Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיות בלתי מושגות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגעתי למצב כבר שאני משאיר פתקים על מגאן עם הטלפון שלי :)

זה אתה??? צח"מ המורכב מפסיכולוג, חוקר פרטי ושני פרופיליירים מחפשים אותך...הם עם חלוקים לבנים ומזרקים גדולים...:wink:

מאחל לך שתמצא רכב טוב שהולם את הדרישות.

אגב, לגבי ה 306 / 307 - היתה לי בעבר 306 1.8 ליטר, ידנית. אוטו מדהים. בין 306 ל 307 הייתי בוחר ב 306.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

החלטתי להקשיב לעצתכם ולגשש קצת לכיון ה-306. מה שהעלתי בבדיקה מהירה היא שנפח מנוע 1800 נדיר בהחלט. המבחר הוא 1400 ,1600 ו-2000. רוב הרכבים שראיתי מעל 200,000 ק"מ. די הגיוני לשנתונים שלהם. ראיתי אחת נפע מנוע 2.0 שהבעלים טוען שיש 6 הילוכים. זה סטנדרט או שזה שינוי מכני ?כמו כן למנוע 2.0 יש רק 123 כ"ס ? מה שאומר שנכון לעכשיו זה כבר 80-90 כ"ס :-P ? איך המנוע 2.0 ? מבחינת דלק ? 1-9 ? בהנחה שהרכב בעל איזה שהוא שגרת טיפולים שווה להתעסק ברכבים עם ק"מ נאה שכזה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש גם כל מיני 306 XSI שהוסבו בארץ GTI-6, ואם בסה"כ חשקה נפשך ברכב משפחתי חביב לנהיגה לא הייתי ממליץ לך להיכנס לבוץ הזה.

ובאופן כללי הגירסאות הספורטיביות (XSI, GTI) בד"כ עוברות חיים קשים יותר וכל מיני שיפורים, ולעיתים כל המוסיף גורע.

נהגתי ב-C4 (אחותה של ה307) והמון על המגאן 2, חווית הנהיגה שונה לחלוטין ממגאן דור ראשון/306/ קסארה.

הייתי מוסיף לרשימה פוקוס דור ראשון (נמכרו מעט ידניות), פיז'ו 406 ידנית (אם תמצא).

מה לגבי 206? זה ממש יקל עליך בחיפושים.

פורסם

יצא למישהו להחזיק את ה306 2 ליטר או את ה2 ליטר GTI ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
הגעתי למצב כבר שאני משאיר פתקים על מגאן עם הטלפון שלי.

ומי שיש לו כבר רכב כזה במצב יפה בדרך כלל לא ממהר למכור, ועוד במחירי השוק הנמוכים של היום.

מי שמקבל פתק כזה יודע טוב מאד שבד"כ משאירים אותו סוחרים, גם אם הוא כתוב בכתב יד ועם בס"ד בפינה למעלה. סוחרים נותנים מחיר נמוך, וכאן מדובר במכוניות שמחיר השוק שלהן אינו גבוה מלכתחילה, לכן לא הייתי בונה על כך שהטכניקה שלך תצליח (או לפחות הייתי מוסיף הבהרה בגוף הטקסט שאני לא סוחר).

פורסם
מי שמקבל פתק כזה יודע טוב מאד שבד"כ משאירים אותו סוחרים, גם אם הוא כתוב בכתב יד ועם בס"ד בפינה למעלה. סוחרים נותנים מחיר נמוך, וכאן מדובר במכוניות שמחיר השוק שלהן אינו גבוה מלכתחילה, לכן לא הייתי בונה על כך שהטכניקה שלך תצליח (או לפחות הייתי מוסיף הבהרה בגוף הטקסט שאני לא סוחר).

אני מציע לך לכתוב "מעוניין לרכוש את ה...." ולציין את פרטי הרכב הספציפי כולל מודל וצבע. אחרת זה ברור שאלו סתם פתקים של סוחרים

פורסם

אם נלך שניה לפי הקו מחשבה שלך . אם המחיר שוק נמוך ואני סוחר , כמה כבר סוחר ירוויח על רנו מגאן ? אני בטוח שאפילו הסוחרים יודעים את המחירון הנמוך .

פורסם
אני מציע לך לכתוב "מעוניין לרכוש את ה...." ולציין את פרטי הרכב הספציפי כולל מודל וצבע. אחרת זה ברור שאלו סתם פתקים של סוחרים

שמתי לו פתקים בהפרש של כמה חודשים , אני יעשה את זה בפתק הבא בעוד כמה חודשים :)

פורסם

306 דור שלישי 100 כח סוס.שלי שנת 2001 נקנתה לפני שנה פלוס עם 88000 קמ אמיתיים יד ראשונה.פשוט צריך להמשיך לחפש ולהתעקש על יד וקמ נמוכים.ניסיתי פעם להתפשר על יפנית עם נתונים טובים ואכלתי קש.מכרתי בהפסד ענק וחזרתי לצרפתיות.

פורסם
306 דור שלישי 100 כח סוס.שלי שנת 2001 נקנתה לפני שנה פלוס עם 88000 קמ אמיתיים יד ראשונה.פשוט צריך להמשיך לחפש ולהתעקש על יד וקמ נמוכים.ניסיתי פעם להתפשר על יפנית עם נתונים טובים ואכלתי קש.מכרתי בהפסד ענק וחזרתי לצרפתיות.

זה 1600 ? יש לרכב כח ?

פורסם

מצטרף לדיון.

מישהו מכיר או בעל ניסיון עם 306 1998 דיאמונד, מנוע 1600 סמק ידני.

מצאתי אחת עם נתונים יפים. שווה בדיקה לא? הן די נדירות בגיר ידני..

איך האבזור של הדגם הזה? עד כמה הוא ירגיש מיושן? אמינות?

תודה!

פורסם
דור שלישי,1600 עם 100 כח סוס לעומת הקודמים עם 90.מספיק כח לשימוש רגיל-ידני כמובן.נדמה לי ש 1999 עד 2002-דור 3.

מצאתי גם 306 שנת 2000 1.4 ידני XR, מדובר בדגם עם 75 כ"ס אך מתקדם יותר. נתונים יחסית דומים ודווקא המחיר במקרה הזה נמוך יותר. מישהו יכול לאשר לי אחת ולתמיד האם בשני הדגמים קיימת מערכת ABS או לא? בכל אתר כתוב משהו אחר. מישהו שבאמת ראה ומכיר. ועד כמה מיושן או לא נראה פנים הרכב ולוח המחוונים?

תודה!

• תוכן חדש...