Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם אפשר קצת מידע על TORQUE ושקע OBDII.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכרו ש OBDII נהיה תקן חובה מ 1996 באמריקה ומ 2001 באירופה. לכן יש מכוניות בין 1996-2000 שנראות כאילו יש להם OBDII אבל לא תמיד בהכרח (אנחנו עובדים עם תקנים אירופיים).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
זכרו ש OBDII נהיה תקן חובה מ 1996 באמריקה ומ 2001 באירופה. לכן יש מכוניות בין 1996-2000 שנראות כאילו יש להם OBDII אבל לא תמיד בהכרח (אנחנו עובדים עם תקנים אירופיים).

פולקסווגן בורה 01' (עלתה לכביש בדצמבר 00') - נתקלתי באותה בעיה שתיאר yuvk. מיותר לציין שבמכוניות אחרות המתאם עובד ללא בעיה.

האם ניתן להסיק מכך שמחשב ניהול המנוע אינו עומד בתקן OBD2?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני קניתי ELM של JTRON מ DX , על בסיס WIFI, וגם אחד על בסיס BT , ה WIFI מנצח !

הייתרון שלו - תואם לשני המינים גם לIOS וגם ל ANDROID.

החיסרון חיברת אין וויז כי הוא שותה לך את החיבור לאינטרנט.

מהיר יעיל מדוייק !

כמה תמונות........

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם
פולקסווגן בורה 01' (עלתה לכביש בדצמבר 00') - נתקלתי באותה בעיה שתיאר yuvk. מיותר לציין שבמכוניות אחרות המתאם עובד ללא בעיה.

האם ניתן להסיק מכך שמחשב ניהול המנוע אינו עומד בתקן OBD2?

צריך לבדוק אם הבורה היא OBDII, יכול להיות שאפשר לחבר דרך המתאם העגול.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני קניתי ELM של JTRON מ DX , על בסיס WIFI, וגם אחד על בסיס BT , ה WIFI מנצח !

אכן,

סורקי OBDII מבוססי Wifi פועלים טוב יותר מאחיהם מבוססי ה-BT.

בצירוף מקרים שמתי לב לשרשור הזה רק עכשיו ובמקרה לפני כמה שעות הזמנתי מאיביי סורק ELM על בסיס Wifi.

לא צויין שם אם הוא מתאים רק ל-IOS או גם לאנדרואיד אבל לא ממש קריטי, מקסימום כשארצה לעשות לוגים אקח את האייפד (בתכל'ס גם נוח יותר לקרוא נתונים על גבי אייפד מאשר על הגלקסי).

וואדים,

הסורקים האלה נותנים שלל נתונים שיכולים לסייע לאיתור תקלות, למשל ברכב שלי יש בעיה שמשאבת המים המקורית שמצננת את האויר שזורם למגדש מאבדת מייעילותה עם הזמן מה שמביא לטמפ' יניקה גבוהה וירידה משמעותית בהספק המנוע (אחרי לחיצה אחת המגדש יוצא למנוחה ומפסיק לגדוש עד שמתקרר).

קריאת ה-IAT (טמפ' יניקה) דרך הסורק תגלה מיד את הבעיה הזאת.

זו רק דוגמא אחת אבל בגדול במחיר אלה ה-20$ הכי טובים שאפשר לבזבז על הרכב שלך, במיוחד אם הוא גודש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אכן,

זו רק דוגמא אחת אבל בגדול במחיר אלה ה-20$ הכי טובים שאפשר לבזבז על הרכב שלך, במיוחד אם הוא גודש.

מסכים איתך היה לי אובר בוסט ברכב וניתוקים מהסלנואיד, ישר מקבלים נורות אזהרה בלוח שעונים בדיקה קטנה בבית פתרה לי כאבי ראש, אתה מקבל מספרי שגיאה שמזכירים את ימי ה XP העליזים , בודק ומפשפש באינטרנט נוסע למוסך מוריד גדישה ומאפס את המחשב בלחיצת כפתור,

מומלץ טאבלט אנדרואיד התוכנה של האייפד לא להיט REVS נקראת , בדיסק המצורף מגיעות כל התוכנות וכולם פרוצות LOL. כולל למחשב!! .

אצלי לא הייתה שום בעיה לאפס אפילו באמצע הנסיעה.. , למרות שיש מכוניות שיכולות לנתק הצתה .

פורסם

גולף 3 1997, יש שקע OBD II, ליד המאפרה, האפליקציה לא מצליחה לקרוא מהחשב. ניסיתי בשני רכבים אחרים (אופל 2007 וסקודה 2009), עובד מצוין.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

אז אתם ממליצים על הWIFI?,

אם יש דגם ספציפי שניבדק ועובד היטב אשמח ללינק.

בכל מיקרה אני חושב בזמן האחרון על מיני פרוייקט של התקנת פאבלטפון ברכב, לפני שבוע ראיתי את המכשיר החדש שהוא בעצם סלולאר כפול ליבה עם מסך 6.8" qHD IPS שתומך ב3G והמחיר שלו מצחיק-109$ במיבצע כולל מישלוח.

להבדיל מהטאבלטים של 7" שהם בעלי מיסגרת מגושמת, המכשיר הזה הוא בעל מיססגרת מינימליסטית והגודל הפיזי שלו (192*98*8.5mm)לדעתי יהיה מצויין להתקנה ברכב להצגת TORQUE + ה3G והGPS יהיה מצויין לשימוש עם WAZE.

מה חושבים?

a8.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...