Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו, i25 או 301

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ידוע שעדיף כבר להוסיף קצת ולקחת משהו אחר, אבל זו לא אופציה - אלו האפשרויות.

הריו וה-25 דגמי ה-1.4.

חדשות - מה עדיף (ולמה אם אפשר).

תודה,

פורסם

אני הייתי מוריד את ה 25,בגלל שהמושבים שם פחות נוחים לעומת השאר,אם אתה צריך תא מטען גדול,ה301 תתאים לך,היא מרווחת מאחור לי קצת הפריע החומרים שמרגישים פשוטים.

את הריו אני מאוד אוהב,החומרים עדיפים,מאחור גם מאוד מרווח,גם ה ריו וה 310 לא הכי זריזות כמו גם ה25.

אני במקומך הייתי מבצע נסיעת מבחן על שתיהם ומחליט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי על ה-301 ועל הI25 - לגבי הריו, לא נסעתי ולכן לא אחווה דעה.

לגבי ה-301 - המנוע והגיר מריגישים עייפים מאוד, אין כל כך זמינות של כוח ומה גם שהרכב לא נוח לטעמי.

הדשבורד ברכב מאוד גבוה וגורם לשמשה הקדמית להיות מעיין צרה יותר, לי אישית זה הפריע ולא נוח.

לגבי הI25 - מרגישה קצת יותר זריזה מה-301 אך עדיין בסביבות ה110 קמ"ש מתחילה להרעיש.

מושב הנהג והספסל האחורי מרגישים מרווחים יותר.

ממליץ לך לעשות נסיעות מבחן על שלושת הרכבים הללו.

פורסם

תודה על התגובות.

צביקה, ההשוואה קצת מטעה בגלל ההשוואה של מנוע 1.4 ל-1.6, לא?

יצא לי לנסוע רק על הריו עד עכשיו, והאמת היא שהיא מאוד מאוד נחמדה.

עניין הנוחות נראה לי הכי מעניין, וכל אחד נותן לי חוות דעת שונה על ה-25 (מושבים מעולים לעומת מושבים גרועים...).

עוד נקודות?

פורסם

כי נוחות זה עניין אישי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי כדאי לקחת בחשבון גם את הסקודה ראפיד / סיאט טולדו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן,בשניהם 4 הילוכים עם הספק דומה,לפי אתר ICAR לריו יתרון קטן.

• תוכן חדש...