Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S לכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבל חיזוק מאתר פוקט : שימו לב: נכון להיום, רק 4 חברות הסלולר הגדולות (פלאפון, סלקום, פרטנר והוט מובייל) מורשות מטעם אפל לייבא בצורה רשמית את האייפון לישראל. במהלך חודש נובמבר צפויה אפל העולמית להתיר ייבוא רשמי של האייפון לישראל ל-2 חברות נוספות - חברת ההפצה C-Data והיבואנית הרשמית של מוצרי המחשוב והמדיה של אפל בישראל iDigital. לאור השינוי במספר היבואניות הרשמיות של האייפון בישראל, צפויה הוזלה משמעותית במחירי האייפונים החל מחודש דצמבר.

אז לחכות בסבלנות?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הרכישה על ידי מאילת.

החברים שלי נהגו להפקיד לי כסף אחרי הרכישה, אבל היו מפקידים לי "מקדמה" לפני הרכישה.

אני כותב בפורום כבר 9 שנים, ככה שמי שמרגיש שהוא יכול לסמוך עליי....אהלן וסהלן.

לכן גם אני בהתאם, אני לא מתכוון לבצע רכישה ממשתמשים חדשים למיניהם.

משתשמים ותיקים שיקבלו מכשיר ולא ישלמו יזכו ממני לשרשור נאצה מבזה מאוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לגבי הרכישה על ידי מאילת.

החברים שלי נהגו להפקיד לי כסף אחרי הרכישה, אבל היו מפקידים לי "מקדמה" לפני הרכישה.

אני כותב בפורום כבר 9 שנים, ככה שמי שמרגיש שהוא יכול לסמוך עליי....אהלן וסהלן.

לכן גם אני בהתאם, אני לא מתכוון לבצע רכישה ממשתמשים חדשים למיניהם.

משתשמים ותיקים שיקבלו מכשיר ולא ישלמו יזכו ממני לשרשור נאצה מבזה מאוד.

מעריך מאוד את הנכונות שלך לעזור . כרגע נראה כאילו הולכת להיות ירידת מחיר בקרוב. נחכה ונראה. אם המחיר ירד גם באילת ירד עוד המחיר. תודה בינתיים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

למתעניינים: באידיגיטל נשארו רק דגמי 16גיגה, וגם אלו בצבע שחור (בסניפים בת"א בכל אופן).

בסלקום אמרו לי שיהיו דגמי 32 בהמשך השבוע. אני מקווה שזה באמת יקרה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יביאו עוד מספיק משלוחים. אל תתפתו לקנות עכשיו. המחיר יורד וזה בדוק. איי דיגיטל מקבלת אישור להביא מכשירים באופן עצמאי. ויש עוד חברה שמקבלת את האישור מאפל.

פורסם

אם אתה בונה על הנחה מאיי דיגיטל, זו נאיביות. החברה הזו היא החזירות בהתגלמותה. אני לא אשכח איך הם גנבו ממני 179 ₪ באילת על כבל של 5 ס״מ

פורסם
אם אתה בונה על הנחה מאיי דיגיטל, זו נאיביות. החברה הזו היא החזירות בהתגלמותה. אני לא אשכח איך הם גנבו ממני 179 ₪ באילת על כבל של 5 ס״מ

זה לא משהו שאני המצאתי. אתה מוזמן להכנס לאתר pocket.co.il ולקרוא . זה שהסכמת לשלם 180 שקל על זה זאת כבר בעיה אחרת.

פורסם

אגב חברים

שקם אלקטריק מוכרת את המכשירים אייפון 5S במחיר של 3549 ש"ח 12 תשלומים יבואן הוט מובייל

אייפון 5C במחיר 2999 ש"ח 12 תשלומים יבואן הוט מובייל.

ככה לא צריך להשתעבד לחברות הסלולר

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
אגב חברים

שקם אלקטריק מוכרת את המכשירים אייפון 5S במחיר של 3549 ש"ח 12 תשלומים יבואן הוט מובייל

אייפון 5C במחיר 2999 ש"ח 12 תשלומים יבואן הוט מובייל.

ככה לא צריך להשתעבד לחברות הסלולר

יוגב

למה להשתעבד ? שום חברה יותר לא יכולה להכריח אותך להיות לקוח שלה . אתה יכול לקנות רק את המכשיר מכל אחת מהמפעילות.

פורסם

זה אומר שאני יכול לרכוש בשקם אלקטריק באילת 5S ב-3,008 ו-5C ב-2,542.

יום רביעי אקפוץ לבסט מובייל, איי-דיגיטל ו-KSP באילת ואברר לכם עוד מחירים.

יום חמישי/שישי אני נוסע להורים בקריית גת, מי שגר באיזור מוזמן.

פורסם

עדכון:

ה-32 ג'יגה עולה באיידיגיטל אילת 3630.

ב-ksp, בסט מובייל ואייבורי אילת אין 5s במלאי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. דצמבר הגיע. מישהו יודע אם חל שינוי? אם I-DIGITAL קיבלה כבר אישור לייבא מכשירים ? אם האייפון 5S הוזל?

פורסם

5C ב2700 ש''ח בחנות בקניון הזהב ליד אמריקן איגל

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...