Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרבה אנשים אומרים שהS60 משנת 2001-2003 לא כדי להתקרב לדגם עם הטורבו כי הטורבו נוטה להתקלקל או לחלופין שמעתי שהמנוע "חזק" מדי עם הטורבו ואז זה גומר את הגיר.

שאלה לי אליכם המומחים. אם אכן יש באמת בעיות בשנתונים האלה. באיזה שנים הפסיקו הבעיות עם הגיר? שנת 2004 עם 159,000 ק"מ יד שניה מטופלת מיומה הראשון במוסך מורשה ובזמן. גם נכנסת לתוך המשוואה של בעיות גיר/טורבו?

בעקרון אני ממש אוהב את הS60, הן מבחינת הצורה, הן מבחינת העור והפינוקים. הדגם עם הטורבו יותר מאובזר כמו חלון בגג, טלפון מובנה, כסאות חשמליים וכו'. האם שנת 2004 כבר אין בעיה בטורבו?

ממש תודה לעוזרים. אני בבדיקה של חודש על האוטו הזה. ואני רוצה להיסגר על דגם ושנה כדי להתחיל לחפש.

תודה :?

פורסם

זאת שנה די בעייתית לרכבים האלה. השנים היותר אמינות היו 2005-2006 אם אני לא טועה. הגירים שם מאוד בעיתיים ומאוד יקרים לשיפוץ.

דווקא הטורבו במנועים האלה לא רעים ומחזיקים מעמד יפה אם מתחזקים את הרכב כמו שצריך.

אני הייתי הולך על שנתון קצת יותר מתקדם.

בהצלחה

פורסם
זאת שנה די בעייתית לרכבים האלה. השנים היותר אמינות היו 2005-2006 אם אני לא טועה. הגירים שם מאוד בעיתיים ומאוד יקרים לשיפוץ.

דווקא הטורבו במנועים האלה לא רעים ומחזיקים מעמד יפה אם מתחזקים את הרכב כמו שצריך.

אני הייתי הולך על שנתון קצת יותר מתקדם.

בהצלחה

תודה על התשובה. רק בכל זאת, אני חורש את האינטרנט. רכב קומפלט לחלקים (יש לי בית קרקע עם שטח) עולה 4000 שקל כולל גיר וטורבו. בEBAY גיר כולל משלוח לפי מה שראיתי עולה בערך 1700 לפני מכס מה שיביא את החלק ל2500-3000 בהתחשב בעובדה שמלבד "המחלה" הזאת של הרכב, שגם אם תקרה (אני נוטה להאמין שלא. אם הרכב מתוחזק נכון) אני מאמין שלא תקרה יותר מפעם אחת, הרכב מפנק ברמות גבוהות ובמחיר נמוך. לא שווה לשקול את האופציה?

• תוכן חדש...