Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם אפשר קצת מידע על TORQUE ושקע OBDII.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לקבל קצת יותר מידע לגבי העניין הזה.(יש לי פולו 2007).

יש אפשרות לחבר מכשיר קבע ברכב ככה שעל מסך הסמארטפון(אנדרויד)

אני כל הזמן אקבל נתונים כמו צריכת דלק וכו'? כי במסך הרכב הרגיל בדשבורד אין

לי נתונים כאלה. אם כן, מה אני צריך לקנות? ויש פה למישהו מושג איפה נמצא החיבור ברכב שלי?

תודה מראש!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתמש בזה בסיטרואן C4 וגם הלוויתי לחבר שהצליח בסקודה פאביה (המקבילה לשלך). אפשר לראות הרבה מאד נתונים גם בגרסה החינמית של התוכנה. בגרסה בתשלום אפשר גם לשלוח לוגים במייל ישירות מהמכשיר. בנוסף, אפשר לחלץ קודי שגיאות, אם כי לפעמים מדובר בשגיאות שאין להם הסבר או פענוח טוב בתוכנה (כי זה סוד של היצרן).

כל מה שצריך זה לקנות פלאג, כמו למשל זה.

לא בטוח שפלאג כזה יוכל להתחבר גם למחשב דיאגנוסטיקה במוסך, אבל לאנדרואיד הוא יתחבר לך בקלות.

אצלי השקע מאחורי המאפרה. יש רכבים שהשקע שלהם ליד הנתיכים. בקיצור, תתחיל לחפש...

פורסם

אכן מחשב הרכב מספק מידע רב דרך התוכנה, אפילו בקוואליר 96 זה עבד ונתן מידע על כמות הדלק שמוזרק ועוד.

אם כבר זה עלה לדיון- האם מישהו התנסה עם הדגמים החדשים שהם ברבע מהאורך של המקורי? כי יש לי ארוך כמו בקישור וזה מונע את סגירת מיכסה הנתיכים ולכן חשבתי להזמין מהגירסאות החדשת שהן ממש קטנות וניתן להסתירן וליסגור את המיכסה כרגיל.

אני מיתכוון לגירסאות האלה:

images?q=tbn:ANd9GcQoquR44HXOSlARURRWPyYP5FxkrujBaE5b3ZgsN_5FWGVc6Uze

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החיקוי ELM שלי שבק חיים כשהמצבר נותק וחובר חזרה,

מאז אני משתדל לא לחבר דברים זולים למחשב רכב (מי יודע מה יכול לקרות שם).

כמוכן לרכבי VAG מומלץ להשתמש בVAG-COM - לא יודע אם אפשר לחבר את זה למכשיר אנדרויד (אולי אפשר, אם יש לך USB-HOST), אבל בחיבור למחשב רגיל ובתוספת תוכנה חינמית אפשר לעשות שם הרבה יותר דברים מאשר עם הOBD בלוטות', כמו למשל דיווח \ איפוס תקלות שלא עבד עם הדונגל הרגיל.

פורסם

אם המחשב עובד ב תקן OBD2 אז כן, זה אותו חיבור. למרות שרכבים ישנים יותר לפעמים אין חיבור מלבני בתוך תא הנהג אלא עגול בתוך תא המנוע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
החיקוי ELM שלי שבק חיים כשהמצבר נותק וחובר חזרה,

מאז אני משתדל לא לחבר דברים זולים למחשב רכב (מי יודע מה יכול לקרות שם).

כמוכן לרכבי VAG מומלץ להשתמש בVAG-COM - לא יודע אם אפשר לחבר את זה למכשיר אנדרויד (אולי אפשר, אם יש לך USB-HOST), אבל בחיבור למחשב רגיל ובתוספת תוכנה חינמית אפשר לעשות שם הרבה יותר דברים מאשר עם הOBD בלוטות', כמו למשל דיווח \ איפוס תקלות שלא עבד עם הדונגל הרגיל.

כן גם אני חושש מסתם חיקוי עלוב, את הELM שיש לי כרגע הזמנתי מאותו המוכר שכולם הזמינו בדיון הקודם ממוכר שמכר כמה אלפים כאלה והוא אכן עובד מצויין ואיכותי, כעת מחכה להמלצה דומה על המוצר החדש.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש לי בדיוק כזה מתאם "חצי" שעובד על BT, ביחד עם Torque Pro, עובד נהדר.

עם AppRadio זה בכלל שילוב מגניב.. :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם כבר זה עלה לדיון- האם מישהו התנסה עם הדגמים החדשים שהם ברבע מהאורך של המקורי? כי יש לי ארוך כמו בקישור וזה מונע את סגירת מיכסה הנתיכים ולכן חשבתי להזמין מהגירסאות החדשת שהן ממש קטנות וניתן להסתירן וליסגור את המיכסה כרגיל.

אני מיתכוון לגירסאות האלה:

images?q=tbn:ANd9GcQoquR44HXOSlARURRWPyYP5FxkrujBaE5b3ZgsN_5FWGVc6Uze

יש לי גם כזה, עובד בדיוק כמו הדגם הגדול. אם כי היה רכב אחד שהקטן לא הצליח לתחבר אליו והגדול כן.

פורסם
אצלי בלנסר 2006 , בקורולה 2011 וביונדאי איי 30 2009 מחשב הרכב בתקן OBD2?

זה תקן מחייב לכל הרכבים מעל מודל 2001.

פורסם
זה תקן מחייב לכל הרכבים מעל מודל 2001.

ממש מגניב.8).

אשמח אם חכמי הפורום הנכבד הזה יסבירו את ההבדל בין הגרסאות הזולות שעולות 9-15 דולר ליקרות יותר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...