Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי של מנורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך שתעזרו לי לזהות את המנורה הזאות:

mfgfgnn5gnii.jpg

שייכת למאזדה 3 שנת 2010

אני רוצה להזמין מנורה כזאות לד.

על המנורה רשום:

EAGLEYE

12V 5W

E4

המנורה הזאות נמצא כאן ברכב.

nady5xhkjznt.jpg

מסומן בעיגול אדום.

המנורה עושה אור צהוב ואני מעוניין להחליף אותה במנורת לד לבנה.

פורסם

אוקיי:

לחיפוש באיביי תוכל לכתוב T10. הוא יביא לך את הנורות שאתה רוצה.

egleye זה יצרן הנורה שלך, E4 זה התקן.

שים לב, שהנורה אצלך יושבת בכזה אלכסון בבית נורה, תיקח את זה בחשבון איך ייראה הנורה שאתה שם. אתה יכול לשים גם אחד ארוך מעט, רק שהוא יישב באלכסון כזה. אני לא אומר שזה לא נראה טוב, זה כן נראה בסדר.

ובאופן כללי, היית אמור לערוך את התמונה של הנורה לפני שהעלית אותה, לגזור ממנה את ה-5% מהתמונה שעליה אתה מדבר, ולא את כל השלחן סביב. כפי שערכת את תמונת הפנס.

פורסם
אוקיי:

לחיפוש באיביי תוכל לכתוב T10. הוא יביא לך את הנורות שאתה רוצה.

egleye זה יצרן הנורה שלך, E4 זה התקן.

שים לב, שהנורה אצלך יושבת בכזה אלכסון בבית נורה, תיקח את זה בחשבון איך ייראה הנורה שאתה שם. אתה יכול לשים גם אחד ארוך מעט, רק שהוא יישב באלכסון כזה. אני לא אומר שזה לא נראה טוב, זה כן נראה בסדר.

ובאופן כללי, היית אמור לערוך את התמונה של הנורה לפני שהעלית אותה, לגזור ממנה את ה-5% מהתמונה שעליה אתה מדבר, ולא את כל השלחן סביב. כפי שערכת את תמונת הפנס.

אוקי תודה על העזרה

שאלה קטנה

המנורות האלה יתאימו?

http://www.ebay.com/itm/4-x-Canbus-T10-194-168-W5W-5050-6-LED-SMD-White-Car-Side-Wedge-Light-Lamp-Bulb-/290975082765?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43bf77690d&vxp=mtr

• תוכן חדש...