Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S לכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה סלקום , אורנג, פלאפון , והוט מובייל התחילו לשווק את המכשיר . כאשר ההפרש נע בערך ב-50 ל-100 שקלים לכאן ולכאן.

המחיר הכי זול הוא של הוט מובייל 3600 שקלים. אורנג' 3647 פלאפון סלקום 3699 פלאפון 3683 . כאשר להוט מובייל אין בצבע זהב רק שחור ולבן . מישהו יודע מתי רמי לוי יוציא פרסום אם בכלל ? מה לגבי הצבע הזהוב . למה יש היסטריה כזאת לגביו ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי את ה-5. לדעתי, מיותר לשדרג אותו בשביל כמה שטויות שהוסיפו.

מעבד A7 יותר מהיר בהרבה מהמעבד שיש ב-5 . מצלמה יותר טובה. קורא טביעות אצבע. לי יש 4 אז אני כן משדרג. אם היה לי 5 אולי הייתי חושב פעמיים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

למה ההיסטריה על האייפון המוזהב? כי ככה כולם יודעים שיש לך אייפון 5s.

קניתי ביום ההשקה 2 אייפונים, במטרה למכור אותם, והתלבטתי לגבי הצבע. בסוף החלטתי על 2 מוזהבים, אחד 16GB ואחד 32GB, ומתברר שטוב עשיתי.

מרגע ההזמנה ועד להגעה לארץ עבר כשבוע וחצי. שילמתי מע"מ ומכס מלא (רציתי שיגיעו כמה שיותר מהר).

המחיר הממוצע עם המכס יוצא 3400 (3200 ל16GB ו-3700 ל32GB) ש"ח למטיל זהב.

הם נמכרו ברווח של 3000 ש"ח לכל אחד (!). (אחד 6200 והשני 6800).

פשוט הזוי מה אנשים מוכנים לשלם על אייפון מוזהב ועל הזכות להחזיקו חודש וחצי לפני כולם. אבל איך אומרים? פראיירים לא מתים, רק מתחלפים, ואם אני יכול לעשות מזה בוכטייה יפה, אז למה לא.

אפילו מטיל זהב טהור להשקעה עולה פחות :brickwall: :brickwall: :brickwall:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
למה ההיסטריה על האייפון המוזהב? כי ככה כולם יודעים שיש לך אייפון 5s.

קניתי ביום ההשקה 2 אייפונים, במטרה למכור אותם, והתלבטתי לגבי הצבע. בסוף החלטתי על 2 מוזהבים, אחד 16GB ואחד 32GB, ומתברר שטוב עשיתי.

מרגע ההזמנה ועד להגעה לארץ עבר כשבוע וחצי. שילמתי מע"מ ומכס מלא (רציתי שיגיעו כמה שיותר מהר).

המחיר הממוצע עם המכס יוצא 3400 (3200 ל16GB ו-3700 ל32GB) ש"ח למטיל זהב.

הם נמכרו ברווח של 3000 ש"ח לכל אחד (!). (אחד 6200 והשני 6800).

פשוט הזוי מה אנשים מוכנים לשלם על אייפון מוזהב ועל הזכות להחזיקו חודש וחצי לפני כולם. אבל איך אומרים? פראיירים לא מתים, רק מתחלפים, ואם אני יכול לעשות מזה בוכטייה יפה, אז למה לא.

אפילו מטיל זהב טהור להשקעה עולה פחות :brickwall: :brickwall: :brickwall:

באמת לא נורמליים. במיוחד שעכשיו הם יכולים לקנות אותו ב3600 שקלים כולל תשלומים ואחריות :)

פורסם
ya_pl, בפעם הבאה שנפתח פה שרשור "יש לי X כסף פנוי, במה כדאי להשקיע?" - אני מפנה את פותח השרשור אלייך. :-)

+1

לחלוטין !

פורסם

ידוע אם יציעו דגם 32? כשיצא ה5, היה 16 (אן במקרים נדירים, 64)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ידוע אם יציעו דגם 32? כשיצא ה5, היה 16 (אן במקרים נדירים, 64)

יש דגם של 32 למכירה . תראה בלינק שהעלתי .

פורסם
יש דגם של 32 למכירה . תראה בלינק שהעלתי .

כתוב שהוט מובייל תציע רק 16

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כתוב שהוט מובייל תציע רק 16

פלאפון מציעה 32 נכון לכרגע. שים לב ששאר החברות יציעו בהמשך לפי מה שנכתב.

• תוכן חדש...