Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם אפשר קצת מידע על TORQUE ושקע OBDII.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פולקסווגן בורה 01' (עלתה לכביש בדצמבר 00') - נתקלתי באותה בעיה שתיאר yuvk. מיותר לציין שבמכוניות אחרות המתאם עובד ללא בעיה.

האם ניתן להסיק מכך שמחשב ניהול המנוע אינו עומד בתקן OBD2?

בהחלט ייתכן שבאותו שנתון הגיעו רכבים עם OBD II וכאלה שלו. הכול תלוי במחשב הזרקה/הצתה המותקן ברכב ואת העניין אפשר לבדוק לפי קוד מנוע ומערכת ההזרקה/הצתה המותקנת ברכב.

ספק פרטים של קוד המנוע ושנתון ואולי אוכל לבדוק את העניין.

איזה כייף לי :)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למשל ברכב שלי יש בעיה שמשאבת המים המקורית שמצננת את האויר שזורם למגדש מאבדת מייעילותה עם הזמן מה שמביא לטמפ' יניקה גבוהה וירידה משמעותית בהספק המנוע (אחרי לחיצה אחת המגדש יוצא למנוחה ומפסיק לגדוש עד שמתקרר).

:shock:

תזכיר לי אף פעם לא לקנות רכב כזה (לא שבארץ יהיה לי מתישהו כסף לקנות ולהחזיק דבר כזה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עובד עם appradio שהוא 7".

האייפון שלי מתחבר לרדיו ומציג נתוני חיישנים דרך PLX kiwi2 wifi.

ה kiwi2 תומך גם בתוספות חיישנים חיצוניים.

והתוכנה שאני עובד איתה היא dashcommand, שיודעת לתמוך ב PLX ויש לה ממשק לעיצוב איזה שעון שאתה רוצה עם לוגיקה בהתאם.

http://www.dashxl.net/search.php

אני בעיקר משתמש בדשבורד שאני עיצבתי, שכולל 2 חיישני EGT ו 2 חיישני WB כתוספת.

http://www.dashxl.net/dashboard.php?dashboard=634

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
:shock:

תזכיר לי אף פעם לא לקנות רכב כזה (לא שבארץ יהיה לי מתישהו כסף לקנות ולהחזיק דבר כזה)

אני אשמח להזכיר לך ושתשאיר רכבים דפוקים כאלה לי.

אה כן, 150$ עלה לי להפתר מהבעיה כולל עלות משאבה חדשה מדגם חדש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה יכול לקחת את כולם מבחינתי - אין לי כסף לזה גם ככה :-P

בארץ החלק בטח היה עולה איזה 20 אש"ח :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בהחלט ייתכן שבאותו שנתון הגיעו רכבים עם OBD II וכאלה שלו. הכול תלוי במחשב הזרקה/הצתה המותקן ברכב ואת העניין אפשר לבדוק לפי קוד מנוע ומערכת ההזרקה/הצתה המותקנת ברכב.

ספק פרטים של קוד המנוע ושנתון ואולי אוכל לבדוק את העניין.

היי מרק, למיטב זכרוני קוד המנוע הוא AEH עם 100 כ"ס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...