגובה מידית.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חתולים מאבדים את היכולת לשמוע את התדרים הללו כבר בשנים הראשונות של חייהם ככה שזה כנראה לא יהיה יעיל עבור חתולים.

באופן כללי, לחתולים וכלבים יש פיזיאולוגיה שונה למדי, תכשיר שמצהיר שהוא יעיל גם לחתולים וגם לכלבים, חשוד מראש מבחינתי (בדומה לתכשירי ניקוי מנוע שמתאימים "גם לדיזל וגם לבנזין").

פורסם

למרות שאני מתאר לעצמי שתגובה זו נכתבה ע"מ להצחיק, בפורום הזה יש הרבה אוהבי חיות, שהרעיון לא משעשע אותם ולו במעט, התגובה הזאת לא במקום, גם מספימה וגם פשוט מטומטמת.

פורסם
למרות שאני מתאר לעצמי שתגובה זו נכתבה ע"מ להצחיק, בפורום הזה יש הרבה אוהבי חיות, שהרעיון לא משעשע אותם ולו במעט, התגובה הזאת לא במקום, גם מספימה וגם פשוט מטומטמת.

אה, כנראה התבלבלתי עם שרשור הגיבוב :)

עכשיו כשאני קורא אני רואה שכל התגובות היו באמת רציניות..

עם החתול הסליחה.

פורסם

יש לך את הפתרון הזה,

http://www.discount-pet-superstore.com/cat_prducts/wireless-fence-for-cats/wireless_fence_for_cats.htm

זה לא זול ומחייב לשים קולר לחתול אבל זה עובד. יש לי משהו דומה שמקיף את הגינה כדי שהחתול יוכל להסתובב חפשי בגינה אבל לא לצאת החוצה לרחוב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נסה שיטה שהצליחה מהר ויעיל להרחיק חתולים מכלי רכב בחניה.

בחנות ציוד חיות קנה ספריי להרחקת חתולים. רסס קצת כל כמה ימים. הריח לא משהו אבל מתפוגג - עבור בני אדם - תוך דקות.

מאותו רגע החתול לא יתקרב לאזור, ואם הוא בר חינוך אז יסמן לעצמו את החדר כמקום שלא נעים לגשת אליו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...