Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לו היה באפשרותכם לקנות רנו פלאונס של "בטר פלייס" כרכב פרטי אישי,הטענה בבית על חשבונכם בעמדה שיתקינו לכם והחשמל במחיר רגיל של חברת חשמל.

רכב חדש לחלוטין ואחריות יבואן של 3 שנים.

הרכב עושה 120 ק"מ בין הטענות.

הרכב רשום על שמך והבטריה גם שלך.

איזה מחיר לדעתכם זה שווה .

לא שואל סתם.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא יובאה ע"י BP (כבר ז"ל או עוד לא?) ולא ע"י קרסו.

ככה שאין מי שייתן לך אחריות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מניח שחבילת שירותי הדרך לא כלולה ולכן אני חושב שבסביבות 60 אלף שח. דרך אגב, כחלק מעבודתי במכירת רכב, יצא לי להיתקל בלקוחה שביצעה טרייד אין על פלואנס חשמלית בקניית פריוס חדשה. מעניין מה יעשו איתה...

פורסם

לא יותר מ 50K ש"ח ואך ורק בתנאי של 100% בעלות פרטית על הסוללה.

במחיר הזה, חד משמעי הייתי קונה כרכב שני הבייתה שכיום עושה פעמיים ביום 30 ק"מ (הלוך וחזור מהעבודה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכל כולל הכל (למעט חשמל חודשי)? 30K.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בפורמט הזה מדובר על ניסאן ליף, בערך, ולכן מחיר קרוב לזה של הליף הוא הוגן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בפורמט הזה מדובר על ניסאן ליף, בערך, ולכן מחיר קרוב לזה של הליף הוא הוגן.

אבל לליף יש יבואן, גודל נורמלי לחשמלית עירונית וסיכוי טוב (הרבה יותר טוב) להתפתחות של שוק יד2.

לפלואנס יש.... מה בדיוק?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם הליף היא לא אוטו מחורבן עם בגאז' של פיאט פנדה

אישית לא הייתי לוקח גם ב10 אלף כי אין לי צורך באונייה כזאת,

אבל לפי דעתי ב90 אלף זה הכי גבוהה שאנשים ישקלו את זה לעומק.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בהנחה שרכב זה ישרת את צרכי* לדעתי מדובר בעיסקה כדאית ושווה לפחות 100-110 אלף ש"ח.

(* רכב להסעת 2-4 נוסעים ולא לנסיעות בינעירוניות ארוכות).

היתרונות הפרקטיים (מעבר לשיקולי תדמית ודעת קהל ) :

1. רכב מרווח ונוח בעלות תפעולית נמוכה משמעותית מרכב מקביל עם מנוע בעירה. (עלות לק"מ בערך חצי).

2. אחריות מלאה שלוש שנים. רנו העולמית - באצעות קראסו - התחייבו לכך.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4384678,00.html

3. אחזקה זולה - אין שמן,פילטרים, פלאגים, תיבת הילוכים , טיימינג ,משאבת מיים ועוד.

4. תורם לאיכות הסביבה - פחות זיהום במרכזי ערים.

5. רכב שקט ובעל איכות נסיעה גבוהה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי מחיר של פלואנס בנזין מליסינג בת 3 יהיה הוגן, כדי לפצות על ירידת הערך ועל סחירות עתידית של מכונת גילוח משומשת.

לעסקה כזו יש פוטנציאל ענק מבחינת חיסכון לטווח הרחוק וזה מושלם לאנשים שנוסעים בערך 30-40 ק"מ ליום.

חוץ מזה, כמה עולה ביטוח ורישוי שנתי לרכב הזה? כמה זמן לוקח טעינה מלאה? כמה טעינות הסוללה מחזיקה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החשמל עליי, אבל שהם ישלמו לי כל חודש על זה שלקחתי את הרכב. 120ק"מ בין טעינות זה כלום - בקושי מספיק לכיוון אחד בבין עירוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

100K זה המחיר שהייתי משלם אם הייתי צריך כרגע רכב שני. 120 ק"מ זה די והותר ועלות אנרגיה של 10-20 אגורות לק"מ זה דבר מאוד מפתה.

אבל הייתי מעדיף את הפורמט של הליף ולא את הפלואנס.

• תוכן חדש...