Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בציפוי שעשו לי הוא שתוך מס׳ מועט של חודשים חדרו אותו כתמי מים ודברים אחרים שלא ירדו באמצעות פלסטלינה וחומר ייעודי. בנוסף, כשהייתי אצל יעקב אלטר התברר לי כי כל עבודת ההכנה לציפוי היתה לא מספיק מקצועית והשאירה לי שריטות וסימנים.

אני מודה שמאוד התאכזבתי מהציפוי וכשניסיתי לשים ציפוי ננו אחר, מוכר יותר קיבלתי את התחושה מהדיטיילר שהוא ממש לא מעוניין לעבוד על הרכב שלי (בהתחלה נתן הצעה ואח״כ התכחש לה ושלשום ממש דחף אותי לבצע את הציפוי אצל מתחרים שלו בטענות שונות ומשונות).

אחרי המקרה שלי הפסקתי להיות תמים בנוגע לחלק מהדיטיילרים (חשוב להדגיש שלא כולם כאלה). תמיד אומרים שהסוכן הכי טוב הוא הלקוח. במקרה שלי, הייתי בהלם מהתוצאה של הציפוי ומההתנהגות של הדיטיילר שביצע את העבודה ושל אותו דיטטיילר מוכר שהתחמק מהעבודה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואולי במקום להתבטא בצורה מעורפלת, תגיד לנו במי מדובר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוא לא יכול לומר במי מדובר, כי אחר כך תהיה אי נעימות בינו לבין יעקב אלטר שהוא הזכיר מקודם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

וחזרה לנושא האשכול - מה עדיף? ננולקס או אופטי קוט?

Nanolex Si3D - זה הציפוי עבורך

חיכיתי להסברים על ההבדלים בין השניים...

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם (נערך)
וחזרה לנושא האשכול - מה עדיף? ננולקס או אופטי קוט?

חיכיתי להסברים על ההבדלים בין השניים...

עדיפות ראשונה carpro cquartz יש אצל pdr plus

עדיפות שנייה nanolex si3d יש אצל יעקב אלטר

עדיפות שלישית opti coat יש אצל שלומי אדרת

במידה ואתה שואף לשלמות: ceramic pro 9h אצל יבגני מ ness detail

בהצלחה בבחירה

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם
לפי מה תעדפת את איכות הציפויים?

נסיון עם כל אחד ואחד?

קריאה?

לפי קריאות בפורומים בחו״ל + איכות הדיטיילרים = דירוג די מוצלח שלי הייתי אומר

פורסם

יש מספיק דיטיילרים וציפויים טובים לרכב בארץ. למוכרים ביניהם נחשפתי. חלקם יקרים, חלקם זולים וגם העבודה שלהם דומה למחיר. אין מתנות חינם, אך יחד עם זאת לא כל הנוצץ זהב הוא וזה ע״פ ניסיון אישי שלי.

פורסם

רגע. לא דיברנו על ציפויים שחודרים לצבע (קבועים) וציפויים שהם לא קבועים. לכל יצרן יש כאלה וכאלה. לא דיברנו על תחזוקת ציפוי. בתור אחד ששפך עשרות אלפי שקלים על מספר רכבים, הגעתי למסכנה שc-quartz הכי פשוט לתחזוקה ושומר על תוצאה הכי הרבה. אבל נראה לי לא משתמשים בו יותר ועברו ל finest שאותו אני פחות אוהב למרות שהוא אמור להיות יותר טוב. יש לי 3 רכבים איתו ואחד עם c-quartz.

יש לי עם נסיון עם אופטיקוט שלא החזיק הרבה כי נשפך בטון על אוטו וגם ננולקס שהוא מצויין אבל יותר דורש תחזוקה.

פורסם (נערך)
לפי קריאות בפורומים בחו״ל + איכות הדיטיילרים = דירוג די מוצלח שלי הייתי אומר

אגיב רק למה שאתה קורא לו ״שלמות״, חומר שלדעת רבים, כולל אני, הוא בדיחה ללא כיסוי.

מקריאה, רק קריאה בדיטיילינג וורלד, עולה כי החומר מלא בהבטחות שאין להם הגיון, יתרה מכך, אחד המנהלים פשוט צחק על התנהלות המשווקים של הציפוי הזה, שנוטים לפוצץ בהבטחות אך לא עונים על שאלות פשוטות ובסיסיות נורא.

לחומר אין מעריצים ולא איזכורים.

אתה יותר ממוזמן להסתכל בפרסומים של דיטיילינג וורלד ובאוטוגיק.

רוצה עוד?

חבר קרוב, מאוד קרוב, שלמשפחתו רכבים יוקרתיים נורא, כולם ללא יוצא מן הכלל ציפו את רכבם בסרמיק פרו, ולא שכבה אחת, על ידי דיטיילר שהוזכר על ידך (שלא תקבל רושם לא נכון, הדיטיילר עשה את עבודתו נאמנה ואין הרבה כמוהו בתחום).

תוך פחות משנה, 3 מתוך ארבעה רכבים צופו מחדש, באופטי קואט.

למה?

הציפוי כשל, לא עמד במבחן הזמן.

הרכבים חנו בחניה מקורה, נשטפו ביד (למעט אחד, שבפעם היחידה שנשטף במכונה, חזר כאילו רכב מן המניין, היו לו שלוש שכבות, כמו שמומלץ, ולפי ההמלצה, אחרי שלוש שכבות הרכב אמור להיות חסין לברקים), הכל ירד לטמיון.

לידעתך.

דוגמה אחת מיני רבים : http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/74205-ceramic-pro.html

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אענה לך כך, אני מעריך שאם היה לי רכב חדש כרגע (הבעיה שאני לא מוצא, זה סיפור אחר), הייתי מיישם מעליו אופטי קואט.

זה לאו דווקא אומר שזה הכי טוב, אבל זה הציפוי שאני אישית הכי מתחבר אליו.

רק רוצה חדד משהו לגבי המוצר, נאמר כאן בפורום כמה פעמים שהאופטי אינו קשיח מספיק.

הבעיה היא שאנשים נוטים לשכוח את העובדה שרק לאחר מספר חודשים (שלושה אם לא טועה), הציפוי מגיע לדרגת

הקשיחות האידאלית.

יש מצבים שבהם אנשים מצפים רכב ולאחר מכן ״מתחרעים״ עליו בשטיפות הבאות, כי הרי יש ציפוי, וציפוי מגן, אז אפשר לחפף.

אז לא.

עוד דבר, לא הרבה אנשים מקפידים על זמן איחוי שלאחר היישום (מקום סגור/מקורה, המנעות מלחות וכו׳), חבל.

שלב שהוא קריטי לתוצאה המקסימלית.

עם כל זאת עדיין, ציפוי הוא לא מוצר קסם, מי שלא מיומן בשטיפות רכבו יחזור לראות סווירלים.

אישית מבחינתי ציפוי מהווה שקט נפשי מהמקום העצלני, אין צורך ליישם הגנה, ולא צריך לדאוג לפרוייקטים של הגנה כל עונה, כמו שאני מבצע.

"יאללה בירי".

פורסם

כיצד יש לשמור על ציפוי אופטי קוט, חוץ משטיפה עם שמפו ייעודי, כפפות ומגבת מיקרופייבר?

הבנתי גם שהתרכובת העכשווית של אופטי קוט מיועדת ליישם מעליה ווקס.

• תוכן חדש...